Sid Vicious έγραψε: 20 Δεκ 2021, 14:53
Πολυ πιθανο να επιχειρουσε να σοκαρει και καλα μεσω αποτυχημενου (το λιγοτερο) ακραιου χιουμορ. Αλλα ποτε δεν ξες, μην υπαρχει τελικα κατι ακομα πιο σκοτεινο και τον ψαχνουν μετα στην Λατινικη Αμερικη
Δεν ξέρω, πάντως ξέρω ότι πρέπει να έχεις γερό πρόβλημα για να το κάνεις αυτό. Είμαι φαν του ακραίου ή σκοτεινού χιούμορ, πολλές φορές ακριβώς επειδή είναι ακραίο και το συνειδητοποιώ αυτό. Όλα έχουν να κάνουν με τις περιστάσεις και το συγκείμενο. Για παράδειγμα, μπορεί να γέλασα όταν είδα πρώτη φορά το
Go ahead, call the cops. They can't unrape you, στο γνωστό meme, αλλά αν το φορούσα σε μπλούζα θα ήμουν για δέσιμο. Συνήθως το point είναι ότι δε γελάς με τον ίδιο τον βιασμό, αλλά με το αστείο -το ακραίο της φάσης κι ότι είναι ένα θέμα με το οποίο δεν γελάς κανονικά, κάποιους μας τραβάει- και ότι ακούς κάτι που δεν περιμένεις, και, εν προκειμένω, σε συνδυασμό με την αστεία φάτσα του μαύρου στο meme, ο οποίος δεν είναι πραγματικός βιαστής. Ο τύπος το φοράει και με τη φάτσα του ίδιου του εγκληματία, δεν είναι quote από κάποιο περίεργο ραντ ενός ακραίου κωμικού, που και πάλι δεν το κάνεις μπλούζα.
Μιλάμε για δυνατό και πασιφανές πρόβλημα και γίνεται όλο και πιο απίστευτο ότι οι υπόλοιποι αρβύλες δεν έβλεπαν τις τάσεις του, άσχετα από το αν ήξεραν για την επίμαχη υπόθεση. Δεν γίνεται κάποιος να έκανε κολλητή παρέα μαζί του και να μην καταλάβαινε ότι κάτι δεν πάει καλά.