Πίτσες μπλε. Αποκλείεται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τον νου σας ρεμάλια.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τον νου σας ρεμάλια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Διότι παρά την ανωτερότητά τους παραμένουν από κάτω.AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 11:54 Αφού είναι ανώτερο είδος, ΓΙΑΤΙ μας τα κάνουν τσουρέκια με την ισότητα; Ε; Ε; Ε;
Να τα μας...εχεις και σπιτι στο Λοντον; Ελα, σε ποια γειτονια εισαι; Καλα δε το γνωριζες οτι το Λοντον ειναι φημισμενο παγκοσμιως για τους εκπαιδευτες αντρων; Οι καλυτεροι εκπαιδευτες στο Λοντον ειναι.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο στην παρούσα δημοσίευση. Αν και με τρώει το χέρι μου. Φιλιά.Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:04Τι να σου πω.Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:02Θες να πεις οτι έσκασες 12000 έουρος για να σου μιλήσουν περί εκπαίδευσης του συντρόφου; Δεν τα έδινες σε μένα να σε πάω οδικώς στο Λόντον να ανοίξει και το μάτι σου; Αχχ. Τα λένε αυτά ρε αγάπη. Και τσάμπα σπίτι έχουμε.Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 11:59
Σύμβουλος πετυχημένου γάμου στο Λονδίνο.
Από τους κορυφαίους.
12.000 ευρώ όλο το πρόγραμμα.
Μέσα δεν συμπεριλαμβάνει ξενοδοχεία μετακινήσεις.![]()
Σηκώνω τα χέρια ψηλά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Volk έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:05Δεν μπορεις να τα καταλαβεις εσυ αυτα, για αυτο! Δεν εχεις περασει καν βασικη εκπαιδευση, δεν εισαι ικανη στο να καταλαβεις την απαντηση!
Εσυ με τον αντρα σου, μιλατε ελευθερα οταν ειστε με φιλους ή κοιτατε ο ενας τον αλλον και κανετε παυσεις-λετε συνθηματικα πριν μιλησετε;
Αυτο ακριβως, βλεπεις; Δεν ξερεις απο αυτα, δεν εισαι σε θεση να καταλαβεις. Τον εχεις χυμα ανευ εκπαιδευσης, θα παει και στα βουνα λες, πως θα παει; Το χετε υπογραψει; Πιθανον οχι. Τα βλεπεις; Δεν το χεις.
Υπαρχουν κωδικες, πρωτοκολλα, πως ζεις ετσι χυμα; Πρωτοκολλο πρωινης αφυπνισης. Μετα απο ποσο χρονο θα σηκωθει απο το κρεβατι αφου ξυπνησει. Τι θα κανει ή δεν θα κανει πριν, θα μιλησει; Θα σε αγγιζει; Αν θα μιλησει, τι μπορει να πει; Τι δεν μπορει να πει; Θα πατησει κατω ξυπολητος ή θα φορεσει παντοφλες; Θα φοραει καλτσες με τις παντοφλες ή οχι;
Ειναι πολλα τα θεματα, εχεις μεινει πισω, ουτε πρωτοκολλα ουτε καν βασικη εκπαιδευση, νταξει.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βλακείες .
Εκτός της αγάπης ,του έρωτα και της χημείας.
Τα μοναδικά πράγματα που υπάρχουν είναι πράγματα που ενοχλούν τον ένα και τον άλλο και πρέπει να αποφευχθούν.
Χώρο να έχει ο καθένας τον αέρα του να μην πνίξει ο ένας τον άλλον.
Κώδικας επικοινωνίας μπροστά στους άλλους για να είμαστε μια γροθιά.
Είμαστε δυό αποφασίσαμε να δέσουμε τις ζωές μας ,σε κάποια θέματα που δεν επηρεάζουν την οικογένεια μπορεί να λειτουργούμε αυθόρμητα σε όποιο θέμα πιστεύουμε ότι επηρεάζει την οικογένεια με τον κώδικα δίνουμε σήμα για να το συζητήσουμε μόνοι μας.
Με τα χρόνια δεν θα χρειάζεται ο κώδικας μόνο με τα μάτια θα συνεννοούμαστε.
Όμως είμαστε νεαρό ζευγάρι και αυτό βοηθάει πολύ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
μην το λες
μπορει να εκανε εγχειριση αλλαγης
για ολα ειναι ικανος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ξέρετε πόσο όμορφο είναι να είσαστε δύο αλλά μια γροθιά;
Σαν να είσαστε ένα;
Να βρίσκουν όσοι πρέπει ένα τοίχο που να μην μπορούνε να τον περάσουν ούτε από την γυναίκα ούτε από τον άντρα;
Σκεφτείτε λίγο.
Καρπωθείτε της ευκαιρίας ,εγώ πλήρωσα ,εσείς τζάμπα εφαρμόστε το στην σχέση σας μόνο όφελος θα έχετε.
Σαν να είσαστε ένα;
Να βρίσκουν όσοι πρέπει ένα τοίχο που να μην μπορούνε να τον περάσουν ούτε από την γυναίκα ούτε από τον άντρα;
Σκεφτείτε λίγο.
Καρπωθείτε της ευκαιρίας ,εγώ πλήρωσα ,εσείς τζάμπα εφαρμόστε το στην σχέση σας μόνο όφελος θα έχετε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
-
Δημοκράτης
αυτές τις παπαριές τις λένε όσες έχουν βρει έναν χαλβά που κάνει ότι του λένεNiki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:17 Ξέρετε πόσο όμορφο είναι να είσαστε δύο αλλά μια γροθιά;
Σαν να είσαστε ένα;
Σκεφτείτε λίγο.
Εχει καταντήσει κουραστικό το επιχείρημα με τη μυική μάζα και τη σωματική δύναμη.πατησιωτης έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:07Διότι παρά την ανωτερότητά τους παραμένουν από κάτω.AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 11:54 Αφού είναι ανώτερο είδος, ΓΙΑΤΙ μας τα κάνουν τσουρέκια με την ισότητα; Ε; Ε; Ε;Τον λόγο για αυτό τον έγραψα και έχουμε φθάσει πλέον στην Αμερική ιδίως να γίνεται μάχη για τα προφανή.
Στην εποχή μας, πολύ μικρή σημασία έχει.
Οταν η γυναίκα έχει τη δυνατότητα να βγάλει περιουσίες ολόκληρες κεφαλαιοποιώντας το σώμα της ενώ ο άντρας πρέπει να σηκώσει τόνους ολόκληρους για να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα, δεν νομίζω ότι η δύναμη του βγαίνει σε καλό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
α ναι ;AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:24Εχει καταντήσει κουραστικό το επιχείρημα με τη μυική μάζα και τη σωματική δύναμη.πατησιωτης έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:07Διότι παρά την ανωτερότητά τους παραμένουν από κάτω.AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 11:54 Αφού είναι ανώτερο είδος, ΓΙΑΤΙ μας τα κάνουν τσουρέκια με την ισότητα; Ε; Ε; Ε;Τον λόγο για αυτό τον έγραψα και έχουμε φθάσει πλέον στην Αμερική ιδίως να γίνεται μάχη για τα προφανή.
Οταν η γυναίκα έχει τη δυνατότητα να βγάλει περιουσίες ολόκληρες κεφαλαιοποιώντας το σώμα της ενώ ο άντρας πρέπει να σηκώσει τόνους ολόκληρους για να πετύχει το ίδιο αποτέλεσμα, δεν νομίζω ότι η δύναμη του βγαίνει σε καλό.
για ξανασκεψου το κ μην τρως παραμυθα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μία φωτογραφία ενός γυναικείου κώλου στο ίνσταγκραμ, αξίζει περισσότερο από 5 αντρικά μεροκάματα.Αγις έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:26α ναι ;AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:24Εχει καταντήσει κουραστικό το επιχείρημα με τη μυική μάζα και τη σωματική δύναμη.πατησιωτης έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:07
Διότι παρά την ανωτερότητά τους παραμένουν από κάτω.Τον λόγο για αυτό τον έγραψα και έχουμε φθάσει πλέον στην Αμερική ιδίως να γίνεται μάχη για τα προφανή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
κανε τωρα εικονα, να πα να σαβουρδιστω σε κανα κακογκρεμι, να παρω τηλ τον αντρα σου "ελα να με μαζεψεις με τη σεσουλα" και να μου πει "μισο, να ρωτησω τη γυναικα αν με αφηνει"Πασιφάη έγραψε: 21 Δεκ 2021, 11:49Πόσο χρονών είσαι; Ποιός σου έμαθε τους τρόπους της ''βασικής εκπαίδευσης''; Στο τσίρκο Μεντράνο ζεις; Τί διαβάζω πρωϊνιάτικα; Ποιά είμαι; Πού πάω;Niki έγραψε: 21 Δεκ 2021, 11:40Μικρό παράδειγμα εκπαίδευσης.
Ας πάρουμε το ενδεχόμενο κάποιος φίλος του άντρα μου να θέλει μία εξυπηρέτηση από αυτόν.
Αν πιστεύω ότι πρέπει να αποφασίσει μόνος του αυθόρμητα δεν λέω τίποτα αν πιστεύω ότι πρέπει να το συζητήσουμε οι δυό μας απλά θα πω πωπω δύσκολα τα πράγματα για σένα στον φίλο του.
Με το φράση αυτή ο άντρας μου θα ξέρει ότι είναι ένα θέμα που θέλει συζήτηση και σκέψη να μην απαντήσει αυθόρμητα.
Το ίδιο ισχύει και για μένα.
Αυτές οι κώδικας επικοινωνίας ενώ είναι εύκολο να τον εξηγήσει μια γυναίκα είναι δύσκολο να τον αντιληφθεί ένας άντρας.
Συμπεριλαμβάνεται μέσα στην βασική εκπαίδευση.
Όπως και η παύση που πρέπει να κάνει για να μου δώσει χρόνο αν θέλω να μιλήσω ή ή παύση που πρέπει να κάνω εγώ ανάλογα.
Τον άνθρωπό σου τον ανακαλύπτεις σταδιακά. Δεν του βάζεις περιλαίμιο, λουράκι και στο πάρκο για να κάνει την ανάγκη του.
τετοιους αντρες θελουνε μερικες, εκπαιδευμενους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
οχι ολοι.AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 11:54 Κακή η παρένθεση με το πορνό και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν συζητιούνται γυναικοκτονίες, κακοποιήσεις και υπεργαμία, κάπου εκεί, σκάει μύτη και το πορνό.
Είναι ΑΛΛΗ συζήτηση. Να μη τα μπλέκουμε όλα.
Αυτό που όλοι κάνανε την πάπια, είναι η δήλωση της Νίκης ότι οι γυναίκες είναι ανώτερο είδος, ωστόσο ακόμη κυνηγούν την ισότητα.
Αφού είναι ανώτερο είδος, ΓΙΑΤΙ μας τα κάνουν τσουρέκια με την ισότητα; Ε; Ε; Ε;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
απαντηση του κωλουAlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:28Μία φωτογραφία ενός γυναικείου κώλου στο ίνσταγκραμ, αξίζει περισσότερο από 5 αντρικά μεροκάματα.Αγις έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:26α ναι ;AlienWay έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:24
Εχει καταντήσει κουραστικό το επιχείρημα με τη μυική μάζα και τη σωματική δύναμη.
η σωματικη αντοχη ειναι συνδεδεμενη κ με πνευματικη διαυγεια για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα κ παραγωγη εργου σε οποιονδηποτε τομεα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η διαφορά είναι ότι για να κάνουμε εμείς ένα έργο μας βγαίνει ο πάτος, ενώ η γυναίκα μπορεί να βγάλει τα ίδια λεφτά δείχνοντας τον πάτο της.Αγις έγραψε: 21 Δεκ 2021, 12:31απαντηση του κωλου
η σωματικη αντοχη ειναι συνδεδεμενη κ με πνευματικη διαυγεια για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα κ παραγωγη εργου σε οποιονδηποτε τομεα
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 3939 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης