Δεν ξέρω, αγχώνομαι.Gherschaagk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 11:22Μπορεί να αναφέρεται σε ακίνητα ή σε εκατομμύρια.Naida έγραψε: 19 Δεκ 2021, 14:04 Τα 10e τα έκανες 1000e. Σιγά ρε συ το ποσό![]()
Κατά τ άλλα έκανες τις επιλογές σου, τις χάρηκες, τις έζησες και τώρα κάπου δεν σε γεμίζουν πια. OK no prob, στροφή σε νέα ζωήand life goes on.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Και τι έγινε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Και τι έγινε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Υποθετικος αριθμος ειναι ως παραδειγμα στο να πω οτι βρηκα "10" πραγματα απο τον πατερα μου στο ξεκινημα και αγωνιστηκα να τα διατηρησω και να τα αυξησω.Naida έγραψε: 20 Δεκ 2021, 12:53Δεν ξέρω, αγχώνομαι.Gherschaagk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 11:22Μπορεί να αναφέρεται σε ακίνητα ή σε εκατομμύρια.Naida έγραψε: 19 Δεκ 2021, 14:04 Τα 10e τα έκανες 1000e. Σιγά ρε συ το ποσό![]()
Κατά τ άλλα έκανες τις επιλογές σου, τις χάρηκες, τις έζησες και τώρα κάπου δεν σε γεμίζουν πια. OK no prob, στροφή σε νέα ζωήand life goes on.
Που κουμπωνει το "αγχωνομαι" που γραφεις;
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Τοσο άσχημα είναι τα πράγματα;Volk έγραψε: 19 Δεκ 2021, 17:51Εχω μαθει να με στιβω τυπε, δεν με λυπαμαι, με ριχνω οπου να ναι τοσα χρονια προκειμενου να πετυχω αυτο που θελω τη καθε στιγμη. Η ολη διαδικασια και ο τροπος ζωης, σε κανει να μη πεφτεις.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2021, 17:46 Ωραιο hangover εχεις ρε φιλε. Εμενα συνηθως με παιρνει απο κατω![]()
Και ξαναλεω, και τι εγινε; Δε γαμιεται. Δηλαδη, θα ζησει καποιος απο εμας 200 χρονια; Φυσικα και οχι. Ας γινει οτι θελει! Αυτο θα κανει τη δουλεια του και εγω τη δικη μου, οποιος προλαβει!
Παρατηρητής...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα σου τα πω στα γρήγορα γιατί έχω δουλειά, διπλώνω ρούχα.
Στην ουσία μας λες πως οι μόνες συναναστροφές σου με ανθρώπους, εκτός από εκείνους που σου παρέχουν υπηρεσίες και τους πληρώνεις για αυτό, είναι για να παίζεις μπάλα, είτε σε επίπεδο αναγκών/ορμών, είτε στο εργασιακό, όπου στο δεύτερο και πάλι με χρήματα έχεις να κάνεις, απλά εκεί παίρνεις για να μπορείς να δώσεις.
Με άλλα λόγια, έχεις πρόβλημα, δεν έχεις σχέσεις με συγγενείς, δεν έχεις φίλους, δε κάνεις σχέση μακροχρόνια με γυναίκα.
Αυτή τη στιγμή έχεις σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχεις πάθει κι ένα σοκ εκεί πέρα από αυτά που σου είπε ο καρδιοχειρουργός και αραδιάζεις χαζομάρες του τύπου τσίτα τα γκάζια κι άλλα τέτοια.
Και τελικά φίλε μου, ξόδεψες τόσο πολύ χρόνο για να βρεις το τέλειο ουίσκι που θα μείνεις μόνος με τα μπουκάλια σου.
Αν είσαι οκ με αυτό κανένα πρόβλημα, δικιά σου η ζωή. Σκοτιστήκαμε.
Αν δεν είσαι οκ με αυτό, και θες να αλλάξεις, θα ξεκινήσεις με τη μάνα σου. Θα πας και θα της ζητήσεις συγνώμη για όσο πόνο της προκάλεσες, γιατί όσα γράφεις για τον λόγο που απομακρυνθήκατε τα ακούω βερεσέ, και θα της πεις πως έχεις πρόβλημα. Αν σ' αγαπάει θα βοηθήσει, αν δεν σ' αγαπάει, δεν ξέρω τι να πω.
Για σχέσεις εσύ ξέρεις, στην τελική θα καταλήξεις με την αποκλειστική που θα σου κανονίζει τα χάπια, οκ, κανένα πρόβλημα.
Ούτε για φίλους δεν ξέρω τι να σου πω, γενικά όμως βλέπω το ίδιο πάτερν. Βλέπω μια απαξία σε οτιδήποτε αφορά το συναισθηματικό κομμάτι η οποία σε έχει οδηγήσει εδώ που είσαι τώρα.
Ήθελές τα κι έπαθές τα.
Αν θες να αλλάξεις, μπορείς, αν δεν θες μια χαρά είσαι, μην διαμαρτύρεσαι.
Στο δια ταύτα, σκάσε και κολύμπα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν ρωτησα εσενα, στη Naida εγραψα.Gherschaagk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:32Θα σου τα πω στα γρήγορα γιατί έχω δουλειά, διπλώνω ρούχα.
Στην ουσία μας λες πως οι μόνες συναναστροφές σου με ανθρώπους, εκτός από εκείνους που σου παρέχουν υπηρεσίες και τους πληρώνεις για αυτό, είναι για να παίζεις μπάλα, είτε σε επίπεδο αναγκών/ορμών, είτε στο εργασιακό, όπου στο δεύτερο και πάλι με χρήματα έχεις να κάνεις, απλά εκεί παίρνεις για να μπορείς να δώσεις.
Με άλλα λόγια, έχεις πρόβλημα, δεν έχεις σχέσεις με συγγενείς, δεν έχεις φίλους, δε κάνεις σχέση μακροχρόνια με γυναίκα.
Αυτή τη στιγμή έχεις σοβαρό πρόβλημα υγείας, έχεις πάθει κι ένα σοκ εκεί πέρα από αυτά που σου είπε ο καρδιοχειρουργός και αραδιάζεις χαζομάρες του τύπου τσίτα τα γκάζια κι άλλα τέτοια.
Και τελικά φίλε μου, ξόδεψες τόσο πολύ χρόνο για να βρεις το τέλειο ουίσκι που θα μείνεις μόνος με τα μπουκάλια σου.
Αν δεν είσαι οκ με αυτό, και θες να αλλάξεις, θα ξεκινήσεις με τη μάνα σου. Θα πας και θα της ζητήσεις συγνώμη για όσο πόνο της προκάλεσες, γιατί όσα γράφεις για τον λόγο που απομακρυνθήκατε τα ακούω βερεσέ, και θα της πεις πως έχεις πρόβλημα. Αν σ' αγαπάει θα βοηθήσει, αν δεν σ' αγαπάει, δεν ξέρω τι να πω.
Για σχέσεις εσύ ξέρεις, στην τελική θα καταλήξεις με την αποκλειστική που θα σου κανονίζει τα χάπια, οκ, κανένα πρόβλημα.
Ούτε για φίλους δεν ξέρω τι να σου πω, γενικά όμως βλέπω το ίδιο πάτερν. Βλέπω μια απαξία σε οτιδήποτε αφορά το συναισθηματικό κομμάτι η οποία σε έχει οδηγήσει εδώ που είσαι τώρα.
Ήθελές τα κι έπαθές τα.
Στο δια ταύτα, σκάσε και κολύμπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Volk την 20 Δεκ 2021, 16:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακομα οχι, αλλα συμφωνα με τα λεγομενα του αν συνεχισω να μη κανω τα οσα λεει, θα χω ασχημη πορεια. Και τι εγινε; Τιποτα δεν εγινε, ετσι και αλλιως δεν ειμαστε για παντα, προτιμω να ζω οπως θελω και οχι με το φοβο.ksk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:11Τοσο άσχημα είναι τα πράγματα;Volk έγραψε: 19 Δεκ 2021, 17:51Εχω μαθει να με στιβω τυπε, δεν με λυπαμαι, με ριχνω οπου να ναι τοσα χρονια προκειμενου να πετυχω αυτο που θελω τη καθε στιγμη. Η ολη διαδικασια και ο τροπος ζωης, σε κανει να μη πεφτεις.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2021, 17:46 Ωραιο hangover εχεις ρε φιλε. Εμενα συνηθως με παιρνει απο κατω![]()
Και ξαναλεω, και τι εγινε; Δε γαμιεται. Δηλαδη, θα ζησει καποιος απο εμας 200 χρονια; Φυσικα και οχι. Ας γινει οτι θελει! Αυτο θα κανει τη δουλεια του και εγω τη δικη μου, οποιος προλαβει!
Μια χαρά είναι ο γάμος με την κατάλληλη γυναίκα.
Δε ζηλεύω σε τίποτα την ζωή μου προ παιδιού/γάμου με την τωρινη.
Χόρτασα χαϊλίκι και ιστορία. Μάταια όλα.
Δε ζηλεύω σε τίποτα την ζωή μου προ παιδιού/γάμου με την τωρινη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ο καθενας, επιλεγει τη ζωη που θελει. Αν του βγει σε καλο κιολας, ακομα καλυτερα.Ερμής έγραψε: 20 Δεκ 2021, 16:22 Μια χαρά είναι ο γάμος με την κατάλληλη γυναίκα.
Δε ζηλεύω σε τίποτα την ζωή μου προ παιδιού/γάμου με αυτή τώρα.
- Eθνικοκοινωνιστης
για αυτο,ξερετεAlienWay έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:14 Εμένα αυτό που με απελπίζει είναι ο μηδενισμός που απορρέει από τη διαπίστωση... της υπάρχουσας κατάστασης!
Ζούμε σε ένα σύστημα μετακαπιταλιστικό. Σε ένα σύστημα όπου σε περιπτώσεις κρίσεως, καθιστά το κάθε επόμενο βήμα προδιαγεγραμμένο. αόλα μαζί οδηγούν προς την καταστροφή. Σαν τη τοξικομανία.
Βλέπουμε την καταστροφή να πλησιάζει, αλλά δεν έχουμε καμία άλλη ελπίδα από το να πηγαίνουμε σαν υπνωτισμένοι κατά πάνω της. Μηδενισμός!
Γιατί λέει, η ατμομηχανή της οικονομίας μας είναι η εστίαση και η διασκέδαση. Γι' αυτό.
Γιατί τώρα κάποιοι ανακάλυψαν το πόσο πολύτιμο αγαθό είναι η ελευθερία. Αυτοί που μέχρι πρόπερσι προσεύχονταν για μία ακόμη Χούντα, για μία ακόμη Σοβιετία. Γι' αυτό.
Και ποιοι είναι αυτοί που δημιούργησαν το αίτημα για περισσότερη ελευθερία ΜΕΣΑ στη πανδημία;;; Οι ίδιες οι κυβερνήσεις της δύσης, οι οποίες αδυνατούν να επιβάλλουν κινέζικα λοκντάουν. Είπαμε: Με μαθηματική ακρίβεια, τα βήματά μας, είναι προδιαγεγραμμένα προς την καταστροφή.
Προσευχόμαστε για νέα ψέμματα. Για νέες ήττες, για νέες συντριβές.
Και τι κερδίζουμε από αυτό; αρχ@@ια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
O λόγος που το ανέφερα είναι διότι έχω περάσει φάση με υπερχαϊλίκι και ιστορία. Κάποια στιγμή το βαριέσαι. Και απο τα γραπτά σου φαίνεται οτι και εσύ το έχεις βαρεθεί.Volk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 16:34Ο καθενας, επιλεγει τη ζωη που θελει. Αν του βγει σε καλο κιολας, ακομα καλυτερα.Ερμής έγραψε: 20 Δεκ 2021, 16:22 Μια χαρά είναι ο γάμος με την κατάλληλη γυναίκα.
![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν το εχω βαρεθει σε σημειο που θα μπω σε κατι αλλο που δεν μου ταιριαζει.Ερμής έγραψε: 20 Δεκ 2021, 16:50O λόγος που το ανέφερα είναι διότι έχω περάσει φάση με υπερχαϊλίκι και ιστορία. Κάποια στιγμή το βαριέσαι. Και απο τα γραπτά σου φαίνεται οτι και εσύ το έχεις βαρεθεί.Volk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 16:34Ο καθενας, επιλεγει τη ζωη που θελει. Αν του βγει σε καλο κιολας, ακομα καλυτερα.Ερμής έγραψε: 20 Δεκ 2021, 16:22 Μια χαρά είναι ο γάμος με την κατάλληλη γυναίκα.
![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι σωστά.Volk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 16:06Δεν ρωτησα εσενα, στη Naida εγραψα.Gherschaagk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:32Θα σου τα πω στα γρήγορα γιατί έχω δουλειά, διπλώνω ρούχα.Volk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:28
Υποθετικος αριθμος ειναι ως παραδειγμα στο να πω οτι βρηκα "10" πραγματα απο τον πατερα μου στο ξεκινημα και αγωνιστηκα να τα διατηρησω και να τα αυξησω.
Ήθελές τα κι έπαθές τα.
Στο δια ταύτα, σκάσε και κολύμπα.![]()
Αν έκανα παράθεση στο αρχικό ποστ στο νήμα, θα καταλάβαινες ή μπα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- ksk
Εντάξει, ηρέμησε, άστο να κατασταλάξει και τότε αποφασίζεις...Volk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 16:07Ακομα οχι, αλλα συμφωνα με τα λεγομενα του αν συνεχισω να μη κανω τα οσα λεει, θα χω ασχημη πορεια. Και τι εγινε; Τιποτα δεν εγινε, ετσι και αλλιως δεν ειμαστε για παντα, προτιμω να ζω οπως θελω και οχι με το φοβο.ksk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:11Τοσο άσχημα είναι τα πράγματα;Volk έγραψε: 19 Δεκ 2021, 17:51
Εχω μαθει να με στιβω τυπε, δεν με λυπαμαι, με ριχνω οπου να ναι τοσα χρονια προκειμενου να πετυχω αυτο που θελω τη καθε στιγμη. Η ολη διαδικασια και ο τροπος ζωης, σε κανει να μη πεφτεις.
Παρατηρητής...
- ksk
Όχι δεν είσαι εγωιστής...Ο τρόπος αντίδρασης σου δεν δείχνει κάτι τέτοιο...Volk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 16:06Δεν ρωτησα εσενα, στη Naida εγραψα.Gherschaagk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 15:32Θα σου τα πω στα γρήγορα γιατί έχω δουλειά, διπλώνω ρούχα.Volk έγραψε: 20 Δεκ 2021, 13:28
Υποθετικος αριθμος ειναι ως παραδειγμα στο να πω οτι βρηκα "10" πραγματα απο τον πατερα μου στο ξεκινημα και αγωνιστηκα να τα διατηρησω και να τα αυξησω.
Ήθελές τα κι έπαθές τα.
Στο δια ταύτα, σκάσε και κολύμπα.![]()
Φφφφφ...Δεν έχω λόγια.
Παρατηρητής...