!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτευμένος με τον κολλητό μου
Ερωτευμένος με τον κολλητό μου
Το γράφω εδώ γιατί δε βρήκα άλλη ταιριαστή ενότητα. Είμαι άντρας 29 χρονών και γκει. Ο κολλητός μου ξέρει αλλά ειναι str8. Έχει σχέση και έχω σχέση. Γνωριζόμαστε από παιδιά. Ήμασταν πάντα πολυ δεμένοι, μαζί σχολείο μαζί προπόνηση. Μαζί στο πανεπιστήμιο καιι τώρα δουλεύουμε στο ίδιο νοσοκομείο. Περνάω αρκετές φάσεις μαζί του. Από το να μαι ερωτευμένος μαζί του μέχρι να μαι χαλαρός και να μη νιώθω έρωτα (αλλά πάντα τον αγαπώ). Νομίζω εκτός των άλλων αυτό που μας ενώνει είναι ότι μαζί νιώθουμε ξανά παιδιά/έφηβοι. Δεν έχω αμφιβολία ότι είναι str8. Προσπαθώ να χαίρομαι για εκείνον που έχει σχέση και είναι καλά, ακόμα και αν πιστεύω ότι εγώ τον αγαπάω πιο πολύ, αλλά εγώ δεν είμαι στις επιλογές του. Το μόνο που με "μπερδεύει" είναι η μεταξύ μας σχέση. Είμαστε διαχυτικοί και ζεστοί. Ίσως υπάρχει πλατωνικός έρωτας; Αυτό που και καλά δεν έχει σεξ; Κάθε βράδυ θα πουμε καληνύχτα έστω και με μήνυμα (πολλές φορές μιλάμε μέχρι που μας παίρνει ο ύπνος και αυτό εδώ και 15 χρόνια). Θα πουμε εύκολα ο ενας στον άλλον "σαγαπάω, να προσέχεις" και τέτοια. Δεν έχουμε κάνει κάτι σεξουαλικό αλλά υπάρχει επαφή. Έχουμε κοιμηθεί στο ίδιοι κρεβάτι. Προπερσι που έχασα τον μπαμπά μου του το πα και ήρθε κατευθείαν, έκλαιγα στην αγκαλιά του. Μου είπε αν θέλω να μου δανείσει λεφτα κιοιλας που δε θα το εκανα αλλα το εκτιμησα. Νιωθιω λιγο ασχημα που σκεφτομαιι πως θα θελα να ημουν μαζι του. Εχω μεγαλη αναγκη να το μοιραστω ολο αυτο, για αυτο το εγραψα εδω.
Re: Ερωτευμένος με τον κολλητό μου
Καλά έκανες αγόρι αλλά δε μας είπες, γιατί δε σου κάθεται ο *ούστης, του έκανες μήπως κάτι; του έφαγες καμμιά γκόμενά και στο κρατάει, ξες, μανιάτικο;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
-
Δημοκράτης
sys3x έγραψε: 20 Δεκ 2021, 00:00 Καλά έκανες αγόρι αλλά δε μας είπες, γιατί δε σου κάθεται ο *ούστης, του έκανες μήπως κάτι; του έφαγες καμμιά γκόμενά και στο κρατάει, ξες, μανιάτικο;
Τον αγαπας παθητικά η ενεργητικά;
- EKPLIKTIKOS
Δε μου έχει τύχει, ο κολλητός μου είναι χοντρός με καράφλα 
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Έχεις κάνει εμβόλιο;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Aυτο πρεπει να απαντηθει ωστε να δωθουν οι καταλληλες συμβουλες.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ακόμη να μπει ο πουστης ο σπιτονοικοκυρης στο στορι;
Φατου τα ενοίκια, φεσωσε την ευδαπ κλπ. Εγώ θα στα ξαναλέω;
Φατου τα ενοίκια, φεσωσε την ευδαπ κλπ. Εγώ θα στα ξαναλέω;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μας άφησε στα κρύα του τρουλού.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
trolling in phorum is like trolling in a sea of trolls
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Με 'γειά!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
.
Ολοι μεγάλε αγαπάμε τούς φίλους μας.....
Και έχουμε κοιμηθεί και στο ίδιο κρεββάτι.....
με εναν τόν παίξαμε και μαζί μικροί βλέποντας τσόντα.....
Καί θέλουμε το καλό τους.....
Οχι να τους χωρίσουμε απο τη Γυναίκα για να γαμάνε εμάς.....
Εσύ πότε κατάλαβες οτι είσαι γκέης ;;;
Μέχρι τότε δεν πήγες ποτέ με καποια Γυναίκα και γιατί ;;; .
.φοβόσουν ;;; .ντρεπόσουν ;;;
Αν πήγες τι έγινε ;;; .δε σου άρεσε ;;; .σε έκανε να ντραπείς ;;; .σε απέρριψε μετά ;;;
Το συζήτησες ποτε με κανέναν Ψυχοτέτοιον ;;;
.
Οχι να τους χωρίσουμε απο τη Γυναίκα για να γαμάνε εμάς.....
Μέχρι τότε δεν πήγες ποτέ με καποια Γυναίκα και γιατί ;;; .
Αν πήγες τι έγινε ;;; .δε σου άρεσε ;;; .σε έκανε να ντραπείς ;;; .σε απέρριψε μετά ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Οργισμένος
Οφειλεις να του το πεις. ΔΛδ γιατι δεν τολες; Δεν καταλαβαινω. Πες το και οτι ειν να γινει θα γινει. Ο πολυς ξανθοπουλος και η μοιρολατριεα βλαπτουν στην πραγματικη ζωη.Davy έγραψε: 19 Δεκ 2021, 23:49 Το γράφω εδώ γιατί δε βρήκα άλλη ταιριαστή ενότητα. Είμαι άντρας 29 χρονών και γκει. Ο κολλητός μου ξέρει αλλά ειναι str8. Έχει σχέση και έχω σχέση. Γνωριζόμαστε από παιδιά. Ήμασταν πάντα πολυ δεμένοι, μαζί σχολείο μαζί προπόνηση. Μαζί στο πανεπιστήμιο καιι τώρα δουλεύουμε στο ίδιο νοσοκομείο. Περνάω αρκετές φάσεις μαζί του. Από το να μαι ερωτευμένος μαζί του μέχρι να μαι χαλαρός και να μη νιώθω έρωτα (αλλά πάντα τον αγαπώ). Νομίζω εκτός των άλλων αυτό που μας ενώνει είναι ότι μαζί νιώθουμε ξανά παιδιά/έφηβοι. Δεν έχω αμφιβολία ότι είναι str8. Προσπαθώ να χαίρομαι για εκείνον που έχει σχέση και είναι καλά, ακόμα και αν πιστεύω ότι εγώ τον αγαπάω πιο πολύ, αλλά εγώ δεν είμαι στις επιλογές του. Το μόνο που με "μπερδεύει" είναι η μεταξύ μας σχέση. Είμαστε διαχυτικοί και ζεστοί. Ίσως υπάρχει πλατωνικός έρωτας; Αυτό που και καλά δεν έχει σεξ; Κάθε βράδυ θα πουμε καληνύχτα έστω και με μήνυμα (πολλές φορές μιλάμε μέχρι που μας παίρνει ο ύπνος και αυτό εδώ και 15 χρόνια). Θα πουμε εύκολα ο ενας στον άλλον "σαγαπάω, να προσέχεις" και τέτοια. Δεν έχουμε κάνει κάτι σεξουαλικό αλλά υπάρχει επαφή. Έχουμε κοιμηθεί στο ίδιοι κρεβάτι. Προπερσι που έχασα τον μπαμπά μου του το πα και ήρθε κατευθείαν, έκλαιγα στην αγκαλιά του. Μου είπε αν θέλω να μου δανείσει λεφτα κιοιλας που δε θα το εκανα αλλα το εκτιμησα. Νιωθιω λιγο ασχημα που σκεφτομαιι πως θα θελα να ημουν μαζι του. Εχω μεγαλη αναγκη να το μοιραστω ολο αυτο, για αυτο το εγραψα εδω.
(3,5/10)
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 20 Δεκ 2021, 01:08 .
Οχι να τους χωρίσουμε απο τη Γυναίκα για να γαμάνε εμάς.....![]()
Μέχρι τότε δεν πήγες ποτέ με καποια Γυναίκα και γιατί ;;; ..φοβόσουν ;;; .ντρεπόσουν ;;;
.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!