!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιστημονική μελέτη: Η πολιτική της κυβέρνησης παΝΔημίας αύξησε τους νεκρούς
Re: Επιστημονική μελέτη: Η πολιτική της κυβέρνησης παΝΔημίας αύξησε τους νεκρούς
Το προβλημα ειναι οτι πιστευετε πως εχει ασχοληθει με το θεμα πανδημια πανω απο 2 ωρες αυτα τα 2 χρονια.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Re: Επιστημονική μελέτη: Η πολιτική της κυβέρνησης παΝΔημίας αύξησε τους νεκρούς
Ξεφτίλα για τη γελοία κυβέρνηση, που παίζει τη κολοκυθιά για ένα τέτοιο θέμα.Αρχέλαος έγραψε: 17 Δεκ 2021, 04:31Ο Νίκος Λύτρας έκανε και εκ νέου δήλωση:ST48410 έγραψε: 16 Δεκ 2021, 13:43Τι βλακείες είναι αυτές τώρα; Έχει στενό συνεργάτη τον Τσιόδρα και συνεδριάζουν τόσους μήνες και ποτέ δεν αναφέρθηκε το θέμα των θανάτων εκτός ΜΕΘ;Αρχέλαος έγραψε: 16 Δεκ 2021, 13:40 Η επιστημονική μελέτη των κ. Τσίοδρα και Λύτρα δεν ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού και δεν είχε παραδοθεί ούτε στον πρωθυπουργό, ούτε σε κανέναν συνεργάτη του στο Μέγαρο Μαξίμου πριν την επίσημη δημοσίευσή της, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των κοινοβουλευτικών συντακτών.
Δούλεμα κανονικό.
"Είχαμε ενημερώσει σε ανώτατο επίπεδο, όπως ακριβώς έγραψα στην ανάρτησή μου. Δεν πρόκειται να μπω σε παιγνίδια λέξεων. Εάν δεν είχαμε ενημερώσει σε ανώτατο επίπεδο, θα ήμασταν υπόλογοι. Εάν δεν είχαμε ενημερώσει ή δεν είχαμε τη δυνατότητα να ενημερώσουμε, θα είχαμε κάνει προδημοσίευση. Ο λόγος που δεν κάναμε προδημοσίευση της μελέτης, είναι επειδή είχαμε ενημερώσει".
https://www.iatronet.gr/article/105929/ ... dhmosieysh
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αυτοί είναι ικανοί να βγούν κάποια στιγμή και να πούν «η μελετη ισχύει, ε, και τι έγινε;» και τα πετσωμενα μεσα να χειροκροτάνε
Αυτό είπανε περίπου στο άλλο νήμα.Fluffy έγραψε: 19 Δεκ 2021, 15:48 Αυτοί είναι ικανοί να βγούν κάποια στιγμή και να πούν «η μελετη ισχύει, ε, και τι έγινε;» και τα πετσωμενα μεσα να χειροκροτάνε
viewtopic.php?f=29&t=36455&hilit=%CE%9B ... F%81%CE%B1
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ποια πανδημία;GoBack έγραψε: 18 Δεκ 2021, 21:50 Το προβλημα ειναι οτι πιστευετε πως εχει ασχοληθει με το θεμα πανδημια πανω απο 2 ωρες αυτα τα 2 χρονια.
Μία απλή γρίπη είναι.
Για μενα ναι,εσυ κανε εμβολιο μην καθυστερεις
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δηλαδή πιστεύεις ότι η κυβέρνηση δεν έχει ασχοληθεί με την πανδημία -που δεν υπάρχει- περισσότερο από δύο ώρες.
Καλά τα πας...
Μέχρι που δικαιώνεις πλήρως και την κυβέρνηση που σύμφωνα με τα γραφόμενά σου "δεν ασχολήθηκε με ανύπαρκτο θέμα".
Συγχαρητήρια.
Περιμένατε κάτι καλύτερο από τους πλασιεδες της Pfizer.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Με ρεγουλα το αλκοολ.stavmanr έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:14Δηλαδή πιστεύεις ότι η κυβέρνηση δεν έχει ασχοληθεί με την πανδημία -που δεν υπάρχει- περισσότερο από δύο ώρες.
Καλά τα πας...
Μέχρι που δικαιώνεις πλήρως και την κυβέρνηση που σύμφωνα με τα γραφόμενά σου "δεν ασχολήθηκε με ανύπαρκτο θέμα".
Συγχαρητήρια.
Είμαι κατά κάθε ψυχότροπης ουσίας εκτός του καφέ, και της ρίγανης στο φαγητό.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 894 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
-
- 16 Απαντήσεις