!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Και τι έγινε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Και τι έγινε;
Προσωπική συμβουλή σε όλους:
-Βρείτε μια ενασχόληση ή κάποιο αντικείμενο που να μη σχετίζεται έμμεσα ή άμεσα με το χρήμα (π.χ. η δουλειά είναι ένα αντικείμενο που σχετίζεται με το χρήμα). Συνήθως τέτοια είναι τα πράγματα ή θέματα που η κοινωνία βαφτίζει "ασόβαρα".
- Βρείτε κάποιους με τους οποίους μπορείτε να συζητήσετε γι' αυτό το πράγμα με τις ώρες, χωρίς να βαριέστε. Αν είναι πολλά αυτά τα κοινά στοιχεία, τόσο το καλύτερο.
- Profit!
-Βρείτε μια ενασχόληση ή κάποιο αντικείμενο που να μη σχετίζεται έμμεσα ή άμεσα με το χρήμα (π.χ. η δουλειά είναι ένα αντικείμενο που σχετίζεται με το χρήμα). Συνήθως τέτοια είναι τα πράγματα ή θέματα που η κοινωνία βαφτίζει "ασόβαρα".
- Βρείτε κάποιους με τους οποίους μπορείτε να συζητήσετε γι' αυτό το πράγμα με τις ώρες, χωρίς να βαριέστε. Αν είναι πολλά αυτά τα κοινά στοιχεία, τόσο το καλύτερο.
- Profit!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Φίλος το ότι ξέρεις ποια είναι η ρίζα του κακού είναι πολύ σημαντικό. Πότε δεν είναι αργά. Φίλοι πραγματικοί υπάρχουν και να ξέρεις ότι ο πραγματικός φίλος δε φαίνεται τόσο στα δύσκολα αλλά στα εύκολα και στα καλά, είναι αυτός που δε σε φθονεί, στα δύσκολα λίγο πολύ κάποιοι θα είναι εκει, ακόμη και κάποιοι ψεύτικοι για να σου δείξουν πως με τη συμπόνια τους είναι πιο δυνατοί από εσένα, στα καλά φαίνονται.
Φίλοι πραγματικοί υπάρχουν, είναι αυτοί που έχεις από το σχολείο, τότε που λίγο πολύ ήμασταν όλοι ίσοι.
Είσαι πάνω κατω στην ηλικία μου, είμαστε μια γενιά που είδαμε και τα καλά και τα δύσκολα. Όπως σου είπα και παραπάνω έχεις καταλάβει τη ρίζα των κακών. Είπες επιδείξιας και προσβλητικός.. αυτά πρέπει να εκλείψουν και συνήθως συμβαίνει όταν τρως μια πολύ δυνατή κατραπακια. Δε στην εύχομαι με τίποτα.
Και κάπου εδώ σκέφτομαι πόσο μεγάλο σχολείο αυτή η πουτανα η λαχαναγορά. Στα μαθαίνει όλα... μα όλα. Σου μαθαίνει πως υπάρχει το παραπάνω και το παρακάτω από εσένα και πως να ζείτε όλοι μαζί πραγματικά ως ίσος προς ίσο.
Keep on μεγάλε τα καλύτερα έρχονται
Φίλοι πραγματικοί υπάρχουν, είναι αυτοί που έχεις από το σχολείο, τότε που λίγο πολύ ήμασταν όλοι ίσοι.
Είσαι πάνω κατω στην ηλικία μου, είμαστε μια γενιά που είδαμε και τα καλά και τα δύσκολα. Όπως σου είπα και παραπάνω έχεις καταλάβει τη ρίζα των κακών. Είπες επιδείξιας και προσβλητικός.. αυτά πρέπει να εκλείψουν και συνήθως συμβαίνει όταν τρως μια πολύ δυνατή κατραπακια. Δε στην εύχομαι με τίποτα.
Και κάπου εδώ σκέφτομαι πόσο μεγάλο σχολείο αυτή η πουτανα η λαχαναγορά. Στα μαθαίνει όλα... μα όλα. Σου μαθαίνει πως υπάρχει το παραπάνω και το παρακάτω από εσένα και πως να ζείτε όλοι μαζί πραγματικά ως ίσος προς ίσο.
Keep on μεγάλε τα καλύτερα έρχονται
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Volk, Βλέπεις το άσυλό μας. Είμεθα πυροβολημένοι. Αρκούν όμως δυο καλές κουβέντες από κάποιους ανθρώπους. Μην περιμένεις ''θαύματα''. Εδώ μέσα είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Να είσαι έτοιμος για το οτιδήποτε, για χλεύη, για μπινελίκι, για επιδοκιμασία. Πες ό,τι γουστάρεις. Χέστηκες για την όποια ''αποκαθήλωση''. Ποιός θα κρίνει στην τελική; Ουδείς. Δεν έχεις ανάγκη κανέναν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έτσι όπως τα λες. Είναι μικρογραφία της κοινωνίας. Με άλλους κολλάς, Με άλλους όχι, άλλους τους συμπαθείς, άλλοι σε απωθούν, άλλους θες να τους γνωρισεις(Και τους γνωρίζεις irl πολλές φορές) άλλοι δε σε ενδιαφέρουν. Βλέπεις κόσμο που έχει ν σου πει πέντε πράγματα. Συνήθως όμως κάνεις δεν περνάει τις κόκκινες γραμμές.Πασιφάη έγραψε: 19 Δεκ 2021, 14:32 Volk, Βλέπεις το άσυλό μας. Είμεθα πυροβολημένοι. Αρκούν όμως δυο καλές κουβέντες από κάποιους ανθρώπους. Μην περιμένεις ''θαύματα''. Εδώ μέσα είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Να είσαι έτοιμος για το οτιδήποτε, για χλεύη, για μπινελίκι, για επιδοκιμασία. Πες ό,τι γουστάρεις. Χέστηκες για την όποια ''αποκαθήλωση''. Ποιός θα κρίνει στην τελική; Ουδείς. Δεν έχεις ανάγκη κανέναν.
Με αυτους τους ανθρωπους εκανα παρεα πριν αρχισουν να εχουν τετοιο εισοδημα. Πρεπει να πω βεβαια οτι δεν προερχονται απο πλουσιο οικογενειακο περιβαλλον. Επιστημονες ειναι που ειναι πολυ καλοι στο αντικειμενο τους.Σέρπικο έγραψε: 19 Δεκ 2021, 14:20Εισαι πολύ τυχερός αν και η επιλογή φίλων και του περιβάλλοντος γενικότερα δεν είναι τύχη. Τύχη οσο αφορά το ότι αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν στον κύκλο από τον οποίο έκανες επιλογές.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 19 Δεκ 2021, 13:16 Δε μπορεις να εχεις λεφτα και να ζεις ανθρωπινα?
Δεν ειμαι πλουσιος αλλα εχω καλους φιλους που βγαζουν 10κ+ τον μηνα και αν δε το ξερεις δε το καταλαβαινεις.
Ντυνονται απλα, συμπεριφερονται απλα, κανουν παρεα με "απλους" ανθρωπους, κτλ.
Ειχαν και απλους γονεις ομως. Μηπως ειναι αλλου το προβλημα?
Επισης ξερω και μερικους που γεννηθηκαν πλουσιοι και λογω καταστασεων δεν ειναι πλουσιοι πια. Δυστυχως εχουν χασει τη μπαλα και δε μπορουν να κανουν τιποτα μονοι τους. Επισης τους εχει μεινει το χουσουρι και αν βγαλουν 5 δραχμες χαλανε αμεσως 10.
Δε τους κατηγορω γιατι ετσι μεγαλωσαν και δυσκολευονται πολυ να αλλαξουν. Η αληθεια ειναι οτι τους λυπαμαι. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι τα λεφτα μπορουν να εξαφανιστουν πολυ ευκολα με 1-2 λαθος επιλογες οποτε καλο ειναι να κραταμε μικρο καλαθι.
Τωρα για τον φιλο μας τον βολκ αυτα μπορει να ειναι αστεια ποσα αλλα σιγουρα δεν τους λες φτωχους.
Αυτό προσπάθησα να το εξηγήσω στην φουρνάρισσα όταν της έπιασα τον κώλο, τύπε, αλλά δεν φάνηκε να το κατάλαβε.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 19 Δεκ 2021, 14:10Σταμάτα να βλέπεις την πρώην σου σε όλες τις συναναστροφές σου, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Feindflug έγραψε: 19 Δεκ 2021, 14:48Αυτό προσπάθησα να το εξηγήσω στην φουρνάρισσα όταν της έπιασα τον κώλο, τύπε, αλλά δεν φάνηκε να το κατάλαβε.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 19 Δεκ 2021, 14:10Σταμάτα να βλέπεις την πρώην σου σε όλες τις συναναστροφές σου, τύπε.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Περαστικά.Volk έγραψε: 19 Δεκ 2021, 12:31 Βρισκεις 10, δινεις ολη σου τη ζωη να διαφυλαξεις τα 10 που βρηκες και αν δυνατον να τα κανεις 15, 20. Τα κανεις 20, δινεις παλι τα παντα για να τα κανεις 30-50-100 και τελειωμο δεν εχεις.
Δεν εχεις φιλους, ειναι ολοι υποπτοι οτι στο παιζουν φιλοι για συμφερον. Το ιδιο και οι συγγενεις, αυτους τους εδιωξες πρωτους. Αντικειμενικα, δικιο ειχες σε αρκετες περιπτωσεις, σε αλλες πιθανον εγινες απλα τυφλωμενος μαλακας.
Πετας, αερας, δεν πιανεσαι, καυλωνεις για τη παρτη σου για τα οσα βλεπεις να κανεις. Δουλεια, γκομενες, δινεις πονο! Τσιτα τα γκαζια πας. Δεν σε ενοχλει που δεν εχεις ανθρωπο να μιλησεις και εισαι μονος σου και οι μοναδικοι ανθρωποι ειναι ειτε συνεργατες που μιλατε μονο για δουλεια ειτε περιστασιακες καταστασεις με διαφορες γκομενες. Τυφλωμενος, τρεχεις παντου. Νιωθεις οτι δεν βαδιζεις σωστα, οτι δεν εχεις ουτε εναν φιλο, εναν ανθρωπο, τιποτα, μηδεν! "Γαμα τους, ολοι υποκριτες ειναι, συμφερον ολοι" και συνεχιζεις. Σε καποιο βαθμο, εχεις δικιο, εκει που δεν εχεις δικιο, το γραφεις στα αρχιδια σου, πατας πιο δυνατα το γκαζι! Εχεις εθιστει με το κυνηγι, με την ολη φαση. Κανεις "παρεα" μονο με οσους ειναι σαν εσενα και παιζετε μπαλα. Λυκοφιλιες, κωλοκαταστασεις. Νιωθεις κατα καιρους οτι δεν βαδιζεις σωστα, τσιτα τα γκαζια, να παει να γαμηθει!
Προσπαθουν να σου μιλησουν διαφοροι, γονεις, αδερφια, καποιοι συγγενεις που δεν προλαβες να διωξεις ακομα. Ρε αντε γα ολοι, στα αρχιδια μου, τσιτα τα γκαζια, δεν σας εχω αναγκη. Η μανα, ο πατερας, δεν ξερουν πως να σε διαχειριστουν, βγαζεις νευρα, βριζεις, κανεις μηνες να σε δουν, γυριζεις παντου, ταξιδευεις παντου, τα 10 τα εχεις κανει 1000 και πας για πιο πολλα, πιο πανω, τσιτα τα γκαζια ρε μαλακα, δεν εχω κανεναν αναγκη, αντε γα ολοι. Εχω τα αρχιδια μου!
Πλεον, ολοενα και πιο συχνα αισθανεσαι οτι εισαι μονος σου αναμεσα σε δεκαδες ανθρωπους, συνεργατες και γκομενες, εισαι μονος. Δεν εχεις εναν ανθρωπο να μιλησεις, ενα φιλο να λετε διαφορα, να κανετε διαφορα, τιποτα, κανεναν! Στα αρχιδια μου, τσιτα τα γκαζια και παμε σου λεω, προχωρα!
Προσπαθεις να μιλησεις με αγνωστους, αυτοι δεν θα ξερουν, δεν θα εχουν συμφερον, θα καλυψεις το κενο. Παπαρια, ουτε καν. Δεν καλυπτεις τιποτα. Συνεχιζεις να αρρωσταινεις μεσα σου. Δε γαμιεται, τσιτα τα γκαζια.
Στρες, πιεση, σε στιβεις καθε μερα, καθε νυχτα, δεν σταματας σε τιποτα. Πλεον, ειναι εθισμος, αν σταματησεις, τι; Τι θα κανεις; Προχωρα! Συνεχισε! Αυτα τα λενε οι αδυναμοι! Δεν εχεις κανεναν αναγκη, στα αρχιδια σου! Παμε! Χωσε!
Ξενυχτης, μπαινεις να περασεις την ωρα σου, να παρεις τη δοση σου, να "επικοινωνησεις" χωρις κινδυνο, μεσα απο πληκτρα, με αγνωστους. Χτυπαει το τηλεφωνο, ειναι ο γιατρος. Κυριακη; Σφιξιμο, χιλιαδες σκεψεις μεσα σε κλασματα! Τελικα, και παλι σωστα καταλαβες μαλακα, αυτο ηταν, παλι μεσα επεσες, πουλια στον αερα πιανεις ρε πουστη! Τον ακους προβληματισμενο, σου προτεινει διαφορα. Αμηχανια, σιγη. Επιτελους, του μιλας, του λες κατι. "Και τι εγινε;" "Δεν γαμιεται" και του κλεινεις το τηλεφωνο!
Δεν θελω ουτε εξηγησεις, ουτε να ανοιξουμε κουβεντες πανω στο θεμα ουτε κλαψομουνιασμα.
Γιατι το γραψα; Για να σας πω το εξης: ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ, ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΙΛΟ. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ. ΓΡΑΦΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. Η ΦΙΛΙΑ, ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΠΟΤΕ, ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΠΟΤΕ, ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΩ ΚΙΟΛΑΣ.
Οσοι εχετε οντως αληθινη τεσταρισμενη φιλια, καντε τα παντα να τη κρατησετε. Η φιλια, ειναι το παν!
Κατι τελευταιο, δεν εχω γνωρισει κανεναν απο εσας, σας φανταζομαι μεσα στο μυαλο μου καποιες φορες. Οσο και να σας φανει περιεργο, οι μοναδικες φορες που γελασα στα αληθεια στη ζωη μου και περασα καλα, ηταν οταν γελουσα με διαφορα χιουμοριστικα ποστ και σχολια, με τα πειραγματα, με τα κραξιματα, τα χωσιματα. Οι πιο ομορφες ωρες που εχω περασει, που εχω γελασει, που εχω ξεχαστει με τις ωρες, ειναι μεσα εδω, αναμεσα σας, μεταξυ αγνωστων.
Να ειστε ολοι σας καλα, αν ειπα κατι που ενοχλησε καποιον, ζητω συγνωμη, δεν το εκανα επιτηδες, δεν ειχα σκοπο να τον ενοχλησω.
Αυτα, συνεχιζουμε, και οτι γινει!
Παρατηρητής...
Ρε Αφήστε τα περαστικά, δεν είναι άρρωστος ο άνθρωπος. Δύο τρία πράγματα αν διορθώσει όλα θα πάνε καλύτερα.
Και μην ακούσω για ψυχαναλυτές ψυχολογους και μλκιες. Αυτοί σε βοηθά να πως να ζεις μόνος με τα ελαττωματα σου και όχι πως θα τα διορθώσεις
Και μην ακούσω για ψυχαναλυτές ψυχολογους και μλκιες. Αυτοί σε βοηθά να πως να ζεις μόνος με τα ελαττωματα σου και όχι πως θα τα διορθώσεις
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Βασικά μίλησε με τον γιατρό είπε...Ερμής έγραψε: 19 Δεκ 2021, 15:15 Ρε Αφήστε τα περαστικά, δεν είναι άρρωστος ο άνθρωπος. Δύο τρία πράγματα αν διορθώσει όλα θα πάνε καλύτερα.
Κατά δεύτερο θέλει πολύ ανάλυση όποτε...το άφησα.
Παρατηρητής...
Κατά τη γνώμη μου πολύ κακώς αν συμβουλεύεται γιατρό. Πρώτον από ότι φαίνεται δεν έχει κανένα ψυχικό θέμα ο άνθρωπος, δεύτερον οι ψυχαναλυτές δε βοηθούν στο να σταματήσεις να είσαι εγωπαθης ή προσβλητικός απλά σου λένε περιληπτικά, να σε αποδεχθούν οι άλλοι με τα ελαττώματα σου.
Όσους γνωρίζω σε παρόμοια φάση με τον φίλο μας, που πήγε σε ψυχαναλυτή για βοήθεια, ούτως ώστε να ψάξουν τα βαθύτερα αίτια του προβλήματος, όχι μόνο δε τα έλυσαν αλλά έχουν ενταθεί σε πολύ άσχημο βαθμό. Εκτός των άλλων είναι ΟΛΟΙ μόνοι. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι σκιντζηδες και όχι γιατροί, πελατακια θέλουν και μάλιστα σταθερά.
Volk αν θες τη γνώμη μου φύγε χθες από τον ψυχαναλυτή και προσπάθησε να επανακτήσεις επαφές με παλιούς καλούς φίλους που αδίκησες, δούλεψε για να τους ξαναφέρεις κοντά και γιατί οχι, καταπίεσε αυτά που είναι η ρίζα του κακού.
Μια άλλη ερώτηση, μιλάς άσχημα και προσβαλεις υφιστάμενους στη δουλειά για ψιλου πηδημα;
Όσους γνωρίζω σε παρόμοια φάση με τον φίλο μας, που πήγε σε ψυχαναλυτή για βοήθεια, ούτως ώστε να ψάξουν τα βαθύτερα αίτια του προβλήματος, όχι μόνο δε τα έλυσαν αλλά έχουν ενταθεί σε πολύ άσχημο βαθμό. Εκτός των άλλων είναι ΟΛΟΙ μόνοι. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι σκιντζηδες και όχι γιατροί, πελατακια θέλουν και μάλιστα σταθερά.
Volk αν θες τη γνώμη μου φύγε χθες από τον ψυχαναλυτή και προσπάθησε να επανακτήσεις επαφές με παλιούς καλούς φίλους που αδίκησες, δούλεψε για να τους ξαναφέρεις κοντά και γιατί οχι, καταπίεσε αυτά που είναι η ρίζα του κακού.
Μια άλλη ερώτηση, μιλάς άσχημα και προσβαλεις υφιστάμενους στη δουλειά για ψιλου πηδημα;
Γιατί δεν προσανατολιζεσαι στο να βρεις μια σύντροφο να περνάτε όμορφα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Εσύ θα έμενες με κάποιον κατα δηλωση του, προσβλητικό, εγωπαθη, επιδείξια, απιστο;Naida έγραψε: 19 Δεκ 2021, 16:07 Γιατί δεν προσανατολιζεσαι στο να βρεις μια σύντροφο να περνάτε όμορφα;