Απ' όποια μεριά και να το πιάσεις, το επιχείρημά του είναι βλακώδες.Αρχέλαος έγραψε: 18 Δεκ 2021, 12:59Δεν είναι μόνο αυτά ή οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές ή φορτηγά κλπ.Kauldron έγραψε: 17 Δεκ 2021, 23:29Αρχέλαος έγραψε: 17 Δεκ 2021, 23:24 Σκυλακάκης:
"για να μειώσουμε τη βενζίνη". Μια πολιτική, που όπως σημείωσε "είναι κοινωνικά άδικη καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το 1,3 εκατομμύριο δεν έχουν καθόλου αυτοκίνητο, δύο εκατομμύρια έχουν ένα αυτοκίνητο και ένα εκατομμύριο έχουν περισσότερα από ένα αυτοκίνητο. Άρα από ένα τέτοιο μέτρο, οι φτωχότεροι δεν θα είχαν κανένα όφελος και οι πραγματικά κερδισμένοι θα ήταν οι πλουσιότεροι που έχουν δύο και τρία αυτοκίνητα". "Κατά τα άλλα αυτή είναι κοινωνική πολιτική του "ευαίσθητου αριστερού"αι εγώ είμαι ο "ανάλγητος νεοφιλελεύθερος", νομίζω ότι κάπου τα έχουμε μπερδέψει τα πράγματα…" σχολίασε. "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προφανώς τα ΜΜΜ δε χρησιμοποιούν βενζίνη, αλλά νερό, οπότε αν ανέβουν οι τιμές των εισιτηρίων θα φταίει κάτι άλλο, και οχι η τιμή της βενζίνης.
Κομματοσκυλλακάκης.
Όσους έχουμε ένα ή δύο αυτοκίνητα μας παρουσιάζει για πλούσιους και προνομιούχους.
Λες και έχουμε το πορτοφόλι του Βαρδινογιάννη και του Λάτση.
Είναι βλακώδες σε τόσα επίπεδα, που δεν επιδέχεται καν συζήτησης.
Αλλά βέβαια έχουμε να κάνουμε με την κυβέρνηση που έχει ξαμολύσει ατάκες του τύπου "όσο περισσότερες ΜΕΘ έχουμε τόσο περισσότερους νεκρούς θα έχουμε", και το "όσοι διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ έχουν ακριβώς την ίδια φροντίδα μ' αυτούς που διασωληνώνονται εντός ΜΕΘ". Και χίλιες δυο άλλες.