Juno έγραψε: 17 Δεκ 2021, 23:26
Κανονικά ο Βακάκης
Δεν θα επρεπε να βρισκει ατομα να στελεχωνει τα καταστηματα του . ελα ομως που βρισκει .
Περαν του θεματος που ειναι μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του κου κου ε . ( αντιστοιχης ποιοτητας αυτων των jumbo ) που καταληγουμε ?
Μωρέ τα βρίσκει. Μετά τα απολύει, αυτά τα άτομα που δουλεύουν στα Τζάμπο, είναι αρκετά ηλίθια να πιστέψουν ότι θα βρουν δουλειά αλλού και κάπως έτσι βλέπεις τα αποτελέσματα στις εθνικές εκλογές.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56
Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Gewponos90 έγραψε: 17 Δεκ 2021, 23:58
αυτά τα άτομα που δουλεύουν στα Τζάμπο, είναι αρκετά ηλίθια να πιστέψουν ότι θα βρουν δουλειά αλλού και κάπως έτσι βλέπεις τα αποτελέσματα στις εθνικές εκλογές.
Gewponos90 έγραψε: 17 Δεκ 2021, 23:58
αυτά τα άτομα που δουλεύουν στα Τζάμπο, είναι αρκετά ηλίθια να πιστέψουν ότι θα βρουν δουλειά αλλού και κάπως έτσι βλέπεις τα αποτελέσματα στις εθνικές εκλογές.
?
ναι αλλα ισως και τα λοιπα αλλα εγω δεν ξερω και οτι ειχα να πω το ειπα . αυτα
Να υποβαθμίσει τον θόρυβο που προκλήθηκε από τις πρωτοφανείς συνθήκες εργασίας που προβλέπει ο νέος εσωτερικός κανονισμός λειτουργίας στον όμιλο Jumbo επιχειρεί η διοίκησή του.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
perseus έγραψε: 15 Δεκ 2021, 21:37
δεν φταει ο βακακης και τα τζαμπο τα ληγουρια που πανε και ψωνιζουν φταινε
Πες τα ρε τύπε.
Απορώ ποιος πάει και ψωνίζει από εκεί.
Όλοι, γι' αυτό έχει τέτοια κέρδη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Крaсная армия έγραψε: 16 Δεκ 2021, 08:05
Για εσάς τους θρησκευόμενους, ο Βακάκης πλήρωσε την ασυδοσία του και την υπεροψία του. Το 2017!
Τι; ΟΧΙ;
Δεν φάνηκε να ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα. Όταν ένας άνθρωπος είναι σκατόψυχος, δεν νοιάζεται για την ζωή ούτε του ίδιου του του παιδιού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.