Χρόνια μου πολλά!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
29 ετών
-
Uppercut
29 ετών
Πλησίασα κι άλλο στον επικείμενο θάνατό μου. Η τελευταία χρονιά που θα είμαι στη δεκαετία των είκοσι, που θα υπάρχει το δύο μπροστά. Όχι ότι μετά θα γεράσω αμέσως, αλλά θα είναι διαφορετικά. Αλλιώς αντιμετωπίζεσαι όταν είσαι εικοσικάτι, αλλιώς όταν είσαι τριαντακάτι. Όταν είσαι στα είκοσι, με οτιδήποτε ως δεύτερο ψηφίο, είσαι πάντα κατά κάποιον τρόπο νέος, παιδί, μικρός για όλους όσοι είναι έστω και τριανταδύο. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Μπορεί και τίποτα. Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται, διαρκώς επιταχυνόμενη.
Χρόνια μου πολλά!
Χρόνια μου πολλά!
Re: 29 ετών
Σπολάτη!! Και του χρόνου στην Πόλη!!
Να ξαναπεράσετε του χρόνου αλλά θα μπορείτε τότε και χωρίς τον κηδεμόνα σας.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Το διαρκώς επιταχυνόμενη είναι ό,τι πιο σωστό έχει γραφτεί για αυτο το θέμα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
Uppercut έγραψε: 18 Δεκ 2021, 18:53 Πλησίασα κι άλλο στον επικείμενο θάνατό μου. Η τελευταία χρονιά που θα είμαι στη δεκαετία των είκοσι, που θα υπάρχει το δύο μπροστά. Όχι ότι μετά θα γεράσω αμέσως, αλλά θα είναι διαφορετικά. Αλλιώς αντιμετωπίζεσαι όταν είσαι εικοσικάτι, αλλιώς όταν είσαι τριαντακάτι. Όταν είσαι στα είκοσι, με οτιδήποτε ως δεύτερο ψηφίο, είσαι πάντα κατά κάποιον τρόπο νέος, παιδί, μικρός για όλους όσοι είναι έστω και τριανταδύο. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Μπορεί και τίποτα. Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται, διαρκώς επιταχυνόμενη.
Χρόνια μου πολλά!![]()
-
Δημοκράτης
πολύχρονος και πάντα χαρούμενος
εγώ πάντως στα 36 δεν βλέπω κάποια διαφορά από τα 26. Δεν ξέρω τι κάνω στραβά
προωρη κριση μέσης ηλικίας περνας, περαστικά, χρονια πολλα και καλά.
- Dwarven Blacksmith
Can confirm you're basically dead, gg.
- στραβοξυπνημενο χιονοπανο
περαστικά από κνιτομποτ, θα καραφλιάσουμε εδώ μέσαFluffy έγραψε: 18 Δεκ 2021, 19:02 προωρη κριση μέσης ηλικίας περνας, περαστικά, χρονια πολλα και καλά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ναι δικε μου...μας τη βγαίνει πολύ το κνιτομπαλο και θα πάρω ανάποδες.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 18 Δεκ 2021, 19:04περαστικά από κνιτομποτ, θα καραφλιάσουμε εδώ μέσαFluffy έγραψε: 18 Δεκ 2021, 19:02 προωρη κριση μέσης ηλικίας περνας, περαστικά, χρονια πολλα και καλά.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 18 Δεκ 2021, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
'νοχλάμε;στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 18 Δεκ 2021, 19:04περαστικά από κνιτομποτ, θα καραφλιάσουμε εδώ μέσαFluffy έγραψε: 18 Δεκ 2021, 19:02 προωρη κριση μέσης ηλικίας περνας, περαστικά, χρονια πολλα και καλά.![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
χρονια σου πολλα θηριο

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Uppercut
Yochanan έγραψε: 18 Δεκ 2021, 18:57 Σπολάτη!! Και του χρόνου στην Πόλη!!
Eσύ, στα 145, θα το ξέρεις ακόμα καλύτερα.Yochanan έγραψε: 18 Δεκ 2021, 18:57 Το διαρκώς επιταχυνόμενη είναι ό,τι πιο σωστό έχει γραφτεί για αυτο το θέμα.
Ευχαριστώ, μπρο.
Aren't we all?
Ωραίο αν και ήμουν πιο πολύ σ' αυτό.στραβοξυπνημενο χιονοπανο έγραψε: 18 Δεκ 2021, 19:02Uppercut έγραψε: 18 Δεκ 2021, 18:53 Πλησίασα κι άλλο στον επικείμενο θάνατό μου. Η τελευταία χρονιά που θα είμαι στη δεκαετία των είκοσι, που θα υπάρχει το δύο μπροστά. Όχι ότι μετά θα γεράσω αμέσως, αλλά θα είναι διαφορετικά. Αλλιώς αντιμετωπίζεσαι όταν είσαι εικοσικάτι, αλλιώς όταν είσαι τριαντακάτι. Όταν είσαι στα είκοσι, με οτιδήποτε ως δεύτερο ψηφίο, είσαι πάντα κατά κάποιον τρόπο νέος, παιδί, μικρός για όλους όσοι είναι έστω και τριανταδύο. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Μπορεί και τίποτα. Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται, διαρκώς επιταχυνόμενη.
Χρόνια μου πολλά!![]()
To καθένα έχει τη δική του αλήθεια
Ευχαριστώ, μπρο. Δεν μιλάμε για τη διαφορά που βλέπουν οι περισσότεροι.Δημοκράτης έγραψε: 18 Δεκ 2021, 19:02 πολύχρονος και πάντα χαρούμενος
Πάντα έτσι είμαι. Η κρίση της Ύπαρξης είναι σε όλες τις ηλικίες και σε καθεμιά ξεχωριστά.Fluffy έγραψε: 18 Δεκ 2021, 19:02 προωρη κριση μέσης ηλικίας περνας, περαστικά, χρονια πολλα και καλά.
Τhanks, φίλτατε Έθνι!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χρόνια πολλά και μέρη κριστμας
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Χρόνια πολλά και δημιουργικά!!!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon
-