Άπλωσε την αρίδα σου στο κρεβάτι τότε, δικιά μου, να είσαι ξεκούραστη για ότι κάτσει μετά.Πασιφάη έγραψε: 18 Δεκ 2021, 14:50Κουράζεις.Feindflug έγραψε: 18 Δεκ 2021, 14:47Δεν είναι όλες οι σεξουαλικές προτιμήσεις υγιείς, δικιά μου, όσο συναινετικές και να είναι.Πασιφάη έγραψε: 18 Δεκ 2021, 14:42
Γιατί καμάρι; Πρέπει να περάσω από την επιτροπή δεοντολογίας του φόρουμ για τα δικά μου γούστα;
Η κουβέντα πηγαίνει στο τι είναι σεξουαλικά υγιές και καταλήγει στο λιβάδι της υποκειμενικότητος, για άλλη μια φορά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί το σεξ είναι ταμπού;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί το σεξ είναι ταμπού;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
sys3x έγραψε: 18 Δεκ 2021, 14:47 Το σεχ παιδγιά αν το κάνετε πενηνταράκια στο μυαλό σας και αποστασιοποιηθείτε λιγάκι είναι μία ακραία βρώμικη, καταπιεστική και χρονοβόρα διαδικασία.
Προφανώς. Δεν σου έχω απονείμει τίτλο μπανιστιρτζή στις δικές μου απολαύσεις.Feindflug έγραψε: 18 Δεκ 2021, 14:51Άπλωσε την αρίδα σου στο κρεβάτι τότε, δικιά μου, να είσαι ξεκούραστη για ότι κάτσει μετά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Καραμελίτσα
-
Δημοκράτης
αυτό είπε και ο κινέζος που έφαγε τον παγκολίνο και τώρα τραβάμε τα βυζιά μας
Α καλά.Δημοκράτης έγραψε: 18 Δεκ 2021, 15:46αυτό είπε και ο κινέζος που έφαγε τον παγκολίνο και τώρα τραβάμε τα βυζιά μας
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- wooded glade
Νομίζω συμβαίνει το εξής:
Αν το σεξ δεν ήταν ταμπού θα χιουμάγαμε σε όποια μπούλα περπατάει στο δρόμο - ή και το αντίστροφο.
Θα τους χαλάγαμε το μιζ αν πλί συνέχεια.
Μπορεί λοιπόν να μην θέλει αυτή/αυτός.
Επομένως θα έπεφτε ξύλο-τσαντιές συνέχεια. Πολύ περισσότερο από όσο έχουμε φάει όλοι μας κατά καιρούς - τάξεις μεγέθους περισσότερο.
Οι αρχαίοι λοιπόν πολιτισμοί έκαναν ένα είδος ανακωχής -κάτι που δεν το έκαναν οι γάτες, φίδια, άλλοι εκπρόσωποι του ζωϊκού βασιλείου- και συμφώνησαν να είναι ταμπού.
Όλα τα υπόλοιπα είναι απόρροια αυτής της βασικής συνθήκης που επεκράτησε.
Αν το σεξ δεν ήταν ταμπού θα χιουμάγαμε σε όποια μπούλα περπατάει στο δρόμο - ή και το αντίστροφο.
Θα τους χαλάγαμε το μιζ αν πλί συνέχεια.
Μπορεί λοιπόν να μην θέλει αυτή/αυτός.
Επομένως θα έπεφτε ξύλο-τσαντιές συνέχεια. Πολύ περισσότερο από όσο έχουμε φάει όλοι μας κατά καιρούς - τάξεις μεγέθους περισσότερο.
Οι αρχαίοι λοιπόν πολιτισμοί έκαναν ένα είδος ανακωχής -κάτι που δεν το έκαναν οι γάτες, φίδια, άλλοι εκπρόσωποι του ζωϊκού βασιλείου- και συμφώνησαν να είναι ταμπού.
Όλα τα υπόλοιπα είναι απόρροια αυτής της βασικής συνθήκης που επεκράτησε.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- taxalata xalasa
δεν εχω καταλαβει.
για γαμησια μιλατε;
τι σεξ και μαλακιες λετε; ελληνικα δεν ξερετε;
η γαμιεστε η ειστε μαλακες η και τα δυο αναλογα τι ειναι ευκαιρο.
αντρες, γυναικες και λοιπα...
για γαμησια μιλατε;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
taxalata xalasa έγραψε: 18 Δεκ 2021, 17:12 δεν εχω καταλαβει.
για γαμησια μιλατε;![]()
.
Αφού είναι Ταμπού λέμε αφού.....ντρέπονται τα τεκνία.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- taxalata xalasa
...εφαγάνε το απαγορευμένο ταμπόμηλο απ' το ταμπόδεντρο και ντρεπόνται τα τεκνία...;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 18 Δεκ 2021, 17:28taxalata xalasa έγραψε: 18 Δεκ 2021, 17:12 δεν εχω καταλαβει.
για γαμησια μιλατε;![]()
.
Αφού είναι Ταμπού λέμε αφού.....ντρέπονται τα τεκνία.....![]()
.
αφηστε τις μαλακιες, και αρχιστε τα γαμησια γιατι μειναμε λιγοι... αϊντε μαλακοταγαρα...
δεν απευθύνομαι σε κάποιον συφορουμιτη συγκεκριμενα...
απευθυνομαι σε εμενα και σε ολους....
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 874 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ερνεστο καρανίξ