Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Χωρίς τελειωμό ο κατήφορος του ξευτιλισμενονυ πέφτουλα, χαχαχα
Καταρχήν 17χρονη και δούλευε σε μπαρ;
Έπειτα, δεν είναι και καμιά παρενόχληση το δως μου ένα φιλάκι. Έλεος. Πες του όχι και φυγε
Τέλος, μετά από όλα αυτά συνεχίζεις το νταλαβέρι μαζί του και μπαίνεις στο αυτοκίνητό του για να πάτε στα πλατό του ράδιο αρβύλα; Σωστά σου λέει εφόσον μπήκες τι περίμενες.
Αυτό δεν το θεωρώ παρενόχληση
Άσε που και η αρχική καταγγελία για τη δημοσίευση μπάζει
Έπειτα, δεν είναι και καμιά παρενόχληση το δως μου ένα φιλάκι. Έλεος. Πες του όχι και φυγε
Τέλος, μετά από όλα αυτά συνεχίζεις το νταλαβέρι μαζί του και μπαίνεις στο αυτοκίνητό του για να πάτε στα πλατό του ράδιο αρβύλα; Σωστά σου λέει εφόσον μπήκες τι περίμενες.
Διψάνε για ιστορίες με σπέρμα οι δημοσιογράφοι ρε τύπε.
Σε λίγο θα βγει κανείς και θα πει ότι τον γαμωσταύρισε ο λεγάμενος στο φανάρι και ένιωσε σεξουαλικά παρενοχλημένος.
Λογικο ενας αριστερος υμνητης των κομμουνιστων που βιασαν εκατομμυρια ανηλικες να θεωρει λογικο ενας κωλογερος να πηγαινει σε ανηλικα και να τα λεει να τον φιλησουνε
vagabondo έγραψε: 18 Δεκ 2021, 12:56
Τον λες και πορνογερο.
Και ποια ακριβώς είναι η διαφορά ενός πορνόγερου από έναν πορνονιό;
Όσοι ανεβάζουν βιντεάκια χωρίς συναίνεση, μαλάκες με περικεφαλαία είναι.
Μα τα βιντεάκια χωρίς συναίνεση είναι το πραγματικό θέμα.
Το ότι είναι πορνογερος είναι αηδία αλλά μέχρις εκεί.
Η 17-18χρονη που μπαίνει στο αμάξι και σοκάρεται όταν της λέει φιλάκι...ε δεν είναι και ψυχοκοινωνικό δράμα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
vagabondo έγραψε: 18 Δεκ 2021, 12:56
Τον λες και πορνογερο.
Και ποια ακριβώς είναι η διαφορά ενός πορνόγερου από έναν πορνονιό;
Όσοι ανεβάζουν βιντεάκια χωρίς συναίνεση, μαλάκες με περικεφαλαία είναι.
Μα τα βιντεάκια χωρίς συναίνεση είναι το πραγματικό θέμα.
Το ότι είναι πορνογερος είναι αηδία αλλά μέχρις εκεί.
Η 17-18χρονη που μπαίνει στο αμάξι και σοκάρεται όταν της λέει φιλάκι...ε δεν είναι και ψυχοκοινωνικό δράμα.
E, αυτό ακριβώς λέω κι εγώ, τζίτζι μου.
Τα "τραβάτε με κι ας κλαίω" της κάθε ανυποψίαστης κορασίδας και το πως διαχειρίζεται ο καθένας την έβδομη τέχνη στην προσωπική του ζωή, είναι τελείως εκτός θέματος.
Τα θύματα του δεν είναι οτι καλύτερο από πλευράς νοοτροπίας. Το κοινό στοιχείο που έχουν είναι οτι μόλις τον είδαν είπαν "αυτός έχει γνωριμίες μπορεί να μου ανοίξει πόρτες για να γίνω διάσημη σαν τη Χριστινα Μουστάκα, να κάνω διακοπές σε κότερα ρώσων ολιγαρχών". Αυτο εκμεταλλευόταν και αυτός
Υδράργυρος έγραψε: 18 Δεκ 2021, 13:17
Τα θύματα του δεν είναι οτι καλύτερο από πλευράς νοοτροπίας. Το κοινό στοιχείο που έχουν είναι οτι μόλις τον είδαν είπαν "αυτός έχει γνωριμίες μπορεί να μου ανοίξει πόρτες για να γίνω διάσημη σαν τη Χριστινα Μουστάκα, να κάνω διακοπές σε κότερα ρώσων ολιγαρχών". Αυτο εκμεταλλευόταν και αυτός
Οταν όμως εγώ τα λέω αυτά, μου λες ότι "κινδυνεύω να με φακελώσετε".
Υδράργυρος έγραψε: 18 Δεκ 2021, 13:17
Οταν όμως εγώ τα λέω αυτά, μου λες ότι "κινδυνεύω να με φακελώσετε".
γραψτους στ αρχιδια σου
καποιοι - καποιες δωμεσα γραφουν τι συμβαινει πραγματικα
αλλοι κ αλλες ο τι προχωμαλακιες τους κατεβει