!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΕΙΣΜΟΣ
Re: ΣΕΙΣΜΟΣ
Νιώσατε μόλις τώρα σεισμό;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάποια καρέκλα τρίζει.
Δεν είναι τίποτα, μη στεναχωριέσαι.
Δεν είναι τίποτα, μη στεναχωριέσαι.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μήπως πήρες κιλά και έτριξε η καρέκλα μόλις έκατσες?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
1ον) Στο κρεββάτι ήμουν
2ον)έγινε όντως σεισμός
3ον)σας οικτίρω και τους δυο
4ον)εσενα George V σε οικτίρω πιο πολύ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
Από τα Αντικύθηρα τον έπιασες στην Αθήνα?Naida έγραψε: 18 Δεκ 2021, 09:031ον) Στο κρεββάτι ήμουν
2ον)έγινε όντως σεισμός
3ον)σας οικτίρω και τους δυο
4ον)εσενα George V σε οικτίρω πιο πολύ.
Εδώ δεν ασχολήθηκα εγώ που είμαι και δίπλα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Εγώ είμαι ευαίσθητη και πιάνω τις δονήσεις
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
Μου έχει τύχει φάση να κάνει ψιλόχοντρό σεισμό, εγώ να κοιμάμαι και η μόνη αντίδραση που είχα ήταν μέσα στον ύπνο μου να πω "α σεισμό κάνει... Οκ αργότερα θα δω τι έγινε..." και αλλάζοντας πλευρό να ξανακοιμηθω...
Καλά και εγώ δεν αντιδρώ αμέσως με πανικό. Περιμένω λίγο να δω που το πάει. Άμα κουνάει γερά σηκώνομαι.George_V έγραψε: 18 Δεκ 2021, 09:12Μου έχει τύχει φάση να κάνει ψιλόχοντρό σεισμό, εγώ να κοιμάμαι και η μόνη αντίδραση που είχα ήταν μέσα στον ύπνο μου να πω "α σεισμό κάνει... Οκ αργότερα θα δω τι έγινε..." και αλλάζοντας πλευρό να ξανακοιμηθω...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
Α μπα... Η μόνη περίπτωση να σηκωθώ είναι αν πέσει το σπίτι.Naida έγραψε: 18 Δεκ 2021, 09:15Καλά και εγώ δεν αντιδρώ αμέσως με πανικό. Περιμένω λίγο να δω που το πάει. Άμα κουνάει γερά σηκώνομαι.George_V έγραψε: 18 Δεκ 2021, 09:12Μου έχει τύχει φάση να κάνει ψιλόχοντρό σεισμό, εγώ να κοιμάμαι και η μόνη αντίδραση που είχα ήταν μέσα στον ύπνο μου να πω "α σεισμό κάνει... Οκ αργότερα θα δω τι έγινε..." και αλλάζοντας πλευρό να ξανακοιμηθω...
Το 1978 κατάλαβα τον σεισμό τής Θεσσαλονίκης (6,5) όντας στην Αθήνα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Εκεί δεν νομίζω να προλάβεις να σηκωθείς.George_V έγραψε: 18 Δεκ 2021, 09:16Α μπα... Η μόνη περίπτωση να σηκωθώ είναι αν πέσει το σπίτι.Naida έγραψε: 18 Δεκ 2021, 09:15Καλά και εγώ δεν αντιδρώ αμέσως με πανικό. Περιμένω λίγο να δω που το πάει. Άμα κουνάει γερά σηκώνομαι.George_V έγραψε: 18 Δεκ 2021, 09:12
Μου έχει τύχει φάση να κάνει ψιλόχοντρό σεισμό, εγώ να κοιμάμαι και η μόνη αντίδραση που είχα ήταν μέσα στον ύπνο μου να πω "α σεισμό κάνει... Οκ αργότερα θα δω τι έγινε..." και αλλάζοντας πλευρό να ξανακοιμηθω...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
To 1986 το σπιτι του παππου μου ανοιξε στα 2 (ειχε ενα χάσμα στη μεση) και αυτος σηκωθηκε σιγα σιγα απο το κρεβάτι (κοιμοταν νωρις) πηρε τη γιαγια μου περασαν απο το χασμα ακροπατωντας, κατεβηκαν μια στραβωμενη σκάλα και βγηκαν εξω.
Στο μεταξυ ο πατέρας μου τους εψαχνε ολη νυχτα. Μεχρι και στον Ερυθρο Σταυρο εφτασε. Τελικα ειχε απελπιστει αλλα την αλλη μερα τους βρηκε εντελως τυχαια να πινουν καφε στο σπιτι μιας θειας που εμενε παραδιπλα.
-
stergiosbik
Πολυοργασμικη;
Αλλά τα χρόνια εκείνα. Δεν τους φτιάχνουν τους σεισμούς όπως παλιάGeorge_V έγραψε: 18 Δεκ 2021, 09:32To 1986 το σπιτι του παππου μου ανοιξε στα 2 (ειχε ενα χάσμα στη μεση) και αυτος σηκωθηκε σιγα σιγα απο το κρεβάτι (κοιμοταν νωρις) πηρε τη γιαγια μου περασαν απο το χασμα ακροπατωντας, κατεβηκαν μια στραβωμενη σκάλα και βγηκαν εξω.
Στο μεταξυ ο πατέρας μου τους εψαχνε ολη νυχτα. Μεχρι και στον Ερυθρο Σταυρο εφτασε. Τελικα ειχε απελπιστει αλλα την αλλη μερα τους βρηκε εντελως τυχαια να πινουν καφε στο σπιτι μιας θειας που εμενε παραδιπλα.
Θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορούσεις να μου εξηγήσεις πως συνδέεις αυτά τα δύο. Θα έδινες μια έξτρα γνώση στην ανθρωπότητα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πέντε λεπτά πήγαινε εκκρεμές το φωτιστικό. Είναι να μην το κουνήσεις
Δεν σηκώθηκα από το κρεβάτι γιατί κρύωνα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 520 Προβολές