οποιο γαμησι θελει καθενας. δε μας πεφτει λογος.nemo έγραψε: 17 Δεκ 2021, 18:48
ναι αλλα ποιο γαμησι ; αυτο το γαμησι που βλεπετε στις τσοντες καταστρεφει τον εγκεφαλο
και δεν το καταλαβετε γιατι τον εχετε ηδη κατεστραμενο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
μια εχω τραβηξει, και δεν μπορει και να μου πει κανεις οτι ηταν κρυφη καμερα. δεν ηταν καν camcorder, 3 κιλα καμερα σε τριποδο, και 5 κιλα φορητο βιντεο συνδεδεμενο, με μια μακαροναδα καλωδια.Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2021, 19:01
Καλά καλά δεν προλάβαμε βιντεοκασέτες κι εσύ είχες ήδη τσοντες?
και τα φωτα αναμμενα, αλλιως δεν θα ειχε εικονα.
εσεις οι νεοι ολα ευκολα τα εχετε, με τα σμαρτφονια. μεις θελαμε πτυχιο ηλεκρονικου και ενα μπαουλο εξοπλισμο για ενα ρημαδοβιντεο.
ασε η προηγουμενη γενια. ειχα πετυχει "τσοντα" σε κασσετα κασσετοφωνου. μονο ηχος.
Τωρα που το ανεφερες το ηχητικο ειναι νομιμο αν δεν περιλαμβανει λεξεις;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σ'ευχαριστώ Δάσκαλε. Τιμή μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
AlienWay έγραψε: 17 Δεκ 2021, 15:36Πασιφάη έγραψε: 17 Δεκ 2021, 15:32Το ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΗΝ ΩΡΑ.AlienWay έγραψε: 17 Δεκ 2021, 15:29
Ετσι έλεγε και το θύμα του Παναγιωτόπουλου. Δεν σε κατηγορεί κανείς εσένα που έχεις εμπιστοσύνη στον άντρα σου. Αλλά εσύ είσαι η εξαίρεση και αυτό οφείλεις να το καταλάβεις.![]()
Καλα, ντε! μη φωνάζεις.![]()
Έχω δίπλα μου μια ψυχή που διαβάζει τούτο το ποστ και έχει κατουρηθεί στα γέλια. Χαιρετισμούς, μου είπε.Ασέβαστος έγραψε: 17 Δεκ 2021, 19:39μια εχω τραβηξει, και δεν μπορει και να μου πει κανεις οτι ηταν κρυφη καμερα. δεν ηταν καν camcorder, 3 κιλα καμερα σε τριποδο, και 5 κιλα φορητο βιντεο συνδεδεμενο, με μια μακαροναδα καλωδια.Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2021, 19:01
εσεις οι νεοι ολα ευκολα τα εχετε, με τα σμαρτφονια. μεις θελαμε πτυχιο ηλεκρονικου και ενα μπαουλο εξοπλισμο για ενα ρημαδοβιντεο.
ασε η προηγουμενη γενια. ειχα πετυχει "τσοντα" σε κασσετα κασσετοφωνου. μονο ηχος.![]()
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Μ'αυτά και μ'αυτά θα ανέβει η επισκεψιμότητα στα τσοντοσάιτ.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Cecily Anne
Eγώ χειροκροτάω που κατάφερνε και του σηκωνότανε μετά από όλα αυτά. Εγώ θα'χα πάει για μπύρες.Πασιφάη έγραψε: 17 Δεκ 2021, 20:03Έχω δίπλα μου μια ψυχή που διαβάζει τούτο το ποστ και έχει κατουρηθεί στα γέλια. Χαιρετισμούς, μου είπε.Ασέβαστος έγραψε: 17 Δεκ 2021, 19:39μια εχω τραβηξει, και δεν μπορει και να μου πει κανεις οτι ηταν κρυφη καμερα. δεν ηταν καν camcorder, 3 κιλα καμερα σε τριποδο, και 5 κιλα φορητο βιντεο συνδεδεμενο, με μια μακαροναδα καλωδια.Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2021, 19:01
ασε η προηγουμενη γενια. ειχα πετυχει "τσοντα" σε κασσετα κασσετοφωνου. μονο ηχος.![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2021, 20:15Eγώ χειροκροτάω που κατάφερνε και του σηκωνότανε μετά από όλα αυτά. Εγώ θα'χα πάει για μπύρες.Πασιφάη έγραψε: 17 Δεκ 2021, 20:03Έχω δίπλα μου μια ψυχή που διαβάζει τούτο το ποστ και έχει κατουρηθεί στα γέλια. Χαιρετισμούς, μου είπε.Ασέβαστος έγραψε: 17 Δεκ 2021, 19:39
μια εχω τραβηξει, και δεν μπορει και να μου πει κανεις οτι ηταν κρυφη καμερα. δεν ηταν καν camcorder, 3 κιλα καμερα σε τριποδο, και 5 κιλα φορητο βιντεο συνδεδεμενο, με μια μακαροναδα καλωδια.
![]()
Εμ γιατί νομίζεις πως ο δικός μου ξεράθηκε στα γέλια;
χωρια που εκλεψα την κασσετα απο εναν συναδελφο στη δουλεια, γιατι δεν ειχα δικια μου να γραψω, και ειχε γραψει αυτος καποιο ματς του παναθηναικου, το οποιο του εσβησα φυσικα.Πασιφάη έγραψε: 17 Δεκ 2021, 20:26Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2021, 20:15Eγώ χειροκροτάω που κατάφερνε και του σηκωνότανε μετά από όλα αυτά. Εγώ θα'χα πάει για μπύρες.Πασιφάη έγραψε: 17 Δεκ 2021, 20:03
Έχω δίπλα μου μια ψυχή που διαβάζει τούτο το ποστ και έχει κατουρηθεί στα γέλια. Χαιρετισμούς, μου είπε.![]()
![]()
εκανα το κοροιδο, καπου χαθηκε, δεν ξερω τιποτα, κλπ. ακομη γραφει στην ετικετα παναθηναικος-κατιπουδεθυμαμαι.
ο δισεγγονος που θα την ξεθαψει, is in for a surprise.
ημουν κατω απο απο 20 χρονω.Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2021, 20:15
Eγώ χειροκροτάω που κατάφερνε και του σηκωνότανε μετά από όλα αυτά. Εγώ θα'χα πάει για μπύρες.
Να παλιά... ινδάλματα, που δεν χρειαζόντουσαν βιντεοσκόπηση!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ασέβαστος έγραψε: 17 Δεκ 2021, 20:37χωρια που εκλεψα την κασσετα απο εναν συναδελφο στη δουλεια, γιατι δεν ειχα δικια μου να γραψω, και ειχε γραψει αυτος καποιο ματς του παναθηναικου, το οποιο του εσβησα φυσικα.Πασιφάη έγραψε: 17 Δεκ 2021, 20:26Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2021, 20:15
Eγώ χειροκροτάω που κατάφερνε και του σηκωνότανε μετά από όλα αυτά. Εγώ θα'χα πάει για μπύρες.![]()
εκανα το κοροιδο, καπου χαθηκε, δεν ξερω τιποτα, κλπ. ακομη γραφει στην ετικετα παναθηναικος-κατιπουδεθυμαμαι.
ο δισεγγονος που θα την ξεθαψει, is in for a surprise.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 2023 Προβολές