Ναι αλλά με μοριακό από τους εισερχόμενους θα την σταματήσουμεAwesomatic έγραψε: 17 Δεκ 2021, 08:53 Πριν 20 μέρες δεν είχε καν όνομα, ήταν ακόμα η μετάλλαξη της Μποτσουάνα. Σήμερα είναι ήδη στη χώρα. Η άλφα έκανε μήνες να δώσει το πρώτο κρούσμα εδώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
SARS-CoV-2: Δυσοίωνη πρόβλεψη 2022
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: SARS-CoV-2: Δυσοίωνη πρόβλεψη 2022
Αυτός ο ισχυρισμός πέρα από όλα τα άλλα προβλήματα που έχει (και τα οποία βαριέμαι να αναλύσω αλλά θα περιοριστώ να πω ότι ο HIV διαδίδεται ήδη για γελοιωδώς μεγάλο χρονικό διάστημα με δεδομένες τις χρονικές κλίμακες των ιών και ότι σαν ΣΜΝ έχει ούτως ή άλλως άνω όριο στα χρόνια που μπορεί να μεταδίδεται) σκοντάφτει στο ότι δεν είναι καθόλου ίδιος με το "κάθε ιός έχει τη φυσική τάση να γίνεται λιγότερο θανατηφόρος γιατί αποτελεί εξελικτικό πλεονέκτημα".Green Dragon έγραψε: 17 Δεκ 2021, 20:06Πάλι το ίδιο ισχύει - αν το AIDS δεν σκότωνε θα μεταδιδόταν για περισσότερα χρόνια.foscilis έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:57Αυτό που λες ισχύει μόνο αν η μεταδοτικότητα του ασθενούς εκτός μάχης επί τις ημέρες που είναι τάβλα είναι μικρότερη από τη μεταδοτικότητα του φαινομενικά υγιούς ασθενούς επί τις μέρες που κυκλοφορεί.Green Dragon έγραψε: 16 Δεκ 2021, 17:36
Κάνεις λάθος. Ένας ιός που είναι ήπιος καθ' όλη την διάρκεια νόσησης πάντα ευνοείται ως προς την μετάδοση σε σχέση με κάποιον που βγάζει 'εκτός μάχης' τον ασθενή για τον όποιο αριθμό ημερών.
Επίσης πουθενά δεν προκύπτει ότι ένας ιός δε μπορεί να κάνει *και* τα δύο (και να σε έχει ασυμπτωματικό να μεταδίδεις για χρόνια, και στο τέλος να σε σκοτώνει, βλέπε AIDS)
Κι εγώ αν ήμουν 25χρονη αμερικανίδα πορνοστάρ θα έβγαζα δέκα χιλιάρικα την εβδομάδα. Αυτό δεν αποδεικνύει ότι υπάρχει φυσική τάση των 40χρονων Ελλήνων μηχανικών υπολογιστών να αντικαθίστανται από 25χρονες Αμερικανίδες πορνοστάρ.
Σκέφτεσαι να κάνεις στροφή στην καριέρα σου;foscilis έγραψε: 17 Δεκ 2021, 21:42Αυτός ο ισχυρισμός πέρα από όλα τα άλλα προβλήματα που έχει (και τα οποία βαριέμαι να αναλύσω αλλά θα περιοριστώ να πω ότι ο HIV διαδίδεται ήδη για γελοιωδώς μεγάλο χρονικό διάστημα με δεδομένες τις χρονικές κλίμακες των ιών και ότι σαν ΣΜΝ έχει ούτως ή άλλως άνω όριο στα χρόνια που μπορεί να μεταδίδεται) σκοντάφτει στο ότι δεν είναι καθόλου ίδιος με το "κάθε ιός έχει τη φυσική τάση να γίνεται λιγότερο θανατηφόρος γιατί αποτελεί εξελικτικό πλεονέκτημα".Green Dragon έγραψε: 17 Δεκ 2021, 20:06Πάλι το ίδιο ισχύει - αν το AIDS δεν σκότωνε θα μεταδιδόταν για περισσότερα χρόνια.foscilis έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:57
Αυτό που λες ισχύει μόνο αν η μεταδοτικότητα του ασθενούς εκτός μάχης επί τις ημέρες που είναι τάβλα είναι μικρότερη από τη μεταδοτικότητα του φαινομενικά υγιούς ασθενούς επί τις μέρες που κυκλοφορεί.
Επίσης πουθενά δεν προκύπτει ότι ένας ιός δε μπορεί να κάνει *και* τα δύο (και να σε έχει ασυμπτωματικό να μεταδίδεις για χρόνια, και στο τέλος να σε σκοτώνει, βλέπε AIDS)
Κι εγώ αν ήμουν 25χρονη αμερικανίδα πορνοστάρ θα έβγαζα δέκα χιλιάρικα την εβδομάδα. Αυτό δεν αποδεικνύει ότι υπάρχει φυσική τάση των 40χρονων Ελλήνων μηχανικών υπολογιστών να αντικαθίστανται από 25χρονες Αμερικανίδες πορνοστάρ.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- hellegennes
Δεν υπάρχει περιγραφή κάποιας θεωρίας εδώ, είναι η πραγματικότητα. Δεν είναι ότι θεωρητικά έτσι δουλεύουν τα πολυδοσικά εμβόλια, είναι ότι δεν έχει υπάρξει πολυδοσικό εμβόλιο που να μην δουλεύει έτσι.foscilis έγραψε: 17 Δεκ 2021, 17:27From the θεωρίες απ' τον κώλο μου department.hellegennes έγραψε: 17 Δεκ 2021, 16:42Πουθενά. Δεν έχει υπάρξει ποτέ πολυδοσικό εμβόλιο που να φθίνει η προστασία του και οι επόμενες δόσεις να απαιτούνται για να την επαναφέρουν σε προηγούμενα επίπεδα. Τα πολυδοσικά εμβόλια αυξάνουν σταδιακά το επίπεδο προστασίας, σαν σκαλοπάτια. Τα εμβόλια που η προστασία τους φθίνει χρειάζεται να ξαναγίνουν από την αρχή. Αν είναι δύο οι δόσεις του εμβολίου, πρέπει να ξανακάνεις δύο δόσεις.foscilis έγραψε: 17 Δεκ 2021, 11:00 Τα ίδια λένε πάντα οι αντιεμβολιαστές. Τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν το νόμο της ανοσολογίας ότι οι δόσεις πρέπει υποχρεωτικά να είναι το πολύ δύο για να δουλεύουν. "Πού ακούστηκε ξανά εμβόλιο με 3 και 4 δόσεις".
Άρνηση πραγματικότητας, από το department σου. Καμμιά έκπληξη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εντοπιστηκε υψηλη μεταλλαξη ομικρον στην κενυα
https://twitter.com/theragex/status/147 ... 69484?s=21
https://twitter.com/theragex/status/147 ... 69484?s=21
- hellegennes
Ο HIV μεταδίδεται κυρίως τις πρώτες εβδομάδες. Συνεχίζει να είναι μεταδοτικός για πάντα, αλλά το πρόβλημα ότι μπορεί να μεταδοθεί 10 χρόνια μετά την μόλυνση ελαττώνεται από το γεγονός ότι η πιθανότητα μετάδοσης είναι πολύ μικρή ανά σεξουαλική συνεύρεση. Ακόμα και μετά από 1.000 φορές σεξ, η πιθανότητα να κολλήσει γυναίκα από άντρα είναι 50-50 (για να κολλήσει άντρας από γυναίκα είναι 30%) κι αυτό χωρίς καμμιά προφύλαξη και χωρίς αντιρετροϊκή θεραπεία.foscilis έγραψε: 17 Δεκ 2021, 21:42Αυτός ο ισχυρισμός πέρα από όλα τα άλλα προβλήματα που έχει (και τα οποία βαριέμαι να αναλύσω αλλά θα περιοριστώ να πω ότι ο HIV διαδίδεται ήδη για γελοιωδώς μεγάλο χρονικό διάστημα με δεδομένες τις χρονικές κλίμακες των ιών και ότι σαν ΣΜΝ έχει ούτως ή άλλως άνω όριο στα χρόνια που μπορεί να μεταδίδεται) σκοντάφτει στο ότι δεν είναι καθόλου ίδιος με το "κάθε ιός έχει τη φυσική τάση να γίνεται λιγότερο θανατηφόρος γιατί αποτελεί εξελικτικό πλεονέκτημα".Green Dragon έγραψε: 17 Δεκ 2021, 20:06Πάλι το ίδιο ισχύει - αν το AIDS δεν σκότωνε θα μεταδιδόταν για περισσότερα χρόνια.foscilis έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:57
Αυτό που λες ισχύει μόνο αν η μεταδοτικότητα του ασθενούς εκτός μάχης επί τις ημέρες που είναι τάβλα είναι μικρότερη από τη μεταδοτικότητα του φαινομενικά υγιούς ασθενούς επί τις μέρες που κυκλοφορεί.
Εξελικτικά βέβαια αυτό είναι cheat, γιατί είναι τεχνολογικές επεμβάσεις τα προφυλακτικά και τα φάρμακα, αλλά έτσι κι αλλιώς το ότι ο ιός εξαπλώθηκε σε όλην την υφήλιο οφείλεται στον τεχνολογικό πολιτισμό μας. Αν συνέβαινε 1 εκατομμύριο χρόνια πριν, παπάρια θα εξαπλωνόταν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
Τι είναι το ΣΜΝ;foscilis έγραψε: 17 Δεκ 2021, 21:42Αυτός ο ισχυρισμός πέρα από όλα τα άλλα προβλήματα που έχει (και τα οποία βαριέμαι να αναλύσω αλλά θα περιοριστώ να πω ότι ο HIV διαδίδεται ήδη για γελοιωδώς μεγάλο χρονικό διάστημα με δεδομένες τις χρονικές κλίμακες των ιών και ότι σαν ΣΜΝ έχει ούτως ή άλλως άνω όριο στα χρόνια που μπορεί να μεταδίδεται) σκοντάφτει στο ότι δεν είναι καθόλου ίδιος με το "κάθε ιός έχει τη φυσική τάση να γίνεται λιγότερο θανατηφόρος γιατί αποτελεί εξελικτικό πλεονέκτημα".Green Dragon έγραψε: 17 Δεκ 2021, 20:06 Πάλι το ίδιο ισχύει - αν το AIDS δεν σκότωνε θα μεταδιδόταν για περισσότερα χρόνια.
Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα.Green Dragon έγραψε: 18 Δεκ 2021, 07:53Τι είναι το ΣΜΝ;foscilis έγραψε: 17 Δεκ 2021, 21:42Αυτός ο ισχυρισμός πέρα από όλα τα άλλα προβλήματα που έχει (και τα οποία βαριέμαι να αναλύσω αλλά θα περιοριστώ να πω ότι ο HIV διαδίδεται ήδη για γελοιωδώς μεγάλο χρονικό διάστημα με δεδομένες τις χρονικές κλίμακες των ιών και ότι σαν ΣΜΝ έχει ούτως ή άλλως άνω όριο στα χρόνια που μπορεί να μεταδίδεται) σκοντάφτει στο ότι δεν είναι καθόλου ίδιος με το "κάθε ιός έχει τη φυσική τάση να γίνεται λιγότερο θανατηφόρος γιατί αποτελεί εξελικτικό πλεονέκτημα".Green Dragon έγραψε: 17 Δεκ 2021, 20:06 Πάλι το ίδιο ισχύει - αν το AIDS δεν σκότωνε θα μεταδιδόταν για περισσότερα χρόνια.
- Green Dragon
Και τι εννοεί ο ποιητής; Δεν βγάζει νόημα.stavmanr έγραψε: 18 Δεκ 2021, 07:56Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενο Νόσημα.Green Dragon έγραψε: 18 Δεκ 2021, 07:53Τι είναι το ΣΜΝ;foscilis έγραψε: 17 Δεκ 2021, 21:42
Αυτός ο ισχυρισμός πέρα από όλα τα άλλα προβλήματα που έχει (και τα οποία βαριέμαι να αναλύσω αλλά θα περιοριστώ να πω ότι ο HIV διαδίδεται ήδη για γελοιωδώς μεγάλο χρονικό διάστημα με δεδομένες τις χρονικές κλίμακες των ιών και ότι σαν ΣΜΝ έχει ούτως ή άλλως άνω όριο στα χρόνια που μπορεί να μεταδίδεται) σκοντάφτει στο ότι δεν είναι καθόλου ίδιος με το "κάθε ιός έχει τη φυσική τάση να γίνεται λιγότερο θανατηφόρος γιατί αποτελεί εξελικτικό πλεονέκτημα".
Υποθέτω ότι εννοεί πως η έντονη σεξουαλική ζωή στους περισσότερους περιορίζεται έπειτα από κάποια ηλικία, με αποτέλεσμα ο ιός να έχει συγκεκριμένες ηλικίες δράσης.Green Dragon έγραψε: 18 Δεκ 2021, 07:58Και τι εννοεί ο ποιητής; Δεν βγάζει νόημα.
Για περισσότερα να ρωτήσεις τον ίδιο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Costas Roumanias
7h ·
Γιατί λογικά η omicron πιθανώς θα είναι και το τέλος της πανδημίας;
Η Delta διπλασιάζεται κάθε 7 μέρες περίπου. Αυτό σημαίνει εκθετική συνάρτηση με βάση 1.1. Η Omicron διπλασιάζεται κάθε 2 μέρες. Εκθετική με βάση 1.4.
Στο γράφημα φαίνονται τα αθροιστικά κρούσματα των 2 μετά από 50 μέρες. Η omicron είναι τόσο ταχύτερη που η Delta φαίνεται σαν ευθεία γραμμή (δεν είναι, είναι επίσης εκθετική). Με την omicron και χωρίς lockdown, χοντρά χοντρά σε 40 μέρες θα κολλήσουν περίπου όλοι στην Ελλάδα (εάν το τείχος ανοσίας για delta ήταν περίπου 85%, για omicron μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει τείχος ανοσίας).
Επομένως έχουμε μια μετάλλαξη που δεν μπορούμε να αναχαιτίσουμε με τίποτα. Μόνο με συνεχές lockdown. Αυτό που θα γίνει είναι ότι θα κολλήσουμε όλοι και μάλιστα τόσο γρήγορα που όσοι επιβιώσουμε δεν θα έχουμε πια κάτι να μεταδόσουμε σε κανέναν. Ευτυχώς δείχνει κάπως ηπιότερη και είμαστε και τρις εμβολιασμένοι. Νομίζω δεν είναι παρακινδυνευμένη η πρόβλεψη ότι το καλοκαίρι θα έχουμε τελειώσει (και νοσήσει όλοι).
Φυσικά τα νοσοκομεία λογικά θα πιεστούν στα όριά κατάρρευσης. Όσο πιο ήπια κι αν είναι, θα είναι τόσο γρήγορη που δεν υπάρχει περίπτωση να μην πλημμυρίσουν με ασθενείς.
Επίσης φυσικά δεν έχει καμία σημασία ότι είμαστε πολύ πίσω από την Αγγλία πχ σε ημερήσια κρούσματα. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει 100.000 κρούσματα τη μέρα τώρα ενώ εμείς ούτε 10. Με την ταχύτητα της omicron, είμαστε απλά 20 μέρες πίσω τους. Είτε το θέλουμε είτε όχι τώρα πια δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι η κυβέρνηση ή αν έχει πια νόημα. Γιαυτό προσδεθείτε (εμβολιαστείτε τώρα) κι ας ελπίσουμε να τα πούμε στην άλλη άκρη...
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Βάλε και ένα λινκ
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Καργιόλη κόβιντ.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Δεκ 2021, 21:25
Costas Roumanias
7h ·
Γιατί λογικά η omicron πιθανώς θα είναι και το τέλος της πανδημίας;
Η Delta διπλασιάζεται κάθε 7 μέρες περίπου. Αυτό σημαίνει εκθετική συνάρτηση με βάση 1.1. Η Omicron διπλασιάζεται κάθε 2 μέρες. Εκθετική με βάση 1.4.
Στο γράφημα φαίνονται τα αθροιστικά κρούσματα των 2 μετά από 50 μέρες. Η omicron είναι τόσο ταχύτερη που η Delta φαίνεται σαν ευθεία γραμμή (δεν είναι, είναι επίσης εκθετική). Με την omicron και χωρίς lockdown, χοντρά χοντρά σε 40 μέρες θα κολλήσουν περίπου όλοι στην Ελλάδα (εάν το τείχος ανοσίας για delta ήταν περίπου 85%, για omicron μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει τείχος ανοσίας).
Επομένως έχουμε μια μετάλλαξη που δεν μπορούμε να αναχαιτίσουμε με τίποτα. Μόνο με συνεχές lockdown. Αυτό που θα γίνει είναι ότι θα κολλήσουμε όλοι και μάλιστα τόσο γρήγορα που όσοι επιβιώσουμε δεν θα έχουμε πια κάτι να μεταδόσουμε σε κανέναν. Ευτυχώς δείχνει κάπως ηπιότερη και είμαστε και τρις εμβολιασμένοι. Νομίζω δεν είναι παρακινδυνευμένη η πρόβλεψη ότι το καλοκαίρι θα έχουμε τελειώσει (και νοσήσει όλοι).
Φυσικά τα νοσοκομεία λογικά θα πιεστούν στα όριά κατάρρευσης. Όσο πιο ήπια κι αν είναι, θα είναι τόσο γρήγορη που δεν υπάρχει περίπτωση να μην πλημμυρίσουν με ασθενείς.
Επίσης φυσικά δεν έχει καμία σημασία ότι είμαστε πολύ πίσω από την Αγγλία πχ σε ημερήσια κρούσματα. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει 100.000 κρούσματα τη μέρα τώρα ενώ εμείς ούτε 10. Με την ταχύτητα της omicron, είμαστε απλά 20 μέρες πίσω τους. Είτε το θέλουμε είτε όχι τώρα πια δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι η κυβέρνηση ή αν έχει πια νόημα. Γιαυτό προσδεθείτε (εμβολιαστείτε τώρα) κι ας ελπίσουμε να τα πούμε στην άλλη άκρη...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 627 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
-
- 29 Απαντήσεις