!!! DEVELOPMENT MODE !!!

σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

AlienWay έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:31
Πασιφάη έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:18 Υπάρχουν ζευγάρια που βιντεοσκοπούν τις σεξουαλικές συναναστροφές τους, επειδή γουστάρουν να τις βλέπουν μαζί και να καυλώνουν. Μέχρις εκεί, μπορώ να δεχτώ την όποια απενοχοποίηση .
Δεν ισχύει αυτό πλέον. Στις μέρες μας, είναι υψηλή η πιθανότητα να καταλήξουν σε δημοσίευση.
χα, γω τις δικιες μου τις εχω σε βιντεοκασσετα. :8)

θα τις βρει κανα δισεγγονο θαμμενες στο παταρι, και αν καταφερει να τις ψηφιοποιησει, θα τον παιζουν στο νετ με την παρτη μου, 100 χρονια μετα. :lol:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

John Brown Gun Club έγραψε: 17 Δεκ 2021, 17:21
Ασέβαστος έγραψε: 17 Δεκ 2021, 08:43
ST48410 έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:26

Είναι αδιάφορο αν είναι αθώο ή όχι. Είναι σαν με ρωτάς αν έκλεψα ένα αυτοκίνητο από πλούσιο ή φτωχό. Η πράξη εκτός από παράνομη έχει ηθική απαξία αυτή καθεαυτή. Αλλιώς ας έβγαινε κι ο ίδιος να έλεγε "έλα μωρέ, μια τσουλίτσα ήταν που έκανε τα πάντα για να τις βρω δουλειά, πως κάνετε έτσι;"

Γιατί λες ότι ζήτησε συγνώμη;

Και δεν είπαμε να κλάψει κανείς. Να μην περνάει στο χαβαλέ μια τέτοια πράξη ζητάμε οι περισσότεροι, και να τιμωρείται ώστε να κόβετε η φόρα σε επίδοξους σκηνοθέτες.
ναι.

αλλα και να παψουμε να θεωρουμε οτι επαθε κατι κακο η κοπελλα επειδη την ειδαμε να γαμιεται. να απενοχοποιηθει το γαμησι για τις γυναικες οπως και για τους αντρες. να μην πρεπει να ντρεπεται καθεμια επειδη κανει σεξ, οπως και καθενας. να μην κακοχαρακτηριζεται.
δηλαδη ο Παναγιωτοπουλος δεν επραξε κατι και τοσο κακο, αλλα φταιει η κοινωνια που το θεωρει κακο;

ο παν συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα επραξε κατι κακιστο, και να τιμωρηθει κατα πως πρεπει.
αλλα καλο ειναι να πορευτουμε προς μια κοινωνια που δεν θεωρει το γαμησι κατακριτεο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Gherschaagk έγραψε: 17 Δεκ 2021, 18:03
foscilis έγραψε: 17 Δεκ 2021, 16:28 Υπάρχουν στην κατοχή μου βίντεο με σεξουαλικές περιπτύξεις μου.
Πληρώνω.
Αξιζει
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Δεν καταλαβα ποτε πως ειναι δυνατον να υπαρχει κοσμος που γελαει με το κακογουστο χιουμορ(?) αυτων των τυπων.
Παντα πιστευα οτι αυτη την εκπομπη την εβλεπαν ξαναμμενες πιτσιρικες και μιλφαρες που γουσταραν τον αρρενωπο Κανακη.
Σαν εμας δηλαδη που απο τη δεκαετια του 80 και μετα δεν εχουμε χασει ουτε 1 εκπομπη γυμναστικης στα πρωιναδικα...
Με εκεινες τις γυμναστριες με τα ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ που μας εκαναν αντρες...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Πασιφάη έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:18 Υπάρχουν ζευγάρια που βιντεοσκοπούν τις σεξουαλικές συναναστροφές τους, επειδή γουστάρουν να τις βλέπουν μαζί και να καυλώνουν. Μέχρις εκεί, μπορώ να δεχτώ την όποια απενοχοποίηση .
Δεν ισχύει αυτό πλέον. Στις μέρες μας, είναι υψηλή η πιθανότητα να καταλήξουν σε δημοσίευση.
Αν ξέρει κάποιος τον κωδικό που ξεκλειδωνει το LUKS ή αν μπει στον υπολογιστή μου και μετά βρει το υδατογραφημενο κλειδί με το οποίο πρέπει να αποκρυπτογραφήσεις ένα από τα 400.000 αρχεία στο δίσκο μου ώστε να πάρεις το sha512 sum του, και μετά ξέρει τον δεύτερο κωδικό που σε παραπέμπει σε επιλεγμένα ψηφία αυτού του sum που αν τα κάνεις xor με τον τρίτο κωδικό σου δίνουν θέσεις στο κρυπτογραφημένο βίντεο που πρέπει να αλλαχθούν με τιμές που καθορίζει ο τέταρτος κωδικός ώστε ο πέμπτος κωδικός να το αποκρυπτογραφεί με επιτυχία αντί να παράγει σκουπίδια, νομίζω του αξίζει να μπορεί να δημοσιεύσει το επικό σεξ που δείχνει.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Δεκ 2021, 18:26
John Brown Gun Club έγραψε: 17 Δεκ 2021, 17:21
Ασέβαστος έγραψε: 17 Δεκ 2021, 08:43
ναι.

αλλα και να παψουμε να θεωρουμε οτι επαθε κατι κακο η κοπελλα επειδη την ειδαμε να γαμιεται. να απενοχοποιηθει το γαμησι για τις γυναικες οπως και για τους αντρες. να μην πρεπει να ντρεπεται καθεμια επειδη κανει σεξ, οπως και καθενας. να μην κακοχαρακτηριζεται.
δηλαδη ο Παναγιωτοπουλος δεν επραξε κατι και τοσο κακο, αλλα φταιει η κοινωνια που το θεωρει κακο;

ο παν συμφωνα με τα σημερινα δεδομενα επραξε κατι κακιστο, και να τιμωρηθει κατα πως πρεπει.
αλλα καλο ειναι να πορευτουμε προς μια κοινωνια που δεν θεωρει το γαμησι κατακριτεο.
ναι αλλα ποιο γαμησι ; αυτο το γαμησι που βλεπετε στις τσοντες καταστρεφει τον εγκεφαλο
και δεν το καταλαβετε γιατι τον εχετε ηδη κατεστραμενο
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Πνίγηκα!!! :smt005:

Εικόνα
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Juno έγραψε: 17 Δεκ 2021, 18:53 Πνίγηκα!!! :smt005:

Εικόνα
:lol:
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

foscilis έγραψε: 17 Δεκ 2021, 18:33
Gherschaagk έγραψε: 17 Δεκ 2021, 18:03
foscilis έγραψε: 17 Δεκ 2021, 16:28 Υπάρχουν στην κατοχή μου βίντεο με σεξουαλικές περιπτύξεις μου.
Πληρώνω.
Αξιζει
Name your price.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Ασέβαστος έγραψε: 17 Δεκ 2021, 18:23
χα, γω τις δικιες μου τις εχω σε βιντεοκασσετα. :8)

θα τις βρει κανα δισεγγονο θαμμενες στο παταρι, και αν καταφερει να τις ψηφιοποιησει, θα τον παιζουν στο νετ με την παρτη μου, 100 χρονια μετα. :lol:
Καλά καλά δεν προλάβαμε βιντεοκασέτες κι εσύ είχες ήδη τσοντες?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Εικόνα
:lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Τον Στάθη τον εκτιμούσα και μου άρεσε,αλλά αυτό που έκανε ήταν χυδαίο ηλίθιο και γελοίο.Ορθως τον θεσαν εκτός Αρβύλα.
Αυτό που πιστεύω ότι οι υπόλοιποι της Αρβυλας ξεραν ότι είναι χυδαίος πεφτουλας δεν νομίζω να ξεραν για τα βίντεο.
Η διαφορά μεταξύ Κανάκη και Μενδωνης ότι ο Κανάκης έδρασε άμεσα μόλις έσκασε η βόμβα ενώ η Μενδωνης παρίστανε πρώτα ότι δεν έγινε τίποτα και μετά την εξαπατημενη κορασίδα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

zteo έγραψε: 17 Δεκ 2021, 19:23 Τον Στάθη τον εκτιμούσα και μου άρεσε,αλλά αυτό που έκανε ήταν χυδαίο ηλίθιο και γελοίο.Ορθως τον θεσαν εκτός Αρβύλα.
Αυτό που πιστεύω ότι οι υπόλοιποι της Αρβυλας ξεραν ότι είναι χυδαίος πεφτουλας δεν νομίζω να ξεραν για τα βίντεο.
Η διαφορά μεταξύ Κανάκη και Μενδωνης ότι ο Κανάκης έδρασε άμεσα μόλις έσκασε η βόμβα ενώ η Μενδωνης παρίστανε πρώτα ότι δεν έγινε τίποτα και μετά την εξαπατημενη κορασίδα.
Ναι, έδρασε άμεσα. Και έπεισε τους πάντες. Μέχρι και αγωγή για ηθική βλάβη του έκαναν. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Εικόνα

Δεν βλεπω κατι αστειο
Το φωναζω εδω και μερες

ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑΚΗ ΚΙΟΥΣΗ
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Δεκ 2021, 19:31
zteo έγραψε: 17 Δεκ 2021, 19:23 Τον Στάθη τον εκτιμούσα και μου άρεσε,αλλά αυτό που έκανε ήταν χυδαίο ηλίθιο και γελοίο.Ορθως τον θεσαν εκτός Αρβύλα.
Ναι, έδρασε άμεσα. Και έπεισε τους πάντες. Μέχρι και αγωγή για ηθική βλάβη του έκαναν. :lol:
Εγώ δεν έχω καταλάβει πως μπορεί κάποιος ντε και καλά να το ξέρει.
Χθες με αφορμή αυτήν την κουβέντα έμαθα πως μια συνάδελφος έχει δικαστήριο για παρενόχληση εδώ και 4 χρόνια.
Δεν το είχε πει ποτέ και είναι και το θύμα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”