Το σύστημα με το οποίο διεξάγονται οι εκλογές στην Ελλάδα είναι αυτό που είναι.
Ψηφίζουμε στην περιφέρεια μας, πίσω από ένα παραβάν και μετά ο δικαστικός επίτροπος μετράει τα ψηφοδέλτια. Από δίπλα είναι πασόκες και νεδοημοκράτισες που παρακολουθούν και στο τέλος ο δικαστικός εκπρόσωπος στέλνει ένα fax στη singular που τα ενσωματώνει.
Μετά τις εκλογές τα κόμματα μπορούν να κάνουν δειγματοληπτικό έλεγχο από τα νούμερα που έχουν κρατήσει οι ίδιοι. Αν σε 1000 τμήματα δεν βρεθεί αβαβάου, τότε η πιθανότητα αβαβάου είναι πρακτικά μηδέν και δεν λένε για νο-θεία.
Επί 21st of April ήταν αλλοιώς βέβαια στα δύο δημοψηφίσματα.
Στο πρώτο μου λένε ότι έδιναν στους προσερχόμενους το ψηφοδέλτιο του Παπαντόπ να το ρίξουν φανερά, αλλά εγώ δεν το πιστεύω.
Στο δεύτερο, του 1973, μου κάνανε λαδιά εμένα. Το παραβάν δεν είχε μέσα καλαθάκι για το άχρηστο ψηφοδέλτιο και το πάτωμα ήταν γεμάτο ΟΧΙ, που ήταν και δίχρωμα τα ψηφοδέλτια μάλιστα. Ο ψηφοφόρος που προσερχόταν αντιλαμβανόταν ότι το politically correct ήταν να ρίξει το ΝΑΙ στην κάλπη και να αφήσει το ΟΧΙ να ολισθήσει εμφανώς στο πάτωμα. Εγώ το ΝΑΙ το έκανα πατσαβουράκι και το έβαλα στην τσέπη μου και έριξα το ΟΧΙ, αλλά αν ένας από τους απ' έξω παρακολουθούσε σίγουρα κατάλαβε ότι έριξα ΟΧΙ. Στην έξοδο ήταν κάτι Αμερικανιδούλες με τα hot-pants τότε που τα λέγανε και τους έκανα μία πρόταση για βόλτα με το καμπριολέ.
Στη σημερινή εποχή λένε για internet αλλά δεν είναι καλό.
Κομπιουτεριστικά μπορεί να είναι καλό αλλά το παραβάν ; Το απόρρητο της ψήφου ;
Δεν διασφαλίζεται το απόρρητο της ψήφου για τον εξής λόγο:
Η οργάνωση καρφίτσα θα μου πει "άκου να δεις, στις 11 το πρωϊ θα περάσουμε από σένα". Στις 11 λοιπόν, στο σπίτι μου, ενώπιον του εκπροσώπου της οργάνωσης καρφίτσα πρέπει να ψηφίσω Νίκολας Μαδούρο πχ. Αν ψηφίσω Γκουαϊδό ο άλλος θα μου ρίξει με το αυτόματο. Αν πω ψήφισα ήδη στις 10, τότε πάλι θα μου ρίξει με το αυτόματο.
Το τέλειο σύστημα το οποίο είναι δικιά μου πατέντα λειτουργεί ως εξής:
Σε κάθε εκλογικό τμήμα υπάρχουν δύο computer. Ένα στη θέση της δικαστικής λειτουργού και ένα πίσω από το παραβάν.
Προσέρχομαι με την ταυτότητα μου και η δικαστική λειτουργός με βρίσκει στον εκλογικό κατάλογο ότι είμαι γραμμένος και ότι δεν έχω ψηφίσει ήδη.
Πατάει ένα πλήκτρο και το computer μέσα από το παραβάν πάει στην εκλογική μου περιφέρεια, η οποία μπορεί να είναι άλλη από την περιφέρεια που βρίσκεται το εκλογικό τμήμα (π.χ. εγώ είμαι Ευρυτανία και το εκλογικό τμήμα είναι η Ελληνική πρεσβεία Λίμας-Περού).
Πάω τώρα μέσα στο παραβάν και το computer μου δείχνει τα ψηφοδέλτια του νομού Ευρυτανίας και πατάω να ανοίξει της Νέας Δημοκρατίας.
Στης Νέας Δημοκρατίας πατάω και σταυρό στη Ντόρα Μπακογιάννη και μετά enter. Με το enter μπαίνει και ένα καλιτσουνάκι στο έξω computer δίπλα στο όνομα μου ότι ο "εκλογεύς εψήφισεν".
Βγαίνω έξω, παίρνω την ταυτότητα μου και σειρά έχει ο επόμενος.
Τι θα γίνει στο τέλος ;
Οι διάφοροι μαμελούκοι-εκπρόσωποι των ΝΔ-Σύριζα-ΜΛΚΚΕ-ΚΚΕΜΛ παίρνουν από μία κόπια του σκληρού δίσκου σε στικάκι.
Έτσι κάνουν τη δικιά τους καταμέτρηση.
Ταυτόχρονα στο ΥΠΕΣ υπάρχουν άλλοι μαμελούκοι που ελέγχουν το computer της singular.
Με τη μέθοδο αυτή, τα αποτελέσματα θα βγαίνουν αμέσως και οι σταυροί.
Στις 7 μμ όταν η Σία Κοσσιώνη ανοίγει την κουρτίνα δεν θα μας λέει "και τώρα κυρίες και κύριοι το exit poll", θα μας δείχνει τα τελικά.
Οι δε διάφοροι Μητσικώστες-Παναγιωτόπουλοι στο πάνελ που μας λένε ανέκδοτα, δεν θα χρειάζεται η παρουσία τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το τέλειο σύστημα διεξαγωγής εκλογών
- wooded glade
Το τέλειο σύστημα διεξαγωγής εκλογών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 17 Δεκ 2021, 16:30, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Το τέλειο σύστημα διεξαγωγής εκλογών
Ποια φαξ και χούντες μας λες ρε τύπε;
Σε λίγο θα μας πεις και για τον εξοστρακισμό του Αριστείδου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- wooded glade
Re: Το τέλειο σύστημα διεξαγωγής εκλογών
Ο Σύριζα έχει θέμα με την ομογένεια.Feindflug έγραψε: 17 Δεκ 2021, 15:41 Ποια φαξ και χούντες μας λες ρε τύπε;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 67 Απαντήσεις
- 1695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
-