Στη δική μου περίπτωση, είχα κάνει δεσμό πλήρους εμπιστοσύνης που κράτησε 7 ολόκληρα χρόνια. Αντιλαμβάνεσαι ότι όταν δύο άνθρωποι είναι μαζί πάνω από 5 χρόνια, έχουν εμπιστοσύνη ο ένας για τον άλλον.Πασιφάη έγραψε: 17 Δεκ 2021, 14:10Κοίταξε μάνα μου. Στις δικές μου σεξουαλικές περιπτύξεις με τον άνθρωπό μου, κάνω ο,τι γουστάρω και ειλικρινά δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Άμα θέμε, τις βιντεοσκοπούμε, καυλώνουμε και ξαναγαμιόμαστε, είτε τρώμε ποπ- κορν και αράζουμε στην καναπεδάρα μας.AlienWay έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:57Το θύμα είπε ότι ήταν μικρή και δεν ήξερε, όταν ο σάτυρος ζήτησε βιντεοσκόπηση. Γι' αυτό είμαι βέβαιος 100%, διότι πολλές νεαρές γυναίκες την πατάνε με αυτό τον τρόπο. Αρα δεν πρέπει να καταδικάζουμε το θύμα.Πασιφάη έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:53
Ρε φίλε, δλδ κάπου έλεος. Είπα παραπάνω την άποψή μου και ήμουν σαφής πως καταδικάζω απερίφραστα τέτοιες συμπεριφορές.
Από εκεί και πέρα, το θύμα δεν είπε "Ναι, δέχτηκα να βιντεοσκοπηθώ, γιατί δεν θα μου πείτε εσείς πως να γαμιέμαι και δικαίωμά μου είναι". Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το πείτε μόνο εσείς, οι παντρεμένοι.
Το γεγονός οτι η τύπισσα δέχτηκε βιντεοσκόπηση απ'τον συγκεκριμένο, δείχνοντας εμπιστοσύνη στη σχέση που είχε, πως είναι δλδ για τα ''μάτια τους μόνο'', για προσωπική τέρψη, ΔΕΝ έχει να κάνει προφανώς με αιχμή, ούτε να χαρακτηριστεί πουτάνα επειδή εμπιστεύτηκε τον αλήτη.
Το αρχίδι θα πρέπει να αναρωτηθεί αν η ασύστολη καύλα που δεν μπορούσε να χαλιναγωγήσει σε προσωπικό επίπεδο, του βγαίνει τώρα σε πλήρη απαξίωση. Εγώ θα του έκοβα την πούτσα, σύριζα
Μέχρι που κάποια μέρα, η κυρία της υπόθεσης με χώρισε, δίχως να ξέρω το γιατί.
Οπως καταλαβαίνεις, μέχρι να συνάψω τις επόμενες σχέσεις μου, ένιωθα προδωμένος και οργισμένος από την εξέλιξη που είχε η συγκεκριμένη σχέση.
Ερώτηση: Αν στη θέση μου βρισκόταν κάποιος άλλος, που ήταν κακόβουλος και είχε στη κατοχή του βιντεοσκοπημένες περιπτύξεις με τον άνθρωπο που τον χώρισε, δεν θα ήταν πιθανόν αυτό το οπτικοακουστικό υλικό να καταλήξει στο ίντερνετ;;;