!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΙΣΧΎΕΙ;
Re: ΙΣΧΎΕΙ;
Πέρα από την πλάκα , όποιος έχει Κορωνοιο δεν έχει γεύση και οσμή
Αυτό που γράφει για το μελομακάρονο μπορεί να είναι ένα είδος τεστ;
Αυτό που γράφει για το μελομακάρονο μπορεί να είναι ένα είδος τεστ;
Είναι και δεν λειτουργεί σωστά με κουραμπιέδες, για να σε προλάβω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το καλλίτερο κοβιντ τεστ, είναι να πας στα απάτητα βουνά της Ρούμελης, διότι θα μας κολλήσεις την Όμικρον.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Sid Vicious
Ανα μια ωρα να τρως μια πιπερια carolina reaper. Aν δεν νιωθεις τιποτα σιγουρα κατι εχεις, πιο αξιοπιστο τεστ
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- SpAcE_PaNtHeR
+1Sid Vicious έγραψε: 17 Δεκ 2021, 14:29 Ανα μια ωρα να τρως μια πιπερια carolina reaper. Aν δεν νιωθεις τιποτα σιγουρα κατι εχεις, πιο αξιοπιστο τεστ
Ναι το carolina ripper ειναι πολυ αξιοπιστο τεστ γιατι ειναι I/O testing. Input-side τσεκαρεις την αισθηση γευσης και στις υπόλοιπες δυο ώρες τσεκάρεις την οσφρηση (οσο εισαι στη χέστρα) για να βεβαιωθείς ότι εχεις ληψη και από το Output port
ΥΓ
και είμαι σίγουρος οτι το παλικάρι δε γάμησε κιόλα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ή απορία μου είναι απλή
Εάν δεν έχουμε γεύση και οσμή σε γευστικά είδη τροφίμων, αυτό είναι ένδειξη ότι ενδεχομένως να έχουμε κολλήσει τον ιό
Εάν δεν έχουμε γεύση και οσμή σε γευστικά είδη τροφίμων, αυτό είναι ένδειξη ότι ενδεχομένως να έχουμε κολλήσει τον ιό
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Ένδειξη και ενδεχομένως...ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Δεκ 2021, 14:53 Ή απορία μου είναι απλή
Παρατηρητής...
- Highlander
Είναι ένδειξη αλλά όχι απαραίτητα κορωνοιος. Και το κρυολόγημα ή η γρίπη μπορεί να έχουν τέτοια συμπτώματα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 17 Δεκ 2021, 14:53 Ή απορία μου είναι απλή
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 128 Απαντήσεις