AlienWay έγραψε: 17 Δεκ 2021, 14:05
Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:58
AlienWay έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:57
Το θύμα είπε ότι ήταν μικρή και δεν ήξερε, όταν ο σάτυρος ζήτησε βιντεοσκόπηση. Γι' αυτό είμαι βέβαιος 100%, διότι πολλές νεαρές γυναίκες την πατάνε με αυτό τον τρόπο. Αρα δεν πρέπει να καταδικάζουμε το θύμα.
Από εκεί και πέρα, το θύμα δεν είπε "Ναι, δέχτηκα να βιντεοσκοπηθώ, γιατί δεν θα μου πείτε εσείς πως να γαμιέμαι και δικαίωμά μου είναι". Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να το πείτε μόνο εσείς, οι παντρεμένοι.
Τί μικρή μωρέ 30 χρονών;
Γιατί το πρώτο πράγμα που έκανε όταν γνωστοποιήθηκε η υπόθεση ήταν να ξεκαθαρίσει ότι ο Παναγιωτόπουλος την έπεισε ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΕΙΡΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ;
Γιατί μετά από αυτό που έπαθε, γνωρίζει ότι 10 στις 10 περιπτώσεις αυτά τα βίντεο καταλήγουν στο ίντερνετ.
Γιατί ακόμη και στους παντρεμένους, υπάρχει η πιθανότητα ο άντρας της υπόθεσης, να τα δείχνει στους κολλητούς του για να καυχηθεί.
Και ένα ρητορικό ερώτημα: Θεωρείς ότι μετά το πάθημά της, θα δεχτεί αυτή η γυναίκα να βιντεοσκοπηθεί ξανά πάνω στο σεξ;
Να ξεκαθαρίσουμε 2 πράγματα, διότι υποστηρίζω την κοπέλα, αλλά υπάρχουν κάποια όρια:
1. Το ότι ήταν άπειρη και την έπεισε και τέτοια, αυτά για μένα είναι ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Άσχετα με τη μαλακία που έκανε αυτός σε δεύτερο χρόνο, αυτά που λέει είναι μαλακίες. Τί θα πει την έπεισε; Αν δεν ήθελε να τραβάει βίντεο τα γαμήσια της, ας έφευγε.
2. Όλα αυτά γίνονται, γιατί οι θύτες πέφτουν στα μαλακά και δεν έχουν κανένα φόβο.
Σε ό,τι αφορά το αν θα ξαναβιντεοσκοπηθεί, δεν ξέρω που κολλάει. Εξαρτάται. Εγώ στη θέση της, αν το έκανα επειδή με ανάβει, εφόσον θα με είχε δει ήδη κόσμος και ντουνιάς, ε δε νομίζω να μου έκοβε τα βίτσια. Τώρα εφόσον δεν μιλάμε για βίτσια, κάτσε να ξαναεμπιστευτεί άντρα πρώτα και μετά ας συζητήσουμε για βίντεο.
alekhine έγραψε: 17 Δεκ 2021, 14:08
Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:57
Εν τω μεταξυ ρωτάτε κάνα άντρα πώς θα του φαινόταν να βγουν προσωπικές του στιγμές στο διαδίκτυο, χωρίς συγκατάθεση; Γιατί πολλοί έχετε ως δεδομένο ότι ένας σοβαρός άνθρωπος, με τη δουλειά του και έναν συγκεκριμένο κύκλο, δε θα είχε κανένα πρόβλημα να σουλατσάρει η κωλότρυπά του στο διαδίκτυο, ΠΡΑΓΜΑ που δεν ισχύει.
το βασικο προβλημα των αντρων δεν ειναι να μην φανει η κωλοτρυπα τους αλλα να μην φανει με ποιαν τραβανε το βιντεο
Ναι, μαζί σου, το όποιο τελοσπάντων πρόβλημα κωλύει τον καθένα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”