ρε παάρα κόντεψα να βγάλω μισό μπουκάλι μίλκο στην οθόνηYochanan έγραψε: 17 Δεκ 2021, 02:11 Όλοι ζούνε δίχως τη παραμικρή υποψία
Τους λένε ότι η όμικρον σκεπάζει την πόλη,
Θα είναι αργά όταν θα ανακαλύψουν τη συνομωσία
Θα είναι αργά όταν θα επιβάλλουνε το μπόλι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mpoliakias Award 2021
-
Δημοκράτης
Re: Mpoliakias Award 2021
- EKPLIKTIKOS
Yochanan έγραψε: 17 Δεκ 2021, 02:11 Όλοι ζούνε δίχως τη παραμικρή υποψία
Τους λένε ότι η όμικρον σκεπάζει την πόλη,
Θα είναι αργά όταν θα ανακαλύψουν τη συνομωσία
Θα είναι αργά όταν θα επιβάλλουνε το μπόλι
-
stergiosbik
Ψηφισα μονο τον εαυτο μου γιατι θελω να ειμαι αυτος που θα μπαινω περισσοτερο στο ματι των βλαμμενων ψεκ.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ψηφισα νανο,γκερ,φος και ταλ μονο και μονο λογω περιγραφων - ολοι οι μπολιαστακηδες ιδιοι μου φαινονται

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είσαι αμπόλιαστος;;alekhine έγραψε: 17 Δεκ 2021, 12:28 ψηφισα νανο,γκερ,φος και ταλ μονο και μονο λογω περιγραφων - ολοι οι μπολιαστακηδες ιδιοι μου φαινονται![]()
![]()
![]()
Ότι θα εμπνεόταν από την Σαρή για την περιγραφή μου και δεν θα προκαλούσε αναγούλα. Μπα δεν παίζει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
οχι βεβαια - αυριο παω για τριτη δοση κιολαςGherschaagk έγραψε: 17 Δεκ 2021, 12:38Είσαι αμπόλιαστος;;alekhine έγραψε: 17 Δεκ 2021, 12:28 ψηφισα νανο,γκερ,φος και ταλ μονο και μονο λογω περιγραφων - ολοι οι μπολιαστακηδες ιδιοι μου φαινονται![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ότι θα εμπνεόταν από την Σαρή για την περιγραφή μου και δεν θα προκαλούσε αναγούλα. Μπα δεν παίζει.
απλα δεν εχω διαθεση να βγαζω φιλιππικους υπερ εμβολιου σε οσους δεν θελουν να το καταλαβουν - ουτε εδω μεσα ουτε εξω
οσο για την περιγραφη, γιατι να προκαλεσει αναγουλα; για την ομικρον(ε) λεει
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
πατησιωτης έγραψε: 17 Δεκ 2021, 13:16 Δικαιωματικά.
https://www.lawandorder.gr/Article/1719 ... iamesossin
vaxmaxxed meme'd into reality

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- SpAcE_PaNtHeR

Πανω ο ψεκ ,κάτω ο αντιψεκ
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Από τους πλέον μετριοπαθείς. Τι νόημα έχει; Που να τα βγάλει πέρα με χρήστες που θέλουν να μπολιαστούν και τα δέντρα;Gherschaagk έγραψε: 17 Δεκ 2021, 11:48Ζενίθεδρος τι έχεις να πεις;Ερμής έγραψε: 17 Δεκ 2021, 11:43 Διατί δεν είμαι στη λίστα; Περίμενα Μ.Δευτέρα βράδυ με το τηλ στο χέρι για να κλείσω ραντεβού με το που άνοιξε για το τιμημένο Αστρα πρώτος πρώτος τη Μ.Τρίτη. Και φυσικά έτρεξα μέχρι το Καπανδρίτι για να μου το μπήξουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ζενίθεδρος την 17 Δεκ 2021, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τον αδικείς.Ζενίθεδρος έγραψε: 17 Δεκ 2021, 14:51Από τους πλέον μετριοπαθείς. Τι νόημα έχει;Gherschaagk έγραψε: 17 Δεκ 2021, 11:48Ζενίθεδρος τι έχεις να πεις;Ερμής έγραψε: 17 Δεκ 2021, 11:43 Διατί δεν είμαι στη λίστα; Περίμενα Μ.Δευτέρα βράδυ με το τηλ στο χέρι για να κλείσω ραντεβού με το που άνοιξε για το τιμημένο Αστρα πρώτος πρώτος τη Μ.Τρίτη. Και φυσικά έτρεξα μέχρι το Καπανδρίτι για να μου το μπήξουν.
Δεν είναι μετριοπαθής, απλά δεν έχει χρόνο να γράψει.
Σιχαίνομαι Σαρή.alekhine έγραψε: 17 Δεκ 2021, 12:43οχι βεβαια - αυριο παω για τριτη δοση κιολαςGherschaagk έγραψε: 17 Δεκ 2021, 12:38Είσαι αμπόλιαστος;;alekhine έγραψε: 17 Δεκ 2021, 12:28 ψηφισα νανο,γκερ,φος και ταλ μονο και μονο λογω περιγραφων - ολοι οι μπολιαστακηδες ιδιοι μου φαινονται![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απλα δεν εχω διαθεση να βγαζω φιλιππικους υπερ εμβολιου σε οσους δεν θελουν να το καταλαβουν - ουτε εδω μεσα ουτε εξω![]()
![]()
οσο για την περιγραφη, γιατι να προκαλεσει αναγουλα; για την ομικρον(ε) λεει
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Γω, μετά από δεκάδες προσπάθειες και αλλαγές κατάφερα να βρω εμβολιαστικό κέντρο ώστε να το κάνω το τιμημένο 10 μέρες πριν την πρώτη επιλογή δηλαδή μεθαύριο χωρίς να ξενιτευτώ. Έτσι θα είμαι πανέτοιμη και για την 4η δόση κατά της Ο τον Μάρτιο. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
όσοι ψηφίσατε οποιονδήποτε άλλον, μετά από μια 20ετία αγώνων για να χαρακτηριστούν οι αντιεμβολιαστές Εσωτερικοί Εχθροί και να σταλούν σε στρατόπεδα εργασίας/εξαγωγής οργάνων, είστε πολύ μαλάκες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Δεκ 2021, 15:03 Γω, μετά από δεκάδες προσπάθειες και αλλαγές κατάφερα να βρω εμβολιαστικό κέντρο ώστε να το κάνω το τιμημένο 10 μέρες πριν την πρώτη επιλογή δηλαδή μεθαύριο χωρίς να ξενιτευτώ. Έτσι θα είμαι πανέτοιμη και για την 4η δόση κατά της Ο τον Μάρτιο.![]()
κάνει reset με την Ο
πρώτη από τις τρεις για την Ο θα λες
ακόιμα klaiw με την είδηση για τα πρεζάκια που ανέβασε ο πατ πάντως
so muvh potential:
18 δόσεις έκανε ο άλλος, και σου λένε μετά πως δεν είναι ασφαλή τα εμβόλια

so muvh potential:
18 δόσεις έκανε ο άλλος, και σου λένε μετά πως δεν είναι ασφαλή τα εμβόλια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3025 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από runner