nostromos έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:38ας λειτουργησει και η καταναλωτικη συνειδηση που ειναι αγνωστη στην Ελλαδα ... εξω οι ενωσεις καταναλωτων οριζουνε την αγοραDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:26 Ναι αλλά η ΕΣΣΔ είχε άδεια ράφια. Εδώ θα είναι τίγκα στα μακαρονια, όποτε θέλετε θα πηγαίνετε να τα βλέπετε.
εχει μακαρονια με 1,5 ευρω το πακετο (500 γρ) και εχει και με 0,5 ευρω ... βασικα ειναι σχεδον οι ιδιες ποιοτητες απλα τα ΣΜ βαζουνε το δικο τους label επανω ... ας παει ο κοσμος στα πιο φτηνα για να συγκρατηθουνε οι τιμες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκλαβενίτης προς Μαξίμου: «Τα μακαρόνια θα πάνε 40% πάνω»
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Re: Σκλαβενίτης προς Μαξίμου: «Τα μακαρόνια θα πάνε 40% πάνω»
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
καναμε μια συμφωνια παλιοτερα ... τηρησε την και μην σχολιασεις ξανα με οποιοδηποτε τροπο
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- hellegennes
Μολύνουν το ιταλικό τζανκ φουντ με τυρί, κέτσαπ και κρέμα γάλακτος. Κατάντια.Daje έγραψε: 16 Δεκ 2021, 22:42 400.000% πανω θα εβαζα εγω στους Ελληνες τα μακαρονια, εν ειδει τιμωριας για την ασχετοσυνη τους στο να τα βρασουν και για κατι αλλα καφριλικια που κανουν (τριμμενο τυρι σε μακαρονια με θαλασσινα, κετσαπ, κρεμα γαλακτος και δε συμμαζευεται)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μια που είσαι του χώρου, δικαιολογεί η τωρινή κατάσταση τέτοια αύξηση αν ισχύει το αρχικό;
Ζυμαρικα --> Θα πάνε τα Μαρατα από 0.50€ στα 0.70£ και κουνιούνται τα αρχίδια μου.
Την ίδια ώρα οι τσιφτετελινες ξοδεύουν τα μισά τους χρήματα σε τσιγάρα, ποτά, ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Την ίδια ώρα οι τσιφτετελινες ξοδεύουν τα μισά τους χρήματα σε τσιγάρα, ποτά, ξενοδοχεία και εστιατόρια.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Αυτοί που τα ξοδεύουν σε ξενοδοχεία κι εστιατόρια μάλλον δεν είναι η πλειοψηφία αυτών που αγοράζουν Μαράτα
- hellegennes
Η αύξηση οφείλεται στην αύξηση της τιμής του σιταριού, που με την σειρά της οφείλεται εν μέρει στην ίδια την πανδημία και εν μέρει (πολύ περισσότερο) στην αντιμετώπισή της. Το είχα πει πολύ νωρίς ότι θα συμβεί αυτό και κάποιοι εδώ μέσα γελούσαν.ST48410 έγραψε: 16 Δεκ 2021, 23:11Μια που είσαι του χώρου, δικαιολογεί η τωρινή κατάσταση τέτοια αύξηση αν ισχύει το αρχικό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ρώτησα πιο συγκεκριμένα αν δικαιολογείται αύξηση 40%. Αυξήσεις έχω δει κι εγώ στη δουλειά μου και αλλού αλλά όχι σε αυτό το ύψοςhellegennes έγραψε: 17 Δεκ 2021, 00:35Η αύξηση οφείλεται στην αύξηση της τιμής του σιταριού, που με την σειρά της οφείλεται εν μέρει στην ίδια την πανδημία και εν μέρει (πολύ περισσότερο) στην αντιμετώπισή της. Το είχα πει πολύ νωρίς ότι θα συμβεί αυτό και κάποιοι εδώ μέσα γελούσαν.ST48410 έγραψε: 16 Δεκ 2021, 23:11Μια που είσαι του χώρου, δικαιολογεί η τωρινή κατάσταση τέτοια αύξηση αν ισχύει το αρχικό;
έχει ήδη βγει το θέμα με τα λιπάσματα, οι δε τιμές ενέργειας ενσωματώνουν γκρενταβατζιλίκια
μακάρι, να εύχεστε, να είναι μόνο 40%.
μακάρι, να εύχεστε, να είναι μόνο 40%.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
hellegennes έγραψε: 17 Δεκ 2021, 00:35Η αύξηση οφείλεται στην αύξηση της τιμής του σιταριού, που με την σειρά της οφείλεται εν μέρει στην ίδια την πανδημία και εν μέρει (πολύ περισσότερο) στην αντιμετώπισή της. Το είχα πει πολύ νωρίς ότι θα συμβεί αυτό και κάποιοι εδώ μέσα γελούσαν.ST48410 έγραψε: 16 Δεκ 2021, 23:11Μια που είσαι του χώρου, δικαιολογεί η τωρινή κατάσταση τέτοια αύξηση αν ισχύει το αρχικό;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
- hellegennes
Αυτό το ξέρουν μόνο οι μεγαλοπαραγωγοί. Γενικά υπάρχουν τρομερές αυξήσεις στην αγορά, σε κάθε είδος, με μερικά εισαγόμενα να έχουν και 200% και 400% αύξηση.ST48410 έγραψε: 17 Δεκ 2021, 00:40Ρώτησα πιο συγκεκριμένα αν δικαιολογείται αύξηση 40%. Αυξήσεις έχω δει κι εγώ στη δουλειά μου και αλλού αλλά όχι σε αυτό το ύψοςhellegennes έγραψε: 17 Δεκ 2021, 00:35Η αύξηση οφείλεται στην αύξηση της τιμής του σιταριού, που με την σειρά της οφείλεται εν μέρει στην ίδια την πανδημία και εν μέρει (πολύ περισσότερο) στην αντιμετώπισή της. Το είχα πει πολύ νωρίς ότι θα συμβεί αυτό και κάποιοι εδώ μέσα γελούσαν.ST48410 έγραψε: 16 Δεκ 2021, 23:11
Μια που είσαι του χώρου, δικαιολογεί η τωρινή κατάσταση τέτοια αύξηση αν ισχύει το αρχικό;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- taxalata xalasa
28.74% αυξηση σε ενα χρονο το σιταρι... worldwide.
έλλειψη παραγωγής, αύξηση τιμής.
Τώρα ήρθε ο ιος της λοκντανουνιάσης
έλλειψη παραγωγής, αύξηση τιμής.
Τώρα ήρθε ο ιος της λοκντανουνιάσης
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- taxalata xalasa
αόρατος πόλεμος...σαν τον ιο...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
μπορείς να δώσεις κάποια ενδεικτικά παραδείγματα;hellegennes έγραψε: 17 Δεκ 2021, 00:46
Αυτό το ξέρουν μόνο οι μεγαλοπαραγωγοί. Γενικά υπάρχουν τρομερές αυξήσεις στην αγορά, σε κάθε είδος, με μερικά εισαγόμενα να έχουν και 200% και 400% αύξηση.
τα εγραψα ξεκαθαρα πριν viewtopic.php?f=29&t=36428&start=30stergiosbik έγραψε: 16 Δεκ 2021, 22:54 Θα μιλήσω για αυτό που ξέρω σίγουρα.
Τα Μέλισσα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ίδια με τα μακαρόνια του Γαλαξία.
Δουλεύει στο εργοστασιο εδώ στην Λάρισα φίλος μου και μου το έχει πει ο ίδιος.
Απλά αλλάζουν συσκευασια.
αλλα εχουμε μυαλοπωληδες με την οκα εδω μεσα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-