Νομίζω ναι Επί ΠΑΣΟΚ βόλεψε πολύ κόσμο Κάτι μου λέει ότι θα γυρίσει στον πράσινο ήλιοgassim έγραψε: 16 Δεκ 2021, 22:44εχει ο κουρουμπλής προσωπικούς ψηφοφόρους;AlienWay έγραψε: 16 Δεκ 2021, 21:19Μπορεί να είναι όμως σαν τον Γεωργιάδη που ήταν στο ΛΑΟΣ, πήγε στη ΝΔ και τον ακολούθησαν οι προσωπικοί του ψηφοφόροι.KRAKEN έγραψε: 16 Δεκ 2021, 21:17
Εάν πάρει τον Κουρουμπλη τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε ως ακραίο θα ισχύει ακριβώς αυτό που έγραψα.
Σαν να λέμε ότι μετά τη διαγραφή του Μπογδάνου από τη ΝΔ για ακροδεξιές απόψεις θα τον έπαιρνε το κιναλ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τελικά μόνο Κουρουμπλής......
Re: Τελικά μόνο Κουρουμπλής......
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Όλο αυτό το κλάμα είναι για τον Κουρουπλή;georgebi έγραψε: 16 Δεκ 2021, 21:40 Όποιος σπέρνει αστικές ευγένειες θα θερίσει νέες Βάρκιζες.
[img]https://i.postimg.cc/ZqdhWHhY/elas ... .jpg[/img]
![]()
Δηλαδή αν διαγράψουν τον Πολακη τι θα κάνουν; θα πέφτουν από το Ζάλογγο;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- hellegennes
Ο Άρης έχει δίκιο. Ο Τσίπρας τον διέγραψε για να προστατέψει το κόμμα του από τις αντιδράσεις όλων των πολιτικών φασμάτων που, άσχετα αν συμφωνούν ή όχι με το προκείμενο, θεωρούν ανάρμοστο να εκτοξεύεις τέτοια λέξη στο κοινοβούλιο για νόμιμους αντιπροσώπους του λαού.ST48410 έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:43+1Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:19 Δε βγάζει κανένα νόημα να διαγράφτηκε γι αυτό το χαζό λόγο. Επειδή είπε τη λέξη ενώ οι άλλοι ΝΔ-ζαίοι την υπονοούσαν όταν έκαναν τα παιχνίδια τους με τους νεκρούς φωτιών, πλυμμηρών και...μνημονίων;
Τόση υποκρισία θα τη βρούν μπροστά τους. Εκτός αν απλά τον είχαν στο μάτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε άλλην πραγματικότητα βρίσκεστε. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να αποφασίσει ο Ανδρουλάκης να γίνει πιο επιθετικός απέναντι στη ΝΔ απότι ο ΣΥΡΙΖΑ.hades έγραψε: 16 Δεκ 2021, 23:00Νομίζω ναι Επί ΠΑΣΟΚ βόλεψε πολύ κόσμο Κάτι μου λέει ότι θα γυρίσει στον πράσινο ήλιο
Για το περιστατικό το ΠΑΣΟΚ είπε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκει μπροστά του συμπεριφορές που εξέθρεψε στο παρελθόν
-
stergiosbik
Bandit59 έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:50 Απλά διάλεξε την ηρωική έξοδο προετοιμάζοντας την επιστροφή του στο ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ![]()
Τυπικά έχεις δίκιο. Στην πράξη έχουν ακουστεί χυδαιότητες και χοντράδες τέτοιες και τόσες που κάνει εντύπωση η τωρινή σπουδή.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2021, 22:59«Είστε υπόλογοι για τους νεκρούς» και «δολοφονήσατε» νομικά δεν είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Η διαφορά είναι στην πρόθεση. Η δολοφονία προϋποθέτει δόλο. Ακόμη κι αν οδηγείς μεθυσμένος και σκοτώσεις κάποιον, δεν θεωρείται δολοφονία. Θεωρείται όμως εγκληματική συμπεριφορά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:19 Δε βγάζει κανένα νόημα να διαγράφτηκε γι αυτό το χαζό λόγο. Επειδή είπε τη λέξη ενώ οι άλλοι ΝΔ-ζαίοι την υπονοούσαν όταν έκαναν τα παιχνίδια τους με τους νεκρούς φωτιών, πλυμμηρών και...μνημονίων;
Θεωρώ πως ναι, η ΝΔ συνειδητά προέβη σε μια πολιτική χωρίς να νοιάζεται για τους επακόλουθους θανάτους αλλά φυσικά χωρίς ταυτόχρονα να τους αποζητεί ώστε να χαρακτηριστούν δολοφόνοι.
- hellegennes
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δημοσκοπικά πίσω και φροντίζει να φυλάγεται. Η λέξη «δολοφόνοι» είναι too much.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου αλλά την επόμενη φορά που θα ανοίξει το στόμα του ο Πολάκης θα αναζητηθεί εξηγήσεις όμως αν δεν διαγράψει και εκείνον. Έτσι πάει.hellegennes έγραψε: 16 Δεκ 2021, 23:03Ο Άρης έχει δίκιο. Ο Τσίπρας τον διέγραψε για να προστατέψει το κόμμα του από τις αντιδράσεις όλων των πολιτικών φασμάτων που, άσχετα αν συμφωνούν ή όχι με το προκείμενο, θεωρούν ανάρμοστο να εκτοξεύεις τέτοια λέξη στο κοινοβούλιο για νόμιμους αντιπροσώπους του λαού.ST48410 έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:43+1Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:19 Δε βγάζει κανένα νόημα να διαγράφτηκε γι αυτό το χαζό λόγο. Επειδή είπε τη λέξη ενώ οι άλλοι ΝΔ-ζαίοι την υπονοούσαν όταν έκαναν τα παιχνίδια τους με τους νεκρούς φωτιών, πλυμμηρών και...μνημονίων;
Ανάρμοστο και Σύριζα. Τέλος πάντων.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ρόμπα ο τσίπρας, ξεφτιλίστηκε. Ακου διαγραφή. Άιντε να του έκανε καμία επίπληξη. Πέφτει το κράξιμο του αιώνα τα συριζοσαιτ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Για όποιον επιχειρήσει αντιπαραβολη το έγραψαGewponos90 έγραψε: 16 Δεκ 2021, 22:46Lugozzi έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:15 Αυτός ο άνθρωπος ήταν υπουργός
Ναι, αλλά ο βοριδης, τσεκούρι, 1985, ουγκ
Ε καλά. Δεν χάθηκε ο Βορίδης.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν είναι θέμα προσώπων.Είναι θέμα αυριανισμού διότι η βάση του ΣΥΡΙΖΑ που προήλθε από το ΠΑΣΟΚ είναι οι αυριανιστές.Beria έγραψε: 16 Δεκ 2021, 23:00 Όλο αυτό το κλάμα είναι για τον Κουρουπλή;
Δηλαδή αν διαγράψουν τον Πολακη τι θα κάνουν; θα πέφτουν από το Ζάλογγο;
Και η βάση της ΝΔ είναι χουντοδεξιοί κ ακραίοι νεοφιλελεύθεροι.
Τι να κάνουμε όμως, τους χρειάζεστε στις εκλογές.
Τι να κάνουμε όμως, τους χρειάζεστε στις εκλογές.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Bogdanos likes this
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
γελοιοι υποκριταροιDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:19 Δε βγάζει κανένα νόημα να διαγράφτηκε γι αυτό το χαζό λόγο. Επειδή είπε τη λέξη ενώ οι άλλοι ΝΔ-ζαίοι την υπονοούσαν όταν έκαναν τα παιχνίδια τους με τους νεκρούς φωτιών, πλυμμηρών και...μνημονίων;
τον αλλο που ελεγε στον τσιπρα οτι θα παει απο τα χερια του στον εμφυλιο τον εκαναν γραμματεα του κομματος.
- ΜπλεΜπουμπυς
Και για πες μας ρε Αλέξη, πως λέγονται αυτοί που αφήνουν άνθρωπους να πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
-
- 13 Απαντήσεις