Arisvilla έγραψε: 16 Δεκ 2021, 19:25Εγώ λεω να κάνετε ποινικό αδίκημα και την προπαγάνδα κατά του βασιλιά μας του Κυριάκου- Λουδοβίκου. Σοβαρευτείτε ρε.πατησιωτης έγραψε: 16 Δεκ 2021, 19:22Εάν περνούσε νόμος που έκανε ποινικό αδίκημα την προπαγάνδα κατά του εμβολίου ο δεύτερος σίγουρα θα είχε θέμα.
Μόνο που εγώ δεν έγραψα ούτε για πρόσωπα ούτε για κόμματα.Έγραψα για πολιτικές που έπρεπε να γίνουν συνυπολογίζοντας φυσικά και το οικονομικό κόστος διότι πολιτική χωρίς κόστος δεν υπάρχει.
Αυτό θεωρώ εγώ σοβαρό και όχι να φωνάζω κάντε λοκντάουν όταν έχουν ήδη χρεωθεί 40 δις χρέος από τα προηγούμενα και το χρέος έχει περάσει το 200%.
Και εδώ μπορώ να προσθέσω ένα ακόμη λάθος του ....Βασιλιά Λουδοβίκου που βγήκε στην αρχή της επιδημίας και είπε με στόμφο δύο πολιτικές υπάρχουν αυτή που δίνει έμφαση στην υγεία και αυτή που δίνει στην οικονομία παραβλέποντας ότι δεν υπάρχει υγεία χωρίς οικονομία.Με τα λεφτά της Λαγκάρντ δίνεις έμφαση στην υγεία;εκεί ομολογουμένως έμοιασε με τον ηγέτη που θα χτύπαγε τα νταούλια και θα χόρευαν οι αγορές.