!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκλαβενίτης προς Μαξίμου: «Τα μακαρόνια θα πάνε 40% πάνω»
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Σκλαβενίτης προς Μαξίμου: «Τα μακαρόνια θα πάνε 40% πάνω»
βενεζουελα μας κανατε μαδουραιοι

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μάλλον για χαρούπι το κόβω...Καραμελίτσα έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:12 Μπράβο, καιρός να αρχίσουν οι Έλληνες να τρώνε ρύζι, αντί μακαρόνι. Να γίνουμε κουζίνα ρυζιού, όχι σιταριού.
Και για μπομπότα...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Καραμελίτσα
Και τα δύο τα προτιμώ από μακαρόνια.OANNHSEA έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:15Μάλλον για χαρούπι το κόβω...Καραμελίτσα έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:12 Μπράβο, καιρός να αρχίσουν οι Έλληνες να τρώνε ρύζι, αντί μακαρόνι. Να γίνουμε κουζίνα ρυζιού, όχι σιταριού.
Και για μπομπότα...![]()
.
Z
- Οργισμένος
Lidl χτες κοπροιΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 16 Δεκ 2021, 08:06 Να προετοιμαστούμε: να τρώμε (φρεγάτες, περιπολικά, μπάτσους και) παπάδες!
Σκλαβενίτης προς Μαξίμου: «Τα μακαρόνια θα πάνε 40% πάνω»
https://twitter.com/Panagrod21/status/1 ... 2994833415
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
giorgos mpekos
παλιοτομαρο που μας καταντησατε.χουντα και αύξηση των κοστων στα βασικά είδη
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Το φαγητό είναι commodity και όχι κάποιο φαντασιακό δικαίωμα.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Όχι ακόμα. Οι Βενεζουελανοί καταναλώνουν 12 Kg κατά κεφαλήν μακαρόνια ενώ η Ελλάδα 11 Kg.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Χαλάρωσε ρε, στην τελική τρώγε ρύζι.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Ευκαιρία να αρχίσουμε να καταναλώνουμε τις υπερτροφές κινόα, αμάρανθο, και φαγόπυρο. Το ρύζι και το καλαμπόκι είναι οι πιο άχρηστες τροφές. Εξαίρεση είναι το πλήρες μαύρο ρύζι με 11 γραμμάρια πρωτεΐνη.OANNHSEA έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:15Μάλλον για χαρούπι το κόβω...Καραμελίτσα έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:12 Μπράβο, καιρός να αρχίσουν οι Έλληνες να τρώνε ρύζι, αντί μακαρόνι. Να γίνουμε κουζίνα ρυζιού, όχι σιταριού.
Και για μπομπότα...![]()
.
[/α]
- Οργισμένος
Αλλο νουμερο απο δω...Ερμής έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:41https://www.sklavenitis.gr/trofima-pant ... /-1221723/nostromos έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:38ας λειτουργησει και η καταναλωτικη συνειδηση που ειναι αγνωστη στην Ελλαδα ... εξω οι ενωσεις καταναλωτων οριζουνε την αγοραDwarven Blacksmith έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:26 Ναι αλλά η ΕΣΣΔ είχε άδεια ράφια. Εδώ θα είναι τίγκα στα μακαρονια, όποτε θέλετε θα πηγαίνετε να τα βλέπετε.
εχει μακαρονια με 1,5 ευρω το πακετο (500 γρ) και εχει και με 0,5 ευρω ... βασικα ειναι σχεδον οι ιδιες ποιοτητες απλα τα ΣΜ βαζουνε το δικο τους label επανω ... ας παει ο κοσμος στα πιο φτηνα για να συγκρατηθουνε οι τιμες
Μλκ μου κανείς δεν έχει δουλέψει στην παραγωγή, σε τίποτα; όλοι υπηρεσίες παράσχετε;
Δηλαδή αυτά που κάνουν 50 λεπτά με αυτά που κάνουν 1,20 είναι θέμα ταμπέλας και μόνο, σωστά;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ο Χασαν απο το Αφγανισταν δεν ειναι αυτος;;;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δεν είναι κατώτερης ποιότητας δλδ δε θα πάθεις κάτι τρώγοντας τα. Τις περισσότερες φορές είναι από σωσματα σιταριού άλλων παρασκευων. Για παράδειγμα η μισκο που αναλαμβάνει τα Χ ψ ιδιωτικής ετικέτας θα χρησιμοποιήσει το σιμιγδάλι που έχει μείνει μετά τις παρασκευες των προϊόντων της ίδιας εταιρείας παραγωγής.
Για τα φρούτα που ξέρω σε χαμηλότερες τιμές πωλούνται αυτά που δεν περνάνε το μέσο καλιμπραζ και είτε είναι με σημάδια είτε με χτυπήματα, αν δε καταλήξουν στη χυμοποιια. Ένας άλλος λόγος να είναι υπερωριμα και να πρέπει να καταναλωθούν σε μικρότερο χρονικό διάστημα.
Αυτή είναι και η διαφορά τους.
Για τα φρούτα που ξέρω σε χαμηλότερες τιμές πωλούνται αυτά που δεν περνάνε το μέσο καλιμπραζ και είτε είναι με σημάδια είτε με χτυπήματα, αν δε καταλήξουν στη χυμοποιια. Ένας άλλος λόγος να είναι υπερωριμα και να πρέπει να καταναλωθούν σε μικρότερο χρονικό διάστημα.
Αυτή είναι και η διαφορά τους.
Άντε ρε σουργελο που η μόνη παρασκευή που γνωρίζεις είναι η έκτη μέρα της εβδομάδας.Οργισμένος έγραψε: 16 Δεκ 2021, 20:41Αλλο νουμερο απο δω...Ερμής έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:41https://www.sklavenitis.gr/trofima-pant ... /-1221723/nostromos έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:38
ας λειτουργησει και η καταναλωτικη συνειδηση που ειναι αγνωστη στην Ελλαδα ... εξω οι ενωσεις καταναλωτων οριζουνε την αγορα
εχει μακαρονια με 1,5 ευρω το πακετο (500 γρ) και εχει και με 0,5 ευρω ... βασικα ειναι σχεδον οι ιδιες ποιοτητες απλα τα ΣΜ βαζουνε το δικο τους label επανω ... ας παει ο κοσμος στα πιο φτηνα για να συγκρατηθουνε οι τιμες
Μλκ μου κανείς δεν έχει δουλέψει στην παραγωγή, σε τίποτα; όλοι υπηρεσίες παράσχετε;
Δηλαδή αυτά που κάνουν 50 λεπτά με αυτά που κάνουν 1,20 είναι θέμα ταμπέλας και μόνο, σωστά;![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
400.000% πανω θα εβαζα εγω στους Ελληνες τα μακαρονια, εν ειδει τιμωριας για την ασχετοσυνη τους στο να τα βρασουν και για κατι αλλα καφριλικια που κανουν (τριμμενο τυρι σε μακαρονια με θαλασσινα, κετσαπ, κρεμα γαλακτος και δε συμμαζευεται)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
stergiosbik
Θα μιλήσω για αυτό που ξέρω σίγουρα.
Τα Μέλισσα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ίδια με τα μακαρόνια του Γαλαξία.
Δουλεύει στο εργοστασιο εδώ στην Λάρισα φίλος μου και μου το έχει πει ο ίδιος.
Απλά αλλάζουν συσκευασια.
Τα Μέλισσα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ίδια με τα μακαρόνια του Γαλαξία.
Δουλεύει στο εργοστασιο εδώ στην Λάρισα φίλος μου και μου το έχει πει ο ίδιος.
Απλά αλλάζουν συσκευασια.
-
BlastFromThePast
Πολύ σωστά, σύντροφε. Είναι θέμα άναρχης καπιταλιστικής παραγωγής, που βρίσκεται κολλημένη σε λογικές 19ου αιώνα και έχει προ πολλού ξεπεραστεί.Ερμής έγραψε: 16 Δεκ 2021, 16:29 Έτσι του κάβλωσε το Σκλαβενίτη και σου λέει, δεν ανεβάζω τα μακαρόνια 40% να κονομήσω;
Και οκ ο μπουμπης και ο κολντρονος είναι γνωστά τσούκια, αλλά ρε στύγιε απο εσένα θα περίμενα να καταλαβαίνεις τουλάχιστον πως δεν είναι θέμα σκλαβενίτη και γενικά μεταπωλητή, το όλο αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-
- 66 Απαντήσεις