Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σέλευκας έγραψε: 16 Δεκ 2021, 19:14
Θεωρώ υπερβολικό όλο το πράγμα και ειδικά κάτι δηλώσεις οτι «ειμαι πατέρας και αν το μαθαινα δεν ξερω τι θα έκανα μεσα απ οτο νομο η εξω απο αυτον» σιγά ρε φίλε επειδή έβγαλες πέντε παράδες θεωρείς οτι η κόρη σου είναι τίποτε σπουδαίο. Αντε παρατάτε μας.
ενταξει αλλα και εσυ ρε φιλε γαμησες μια γκομενα και το εβγαλες στο ιντερνετ ...? ποσο χαρμανης μπορει να ειναι αυτος που το κανει ...?
Είναι τρομερά χοντρό και το γεγονός ότι δεν το αντιλαμβάνεσαι δεν το κάνει λεπτό. Πώς να το κάνουμε τώρα.
νομίζω οτι υπάρχουν δυο παράλληλοι κόσμοι. Αυτοί που έχουν εκτεθεί και επηρεαστεί από την πορνογραφία και που δεν τους κάνει καμιά απολύτως εντύπωση κάτι τέτοιο και ένας κόσμος που υπερεκτιμά την σεξουαλική αξία της γυναίκας. Δεν έχει να κάνει με την ηθική του θύματος εδώ πέρα ούτε το πρόβλημά της είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι οτι αυτό που ετοιμαζόταν να το εξαργυρώσει με διαφόρους τρόπους οπως έχουμε μάθει στην κοινωνία μας (όπως το κάνουν όλες δηλαδή) τελικά κάποιος της το απαξίωσε.
Θα θεωρούσα οτι είναι τεράστιο έγκλημα μόνο στην περίπτωση που μια αγνή κοπέλα βρίσκει ένα έρωτα και αυτός της εκθέτει έτσι, αλλά προφανώς δεν έχουμε τέτοια περίπτωση ούτε κατά φαντασία. Βέβαια μέσα στην τιμή είναι και η αθωότητα (και η επίφαση της) που όταν και αυτή μπαίνει σε αμφισβήτηση χάνει την αξία της ως εμπορεύσιμο προϊόν.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις οτι προδόθηκε οτι ιερότερο είχε, κάποιας η οποία πάει με έναν τριάντα χρόνια μεγαλύτερό της, ο οποίος ότι κινείται το καρφώνει και δεν το κρύβει τότε έχουμε και άλλο θέμα.
Δηλαδη λες πως αν δεν ειναι παρθενα μια κοπελα δε ειναι δα και τοσο τρομερο εγκλημα η εν αγνοια της δημοσιευση προσωπικων της στιγμων;
Ψαχνεις αλλοθι να ξεπλυνεις τον εγκληματια γυμνοσταθη;
πόσο έγκλημα είναι ρε Σάκη ; Δα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Θεωρώ υπερβολικό όλο το πράγμα και ειδικά κάτι δηλώσεις οτι «ειμαι πατέρας και αν το μαθαινα δεν ξερω τι θα έκανα μεσα απ οτο νομο η εξω απο αυτον» σιγά ρε φίλε επειδή έβγαλες πέντε παράδες θεωρείς οτι η κόρη σου είναι τίποτε σπουδαίο. Αντε παρατάτε μας.
ενταξει αλλα και εσυ ρε φιλε γαμησες μια γκομενα και το εβγαλες στο ιντερνετ ...? ποσο χαρμανης μπορει να ειναι αυτος που το κανει ...?
ωραία το εμπεδώσαμε οτι είναι μαλάκας. Απο κει και πέρα;
Εκτός αν το έκανε επαγγελματικά που πάει αλλού το θέμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 16 Δεκ 2021, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Azzurra Carnelos
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 16 Δεκ 2021, 18:46
Ως ανίδεος από τηλεόραση, δεν γνώριζα και τον πορνοδίαιτο "κατακτητή".
Τώρα που τον είδα, απορώ ρε κορίτσια: ποια γυναίκα, για τον οποιοδήποτε λόγο, μπορεί να πλαγιάσει με αυτόν τον χατζηντολμά;;;;
Τύπε, τώρα βγήκες πρώτη φορά από το Θιβετιανό μοναστήρι ή μας δουλεύεις;
Σέλευκας έγραψε: 16 Δεκ 2021, 17:01
νομίζω οτι υπάρχουν δυο παράλληλοι κόσμοι. Αυτοί που έχουν εκτεθεί και επηρεαστεί από την πορνογραφία και που δεν τους κάνει καμιά απολύτως εντύπωση κάτι τέτοιο και ένας κόσμος που υπερεκτιμά την σεξουαλική αξία της γυναίκας. Δεν έχει να κάνει με την ηθική του θύματος εδώ πέρα ούτε το πρόβλημά της είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι οτι αυτό που ετοιμαζόταν να το εξαργυρώσει με διαφόρους τρόπους οπως έχουμε μάθει στην κοινωνία μας (όπως το κάνουν όλες δηλαδή) τελικά κάποιος της το απαξίωσε.
Θα θεωρούσα οτι είναι τεράστιο έγκλημα μόνο στην περίπτωση που μια αγνή κοπέλα βρίσκει ένα έρωτα και αυτός της εκθέτει έτσι, αλλά προφανώς δεν έχουμε τέτοια περίπτωση ούτε κατά φαντασία. Βέβαια μέσα στην τιμή είναι και η αθωότητα (και η επίφαση της) που όταν και αυτή μπαίνει σε αμφισβήτηση χάνει την αξία της ως εμπορεύσιμο προϊόν.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις οτι προδόθηκε οτι ιερότερο είχε, κάποιας η οποία πάει με έναν τριάντα χρόνια μεγαλύτερό της, ο οποίος ότι κινείται το καρφώνει και δεν το κρύβει τότε έχουμε και άλλο θέμα.
Δηλαδη λες πως αν δεν ειναι παρθενα μια κοπελα δε ειναι δα και τοσο τρομερο εγκλημα η εν αγνοια της δημοσιευση προσωπικων της στιγμων;
Αρκετο για να τον σημαδευει δια ζωσης. Δεν απεχει πολυ απο βιασμο.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
nostromos έγραψε: 16 Δεκ 2021, 19:12
για μπουμερς γραφει ο αλλος ενω στο συνολο τους αυτοι που ανεβαζουνε τετοια βιντεακια ειναι πιτσιρικαδες ...
Καλά. Για τον ξεπλυματία τι έχεις να πεις; Και από ποιους είναι πιο πιθανό να ακούσεις ξεπλυντικές απόψεις;
τετοιες αποψεις ακους απο ολη την ηλικιακη γκαμα ... νομιζω πως ειναι μορφη αμυνας ...και ο ιδιος δεν νομιζω οτι γουσταρει τετοιες συμπεριφορες απο γλιτσες τυπου Σταθη
ωραία το εμπεδώσαμε οτι είναι μαλάκας. Απο κει και πέρα;
Εκτός αν το έκανε επαγγελματικά που πάει αλλού το θέμα.
δεν λεμε να τον εκτελεσουμε αλλα ρε φιλε δεν καταστρεφεις μια γυναικα επειδη σου εκατσε ... δεν υπαρχει αυτο
Cecily Anne έγραψε: 16 Δεκ 2021, 18:56
Ρε θα μας τρελάνετε; Ποιά δημοσιότητα να πάρεις από το μπιφτέκι το όρθιο; Ανέκδοτα έλεγε στου τσίπη του Κανάκη κι έκανε ραδιοφωνική εκπομπή, δηλαδή ΕΛΕΟΣ μετά από ένα σημείο που ψάχνουν δημοσιότητα και βρήκανε το Στάθη, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
Δηλαδή λες, τύπισσα, να τον ερωτεύτηκε για το κορμί, το μυαλό του και την αίσθηση ασφάλειας που αποπνέει όλη του η υπόσταση ή επειδή όταν τον είδε είπε:
- Να ένας άντρας που θα μου συνταράξει το είναι μου
Μήπως και όσοι ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία, πιστεύουν ότι πραγματικά θα σώσει την χώρα; Έναν ΑΙΝΕΙΑΝ τον έχεις ακουστά;
Sid Vicious έγραψε: 16 Δεκ 2021, 19:10
Αρκετο για να τον σημαδευει δια ζωσης. Δεν απεχει πολυ απο βιασμο.
δια ζώσης δηλαδή απο κοντά;
χμ
ο βιασμός είναι κάτι τόσο κοντά μαυτό για σένα;
Azzurra Carnelos
Ρε θα μας τρελάνετε; Ποιά δημοσιότητα να πάρεις από το μπιφτέκι το όρθιο; Ανέκδοτα έλεγε στου τσίπη του Κανάκη κι έκανε ραδιοφωνική εκπομπή, δηλαδή ΕΛΕΟΣ μετά από ένα σημείο που ψάχνουν δημοσιότητα και βρήκανε το Στάθη, ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
Δηλαδή λες, τύπισσα, να τον ερωτεύτηκε για το κορμί, το μυαλό του και την αίσθηση ασφάλειας που αποπνέει όλη του η υπόσταση ή επειδή όταν τον είδε είπε:
Μήπως και όσοι ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία, πιστεύουν ότι πραγματικά θα σώσει την χώρα; Έναν ΑΙΝΕΙΑΝ τον έχεις ακουστά;
του εκατσε γιατι αυτος ηταν αναγνωρισιμος και το επαιζε φιρμα ... επειδη αυτη ενιωθε λιγη οικονομικα κοινωνικα και ψυχολογικα ... για να παρει λιγη γευση απο μια πιο ενδιαφερουσα ζωη ...
αυτη η μπουχεσα τα ενιωθε αυτα και τα εκμεταλευτηκε ... ο ιδιος νομιζεις δεν ξερει οτι ειναι μπουχεσας ...?
Δεν την έχω δει την κοπέλα, ειλικρινά, μπορεί να ήταν ίδιου βεληνεκούς. Εδώ κάποια άλλη τον παντρεύτηκε, άρα κάτι του βρήκε. Αν με ρωτάς την προσωπική μου γνώμη, μέχρι να σκάσει το σκάνδαλο αυτό, τον θεωρούσα γκέυ, το έχω γράψει εξ αρχής. Από εκεί και πέρα έχω δει πολλά μπάζα αρσενικά και θηλυκά να βγάζουν μακράν καλύτερες/ους γκόμενες/ους, δεν έπεσα από τα σύννεφα.
Έχω προσωπικό παράδειγμα κολλητού μου που πραγματικά είναι ωραίο παιδί και ήταν πάνω από πενταετία με κοπέλα που αν της έκανες την πρόσοψη σκιάχτρο, θα'διωχνε όλα τα κοράκια, αλλά αυτός την είχε ερωτευτεί και την ήθελε άπειρα. Κι εμένα ένα φεγγάρι μ'άρεσε ένα καράμπαζο και με κοροΐδευαν άπαντες, αλλά εγώ τον ήθελα σαν τρελή. Ο έρωτας είναι κουφός, τυφλός κλπ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Lugozzi έγραψε: 16 Δεκ 2021, 19:30
Αγωγή από τους «Ράδιο Αρβύλα» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Οι «Ράδιο Αρβύλα» ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή
Τελειώσατε πουστηδες!
Κάπου νομίζω ότι βρωμάει η φάση, τύπε.
Μια η προσωπική επικοινωνία με την παθούσα, μια η αγωγή κατά του πρώην κολλητού τους, κάνουν κρα ότι πάνε να βγουν βασιλικότεροι του βασιλέως, για να μην υπάρξει υποψία ότι ίσως κάτι γνώριζαν.
Δεν την έχω δει την κοπέλα, ειλικρινά, μπορεί να ήταν ίδιου βεληνεκούς. Εδώ κάποια άλλη τον παντρεύτηκε, άρα κάτι του βρήκε. Αν με ρωτάς την προσωπική μου γνώμη, μέχρι να σκάσει το σκάνδαλο αυτό, τον θεωρούσα γκέυ, το έχω γράψει εξ αρχής. Από εκεί και πέρα έχω δει πολλά μπάζα αρσενικά και θηλυκά να βγάζουν μακράν καλύτερες/ους γκόμενες/ους, δεν έπεσα από τα σύννεφα.
Έχω προσωπικό παράδειγμα κολλητού μου που πραγματικά είναι ωραίο παιδί και ήταν πάνω από πενταετία με κοπέλα που αν της έκανες την πρόσοψη σκιάχτρο, θα'διωχνε όλα τα κοράκια, αλλά αυτός την είχε ερωτευτεί και την ήθελε άπειρα. Κι εμένα ένα φεγγάρι μ'άρεσε ένα καράμπαζο και με κοροΐδευαν άπαντες, αλλά εγώ τον ήθελα σαν τρελή. Ο έρωτας είναι κουφός, τυφλός κλπ.
Δεν διαφωνώ στο τελευταίο σου συμπέρασμα, δικιά μου, αλλά όλοι γοητευόμαστε από την φήμη και την εξουσία, όποια μορφή κι αν έχουν αυτές. Ακόμα και αυτή του κομπάρσου με μουσικές γνώσεις και διασυνδέσεις, στου Κανάκη.
Οι δε γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς να επηρεαστούν από τέτοιες μορφές, στο ερωτικό επίπεδο.