Ναυτικός ειμαι ρε πύτε? Ο νάντρος τα έκανε αυτα.
Μονο για θέρμανση. Πετρελαιάρα και ξερό ψωμί! Εχω και τζακι βεβαια (ενεργειακό) αλλά αυτο δεν πιανεται. Το τζάκι ειναι ακριβως σαν το ερκοντίσχιο. Ζεσταίνουν/ψύχουν μόνο ό,τι βλέπουν. Οταν αράζω σαλόνι και ειναι μερες με πολυ κρύο, ανάβω και το τζακι ενιοτε. Τζάκι μαζί με καλοριφερ ομως συνήθως όχι, πιγκώνω.
Επισης, το αέριο έχει ακριβύνει τόσο τώρα τελευταια που ειναι σχεδον σαν πετρελαιο.
Ε, βαλε το κλασικό πατροπαράδοτο πετρέλαιο, να ευχαριστηθεί η πσυχουλα σου.
Δεν τιθεται καν θεμα φυσικα.
Το αεριο ειναι αιωνες μπροστα.
ηλεκτρισμος ftw.
ενδοδαπεδια.
αλλα επιπεδα προσφ... εεε, θερμανσης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
vantono έγραψε: 15 Δεκ 2021, 09:56
Μονο για θέρμανση. Πετρελαιάρα και ξερό ψωμί! Εχω και τζακι βεβαια (ενεργειακό) αλλά αυτο δεν πιανεται. Το τζάκι ειναι ακριβως σαν το ερκοντίσχιο. Ζεσταίνουν/ψύχουν μόνο ό,τι βλέπουν. Οταν αράζω σαλόνι και ειναι μερες με πολυ κρύο, ανάβω και το τζακι ενιοτε. Τζάκι μαζί με καλοριφερ ομως συνήθως όχι, πιγκώνω.
Επισης, το αέριο έχει ακριβύνει τόσο τώρα τελευταια που ειναι σχεδον σαν πετρελαιο.
ηλεκτρισμος ftw.
ενδοδαπεδια.
Αυτο είναι ο,τι καλύτερο, πραγματι. Εχω πάει σε σπιτι που ειχαν τέτοιο και ειναι αλλη φαση.
Beria έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:14
Το κρίσιμο ερώτημα είναι αν πηδάτε και με τις κάλτσες
μονο αμα θες να κανεις τον διαδοχο
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
vantono έγραψε: 15 Δεκ 2021, 09:56
ηλεκτρισμος ftw.
ενδοδαπεδια.
Συνεταιρακι με την ΔΕΗ;
Δεν σφαξανε!
Ενδοδαπεδια καλη ειναι αλλα για ψυχρα κλιματα λογω μεγαλης αδρανειας.
Δηλαδη για τις πολυ ψυχρες περιοχες της Ελλαδας.
Δεν πηγε καλα με αυτη που ερχοταν για τα κοινοχρηστα.Τα πληρωνω και αυτα πλεον μεσω ι μπανκινγκ.
Εγώ πάντως πάντα ανοίγω στα ντελίβερι ημίγυμνος. Δυστυχώς η πατριαρχία είναι ακόμα δυνατά παρούσα και δεν έχω πέσει ακόμα σε ντελιβερού.
Από τη μέση και πάνω η από τη μέση και κάτω;
Όταν λέμε ημίγυμνος εννοείται πάντα ότι καλύπτεται το επίμαχο σημείο
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Αυτός είναι λόγος να μην κάνεις την απογραφή ολνάιν, μπούφο. Αν έρθει άντρας απογραφεύς θα γελάσεις*, αν έρθει γυναίκα θα γαμήσεις**.
* ή αυτός, ανάλογα με τα προσόντα σου.
** ή θα γελάσει αυτή (ή εκείνην την στιγμή ή στο δικαστήριο, ανάλογα με το επίπεδο χιούμορ που έχει).
Δεν πηγε καλα με αυτη που ερχοταν για τα κοινοχρηστα.Τα πληρωνω και αυτα πλεον μεσω ι μπανκινγκ.
Kαλα και συ δεν εβαζες ενα σωβρακο πριν ανοιξεις την πορτα? Ενα σορτσακι κατι?
Οχι ειμαι totally committed στον εσωτερικο γυμνισμο,δεν κανω παραχωρησεις.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Φίλε, έμεινα 2 χρόνια σε ισόγειο στα Πετράλωνα, με παράθυρο στο ύψος του δρόμου
Όταν πήγαινα στο μανάβικο στη γωνία οι γριές με τα καροτσάκια μου κλείνανε το μάτι. Δεν καταλάβαινα, μέχρι που πρόσεξα ότι περνούσαν από το παράθυρο κουβαλώντας τα ψώνια 3 φορές την ημέρα.
Τότε κατάλαβα ότι ήμουν το θέαμα της γειτονιάς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Όταν πήγαινα στο μανάβικο στη γωνία οι γριές με τα καροτσάκια μου κλείνανε το μάτι. Δεν καταλάβαινα, μέχρι που πρόσεξα ότι περνούσαν από το παράθυρο κουβαλώντας τα ψώνια 3 φορές την ημέρα.
Ποσο γριες;
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Naida έγραψε: 14 Δεκ 2021, 23:49
Απορώ κι εγώ πως κάποιοι κοιμούνται με τις κάλτσες ή φορώντας παντελόνι πυτζαμας, φορμσ, κολάν κτλ.
Μόνο βρακί;
Μόνο μπλούζα σίγουρα. Το βρακι παίζει. Αν είναι στενό και με κόβει δεν φοράω. Αν δεν με ενοχλεί φοράω.
Επίσης κάποιες φορές φοράω και ζακέτα εκτός από μπλούζα.
Σημερα μαλλον καποιος/καποια θα ακολουθησει το μοτιβο σου.
Με τον αέρα που ειχε αυτες τις μερες βλεπω στο δέντρο που εχω στον κηπο μου να εχει σκαλώσει ενα παντελονι πιτζάμας.
Ειναι ψηλα και βαριέμαι να βγω να το κατεβασω. Αστο εκει να κανει τη σημαια. Αμα μου χτυπησει κανεις και το γυρευει βλέπουμε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ποσο γριες;
Φορούσαν και φανέλα ΗΡΑΚΛΗ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
too much ακομα και για τον γκιλφακια του πχορουμ δεν θυμαμαι πως τον λενε
Ποσο γριες;
Φορούσαν και φανέλα ΗΡΑΚΛΗ
Οι γριες και ο Γηραιος?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.