!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψέκουλες, υποκλιθείτε στο χειρότερό σας εφιάλτη!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Ψέκουλες, υποκλιθείτε στο χειρότερό σας εφιάλτη!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Εικόνα
Ενώπιος Ενωπίω: Ο Άλμπερτ Μπουρλά καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου - To τρέιλερ της εκπομπής

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τον Άλμπερτ Μπουρλά, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στις 23:30.

Ο διευθύνων σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας «Pfizer» μιλά για τη διαδρομή του.
Η Εβραϊκή καταγωγή και η συγκινητική ιστορία της οικογένειάς του.
Πώς βρέθηκε από την Κτηνιατρική σχολή Θεσσαλονίκης, στον κορυφαίο αμερικανικό κολοσσό.
Τι αποκαλύπτει για τον κορωνοϊό και τις μεγάλες επιστημονικές εξελίξεις που έρχονται...

Αυτή την Πέμπτη στις 23:30, ο Άλμπερτ Μπουρλά μιλά για όλους και για όλα στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο «Ενώπιος Ενωπίω».
Δείτε το τρέιλερ:

https://www.real.gr/media/arthro/to_ant ... ka-793617/
Ευχαριστούμε κύριε Μπουρλά, σωτήρα της ανθρωπότητας, που θα μας κάνετε αυτή την τιμή!
Συντονιστείτε αύριο βράδυ όλοι, μπας και μορφωθείτε!
Ένας πετυχημένος φιλόζωος (καθότι κτηνίατρος) άνθρωπος που κατέκτησε τον κόσμο, απ'αυτούς που συνηθίζετε να φθονείτε επειδή σας θυμίζουν έντονα τι δεν είστε, και τί δεν θα γίνετε ποτέ!
Λιλιπούτειοι νοητικά, εμπρηστές βιβλίων, ποδοπατητές μασκών, τάγματα εφόδου αντιδιασωληνωτών, τσιπακοφοβικοί πρόβειοι χλιμίτζουρες που κατηγορείτε τους άλλους ως "πρόβατα", έρχεται ο εφιάλτης σας.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Re: Ψέκουλες, υποκλιθείτε στο χειρότερό σας εφιάλτη!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

:smt023

Έτσι γαμάει ο Καπιταλισμός!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Δεν ξέρω... εγώ έκανα κτηνίατρο χθες και το βρήκα λίγο φλώρικο σε σχέση με ΑΖ. Άσε που η κυρία δεν έβαλε προσεκτικά την ένεση και με έκανε βαβά! :(
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

foscilis έγραψε: 15 Δεκ 2021, 12:23 Δεν ξέρω... εγώ έκανα κτηνίατρο χθες και το βρήκα λίγο φλώρικο σε σχέση με ΑΖ. Άσε που η κυρία δεν έβαλε προσεκτικά την ένεση και με έκανε βαβά! :(
Άλλο να έχεις τσαντ σαμπλάϊμ και σουέϊβ κτηνίατρο μέσα σου, και άλλο βέρτζιν βρουμ βρουμ πέπα πιγκ μπότζο.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Εγώ προτιμούσα Άστρα. Πρώτον τέτοιο άκουσμα είχα να ζήσω από το 2003. Δεύτερον ήταν καλοκαίρι, πήγα σε πέντε λεπτά, παντού γυμνά πουτανάκια στο δρόμο. Καμία σχέση με χθες που έκανα μια ώρα λόγω κίνησης με τα καθίκια που πήρανε φάρσα στο Μετρό, και έβρεχε και όλες ήταν σαν αρκούδες. Και το εμβόλιο δε μου τα έσκασε καθόλου από ψυχεδελικής άποψης.
Άβαταρ μέλους
Αίγαγρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αίγαγρος »

Να σημειωθεί ότι εκτός από τη σωτηρία των εμβολίων, υπήρξε σημαντικός παράγων στο να ανοίξει η Pfizer τεχνολογικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, γενέτειρα του.
Άβαταρ μέλους
vantono

foscilis έγραψε: 15 Δεκ 2021, 12:35 Εγώ προτιμούσα Άστρα. Πρώτον τέτοιο άκουσμα είχα να ζήσω από το 2003. Δεύτερον ήταν καλοκαίρι, πήγα σε πέντε λεπτά, παντού γυμνά πουτανάκια στο δρόμο. Καμία σχέση με χθες που έκανα μια ώρα λόγω κίνησης με τα καθίκια που πήρανε φάρσα στο Μετρό, και έβρεχε και όλες ήταν σαν αρκούδες. Και το εμβόλιο δε μου τα έσκασε καθόλου από ψυχεδελικής άποψης.
Κι εγω ειχα να ζήσω τετοιο ακουσμα εδω και πανω απο 10 χρονια, από την επομενη μερα της 2ης κτηνιατρικής δόσης. Την πρωτη ουτε που την κατάλαβα. Με τα boosterάκια δεν ξερω ακομα απο προσωπικη εμπειρία τι παιζει, αλλά οσοι φίλοι μου το εκαναν, την ακουσαν όλοι. Ο πατέρας μου που την εκανε, κλασικός πατέρας μου που δεν χαμπαριάζει Χριστό ποτέ και με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ψέκια μυαρά φωνάζετε μπαμπά τον άλμπερτ τον μπουρλά
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 15 Δεκ 2021, 12:45 ψέκια μυαρά φωνάζετε μπαμπά τον άλμπερτ τον μπουρλά
ψέκα πονάς; ναιαιαιαι
ψέκα πονάς; ναιαιαια
ψέκα πονάς γαμιέται ο πειραιας
Άβαταρ μέλους
vantono

foscilis έγραψε: 15 Δεκ 2021, 12:35 Εγώ προτιμούσα Άστρα. Πρώτον τέτοιο άκουσμα είχα να ζήσω από το 2003. Δεύτερον ήταν καλοκαίρι, πήγα σε πέντε λεπτά, παντού γυμνά πουτανάκια στο δρόμο. Καμία σχέση με χθες που έκανα μια ώρα λόγω κίνησης με τα καθίκια που πήρανε φάρσα στο Μετρό, και έβρεχε και όλες ήταν σαν αρκούδες. Και το εμβόλιο δε μου τα έσκασε καθόλου από ψυχεδελικής άποψης.
Επίσης, αυτό δεν έχει να κάνει με το εμβόλιο του τιμημένου Εθνοπατέρα μας Κτηνιάτρου τύπε μου, αλλά με ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!11 Αυτά ακριβώς για τα οποία φωνάζω και σκούζω εδω και τόσες μέρες στο νήμα των ελεεινών καλοχειμωνάκηδων! viewtopic.php?p=2239505#p2239505
Αυτό ακριβώς ειναι ο χειμώνας κυρίες και κύριοι, αυτό! Δικαιώνομαι!
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Οι κακες γλωσσες λενε οτι θα ανακοινωθει την επομενη μερα 95% τηλεθεαση
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
lonelyrider
Phorum.gr user: lonelyrider

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lonelyrider »

Θα τον ρωτήσει αν αποδεσμεύσει την πατέντα?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

lonelyrider έγραψε: 15 Δεκ 2021, 17:40 Θα τον ρωτήσει αν αποδεσμεύσει την πατέντα?
Σιγα μη την αποδεσμευσουν. Εδω η Αμερικη πηγε να κανει καποια κινηση και σταματησαν οταν εδωσε δωρεαν δοσεις σε τριτες χωρες.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

GoBack έγραψε: 15 Δεκ 2021, 17:31 Οι κακες γλωσσες λενε οτι θα ανακοινωθει την επομενη μερα 95% τηλεθεαση
105% ... :smt005:
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
vantono

Υποκλιθήκατε?

Εδω ολοκληρη η συνέντευξη του Παγκόσμιου Σωτήρα της Ανθρωπότητος, μπας και μορφωθείτε και καταφέρετε να σώσετε ό,τι και αν σώζεται.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”