;;;; (*)
(*) γιατί το κατήργησε τότε το σφυρ/νο ;
;;;; (*)
Τι δουλειά έχει ο σύριζα με το ΚΚεσ ωρέ Γούντι;wooded glade έγραψε: 14 Δεκ 2021, 18:05;;;; (*)
(*) γιατί το κατήργησε τότε το σφυρ/νο ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μία με τον αστυφύλαξ, μία με τον χωρωφύλαξ.Beria έγραψε: 14 Δεκ 2021, 18:07Τι δουλειά έχει ο σύριζα με το ΚΚεσ ωρέ Γούντι;
Ένα κεντροαριστερό κόμμα είναι ο σύριζα με κόμπλεξ αποδοχής της πραγματικότητας
γιατί απαντάω ρε πούστημ';
Ειχε ήδη νομιμοποιηθει de facto με την πτωση της δικτατορίας , ειχαν ηδη ανοιξει γραφεια παντου, ο ριζοσπάστης κυκλοφορουσε κανονικα, στην ΚΝΕ εγραφονταν μαζικά κόσμος, ολη η φάση έγερνε προς τα αριστερα (ανεξαρτητως του αποτελέσματων των εκλογων του 74- που επαιζε το διλλημα καραμανλης ή τανκς )wooded glade έγραψε: 14 Δεκ 2021, 17:57 Ο Καραμανλής ήταν πολύ επιεικής.
Την ΕΔΑ δεν μπορούσε να μην την νομιμοποιήσει αλλά στο ΚΚΕ πολύ εύκολα ενέδωσε.
Ξέρετε τι βλακεία έπαιξε τότε ;
Έπαιξε η βλακεία να προμοτάρουν την άκρα αριστερά και τον Άντριου για να μην τυχόν και κερδίσει το ΚΙΝΑΛ τις εκλογές.
Το προμοτάρισμα έγινε με πονηρό τρόπο, όπως και με τα αβγά από τον Σύριζα.
Κανένα απολύτως ΚΚΕ δεν είχε νομιμοποιηθεί ... ντεφάκτο !Ντρές έγραψε: 14 Δεκ 2021, 18:23Ειχε ήδη νομιμοποιηθει de facto με την πτωση της δικτατορίας , ειχαν ηδη ανοιξει γραφεια παντου, ο ριζοσπάστης κυκλοφορουσε κανονικα, στην ΚΝΕ εγραφονταν μαζικά κόσμος, ολη η φάση έγερνε προς τα αριστερα (ανεξαρτητως του αποτελέσματων των εκλογων του 74- που επαιζε το διλλημα καραμανλης ή τανκς )wooded glade έγραψε: 14 Δεκ 2021, 17:57 Ο Καραμανλής ήταν πολύ επιεικής.
Την ΕΔΑ δεν μπορούσε να μην την νομιμοποιήσει αλλά στο ΚΚΕ πολύ εύκολα ενέδωσε.
Ξέρετε τι βλακεία έπαιξε τότε ;
Έπαιξε η βλακεία να προμοτάρουν την άκρα αριστερά και τον Άντριου για να μην τυχόν και κερδίσει το ΚΙΝΑΛ τις εκλογές.
Το προμοτάρισμα έγινε με πονηρό τρόπο, όπως και με τα αβγά από τον Σύριζα.
Οπότε τι να έκανε ο Καραμανλης ; να τα ξανακλεινε και να συνελάμβανε κόσμο; Αυτο θα ισοδυναμουσε με επιστροφη της δικτατορίας στα μάτια του κόσμου, θα γινοταν της καριολας , ακομα μεγαλυτερη ηρωοποίηση του ΚΚΕ και κανας εμφυλιακος στον ορίζοντα την ιδια ωρα που με την Τουρκία δεν ειχε τελειωσει τιποτα και επαιζε να πεσει μπουμπουνητο.
Οπότε το καταπιε γιατι δεν μπορουσε να κάνει διαφορετικα
Γιατί δεν βγαίνει ο Δούρος στο τηλέφωνο;wooded glade έγραψε: 14 Δεκ 2021, 18:39 Είμαι περίεργος για τον Σύριζα.
Καλά, δεν αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας τον Λεωνίδα Κύρκο. Τον αποκηρύσσουν άνευ βδελυγμίας.
Αλλά γιατί άλλαξαν παντιέρα ;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ναι. Από την πόλη έρχομαι κι ένας γέρος Τηνιακός πέντε τρίχες μοναχός.Beria έγραψε: 14 Δεκ 2021, 18:44Γιατί δεν βγαίνει ο Δούρος στο τηλέφωνο;wooded glade έγραψε: 14 Δεκ 2021, 18:39 Είμαι περίεργος για τον Σύριζα.
Καλά, δεν αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας τον Λεωνίδα Κύρκο. Τον αποκηρύσσουν άνευ βδελυγμίας.
Γιατί να καίνε στον Νότο τη σοδειά;
Τι θέλουν τα παιδιά μας στο Βιετνάμ;
wooded glade έγραψε: 14 Δεκ 2021, 18:39 Είμαι περίεργος για τον Σύριζα.

πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Δεν το καταλαβαίνω - δεν το ξέρω δηλαδή.alekhine έγραψε: 14 Δεκ 2021, 19:50wooded glade έγραψε: 14 Δεκ 2021, 18:39 Είμαι περίεργος για τον Σύριζα.
![]()
Το 68 υπήρχε και η ΕΡΕwooded glade έγραψε: 14 Δεκ 2021, 20:15Δεν το καταλαβαίνω - δεν το ξέρω δηλαδή.alekhine έγραψε: 14 Δεκ 2021, 19:50wooded glade έγραψε: 14 Δεκ 2021, 18:39 Είμαι περίεργος για τον Σύριζα.
![]()
Αν είχαν από το 1968 το rainbow θα το καταλάβαινα, αλλά δεν είχαν.
Παρακολουθείς Σύριζα ή όχι ;Beria έγραψε: 14 Δεκ 2021, 20:20Το 68 υπήρχε και η ΕΡΕwooded glade έγραψε: 14 Δεκ 2021, 20:15Δεν το καταλαβαίνω - δεν το ξέρω δηλαδή.
Αν είχαν από το 1968 το rainbow θα το καταλάβαινα, αλλά δεν είχαν.
Το 68 ο Αντρέας Παπανδρέου ήταν στην Ένωση Κέντρου
Το 68 υπήρχε και η ΕΔΑ
Κάτι θες να πεις (ελπίζω) αλλά το πας μέσω Τριπόλεως