Να το πω ακομα πιο απλα γιατι απ'ο,τι φαινεται δεν διαφωνουμε επι της ουσιας.AlienWay έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:49ΜΠΡΑΒΟ. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα διαφωνούσα, αλλά εν μέσω μιας τόσο σοβαρής πανδημίας, η άποψή σου αυτή, έχει σοβαρή βάση.Thor έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:42Οι δημοσιογραφοι θα πρεπει να υποκεινται σε κυρωσεις απ'τα δικαιοδοτικα τους οργανα καταρχας και μετα της πολιτειας.AlienWay έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:20
Ε, Χελόου, ας πληρώσουν πρώτα πρόστιμο οι μισοί δημοσιογράφοι της χώρας και ΜΕΤΑ να εξεταστεί τι λέει ο κάθε Αρίστος. Ας κάνουμε το εξής: Κάθε φορά από εδώ και πέρα που θα εντοπίζεις μια ψευδή είδηση στα λεγόμενα του Αρίστος, θα με παραθέτεις για να τη δούμε μαζί.
Γιατί η θέση μου είναι ότι ο "Αρίστος" είναι αλεπού και γνωρίζει πώς να ντύνει τις απόψεις του, ώστε να τη βγάζει καθαρή με τον νόμο. Θυμίζω το άρθρο του που είχε ανεβεί στο -αξιόλογο κατά τ' άλλα- greek hoaxes. Πήγαν να το παρουσιάσουν σαν hoax και να το αποδομίσουν με facts, αλλά τελικά απλώς κατέληξαν να διαφωνούν μαζί του με απλές απόψεις.
Το ιδιο και δω,υπαρχουν οργανα στο Φορουμ και υπαρχουν και τα εργαλεια για να επιβαλουν την καταρχην τιμωρια και συνετιση.
Στη συνεχεια επιλαμβανεται και η πολιτεια.
Καλούνται λοιπόν οι διαχειριστές να κάνουν, αυτό που δεν κάνει η ένωση των δημοσιογράφων στους δικούς της.
ΟΜΩΣ: Εδώ υπάρχει η δυνατότητα να διαβάσει ο εύπιστος χρήστης και τον αντίλογο μαζί με όσα λέει ο αρίστος.
Αντίθετα οι δημοσιογράφοι επικοινωνούνε μονόδρομα. Λένε τις ψεκιές τους, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα αντιλόγου.
Οχι ότι είμαι αντίθετος στο να δω θετικά την κίνηση να λειτουργήσει η διαχείρηση ΠΙΟ ΩΡΙΜΑ και ΣΥΝΕΤΑ από την ΕΣΗΕΑ.
Ωστόσο οφείλουμε να προβληματιστούμε σχετικά με το αν είναι απαραίτητο συγκριτικά με τη δημοσιογραφία. Να το σταθμίσουμε.
Είναι η δεύτερη φορά που τίθεται τέτοιο ζήτημα.
Με απασχολει για το τι συμβαινει στο σπιτι μου κι ας ειναι ησσονος σημασιας,με απασχολει ομως και ο,τι συμβαινει στην ευρυτερη κοινωνια και ειναι μειζονος σημασιας.
Δεν αφηνω το ενα επειδη υπαρχει το αλλο.
Οχι,ασχολουμαι και με τα δυο.
Δεν θα πω για παραδειγμα,εδω γινεται πολεμος στην Αρμενια,με τον σπασμενο σωλημα στο μπανιο θ'ασχολουμαι τωρα;
Ας τελειωσει πρωτα ο πολεμος και μετα θα δω και τον σωληνα.