χωρίς να έχεις εντελώς άδικο, σου έχω ξαναπεί πάντως ότι στην Β Πειραιά (Κερατσίνι, Δραπετσώνα κλπ) που είναι συριζοφωλιές, ο ψεκασμός πάει και έρχεται.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:30Τους αρκεί να βρουν έναν και πιστεύουν θα πουλήσουν δύο άκρα. Μπαγιάτικο το προϊόν.Highlander έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:23Μόνο κάποιες ομάδες "αυτόνομων" αναρχικών τα λένε αυτά. Όχι στην ακροαριστερά, αλλά ούτε καν στον αναρχικό χώρο αποτελούν σοβαρό ποσοστό.vatraxos έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:18
Στο θέμα της ύπαρξης του ιού ναι, στο θέμα της μάσκας και του πιστοποιητικού εγώ βλέπω μια περίεργη σύγκλιση απόψεων μεταξύ δεξιών ψεκ και αναρχικών/ακροαριστερών
Κι εγώ δε λέω καν για τους ακραίους τύπου τερματοφύλακες του συνταγματος- και αυτοί προφανώς είναι ισχνή μειοψηφία.
Λέω για τη μάζα της λαϊκής δεξιάς που είναι μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού και η οποία διχάζεται μεταξύ φόβου για τον ιό και φόβου για την ορθοδοξία μας /πατρίδα μας. Η συντριπτική πλειοψηφία των ενηλίκων της επαρχίας της βόρειας Ελλάδας (60% ανεμβολιαστοι) δεν είναι αναρχοαυτονομοι αντιεξουσιαστές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΈΘΑΝΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: ΠΈΘΑΝΕ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ..
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Obi Wan Iakobi
Φαηλικος δηλαδη
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
ο βαθμος αποστροφης στο εμβολιο ειναι απολυτα συνδεδεμενος με την εμπιστοσυνη διαφορων κοινωνικων υποσυνολων για το Κρατος η την Εξουσια γενικοτερα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Και από που προκύπτει ότι οι εμβολιασμένοι εμπιστεύονται την εξουσία;nostromos έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:38 ο βαθμος αποστροφης στο εμβολιο ειναι απολυτα συνδεδεμενος με την εμπιστοσυνη διαφορων κοινωνικων υποσυνολων για το Κρατος η την Εξουσια γενικοτερα ...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Highlander
Ε ναι αυτό λέω ότι ακόμη και στον ίδιο τον αναρχικό χώρο δεν αποτελούν σοβαρό ποσοστό αυτές οι ομάδες και αντιμετωπίζονται από τους υπόλοιπους αναρχικούς ως φριντζvatraxos έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:32Ναι γιατί γενικά οι αναρχικοί αποτελούν σοβαρό ποσοστόHighlander έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:23Μόνο κάποιες ομάδες "αυτόνομων" αναρχικών τα λένε αυτά. Όχι στην ακροαριστερά, αλλά ούτε καν στον αναρχικό χώρο αποτελούν σοβαρό ποσοστό.vatraxos έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:18
Στο θέμα της ύπαρξης του ιού ναι, στο θέμα της μάσκας και του πιστοποιητικού εγώ βλέπω μια περίεργη σύγκλιση απόψεων μεταξύ δεξιών ψεκ και αναρχικών/ακροαριστερών![]()
ολο το πολιτικο φασμα υποστηριξε τους εμβολιασμους ... οι περισσοτεροι ανεμβολιαστοι κινουνται εκτος του υπαρκτου πολιτικου χωρου η εστω κατω απο τη στεγη κομματων χωρις ομως να τους εκφραζουνε ... το λιγοτερο κακο για αυτους
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Υπόψη, ο Τράγκας είχε κόντρα με τον Μητσοτέα, όπως και ο Χίος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Για μένα όλα καλά θα πάνε είτε κάνω το εμβόλιο ή όχι.Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:48 Κοίτα να δεις, έξυπνος άνθρωπος είσαι. Ισχυρογνώμων μέχρι σκασίματος γαϊδάρου, αλλά έξυπνος. Φόρα μάσκα, κάνε το εμβόλιο αν δεν είσαι θρομβοφιλικός, και όλα θα πάνε καλά.
Ε, ναι. Αν δουλεύεις στο γραφειάκι σου και φοράς μάσκα μισή ώρα (στο σαγόνι), πόσο να λερωθεί, πια. Αν δουλεύεις σε οτιδήποτε περιλαμβάνει άγγιγμα πραγμάτων, η μάσκα σου θα βρομίσει σε χρόνο dt. Αλλά δεν είναι τόσο αυτό το θέμα με την μάσκα όσο ότι η καθολική χρήση της είχε προβλεφθεί από ειδικούς και οργανισμούς ότι δεν θα κάνει τίποτα και έναν χρόνο μετά βλέπουμε ότι όντας δεν έκανε τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Ακούγεται ότι είδαν την Μαρεβα να βγαίνει από το δωμάτιο της εντατικής ντυμένη γιατρός κρατώντας ύποπτη ένεση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Αν ο πατέρας σου δεν ήθελε, θα τον καταπίεζες να το κάνει για να μην τον χάσεις εσύ; Άλλο προσπαθώ να πείσω κάποιον κι άλλο αυτό που λες.Cecily Anne έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:55Ναι, ίσως. Αν ήταν πατέρας μου θα τον είχα πάει σηκωτό με αλυσίδες για το 1% του ίσως.hellegennes έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:44Fixed.Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 07:50
Αν εκανε το εμβόλιο, φόραγε μάσκα και κρατούσε αποστάσεις θα ίσως να ήταν ζωντανός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δε χρειάζεται κάτι τέτοιο.Otto Weininger έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:57Ακούγεται ότι είδαν την Μαρεβα να βγαίνει από το δωμάτιο της εντατικής ντυμένη γιατρός κρατώντας ύποπτη ένεση.
Απλά να μην πάει στους "VIP", να μην του δώσουν τα μονοκλωνικά που έδωσαν στους άλλους, κλπ.
Αλλά έπρεπε να είχε σίδερο κι ο Χίος, να τον έστρωνε μάγκα τον ΕΚΑΜίτη (ο ίδιος λέει οτι ήταν ΕΚΑΜίτης αυτός που πήγε να τον σκοτώσει).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 14 Δεκ 2021, 17:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Cecily Anne
Ναι, σοβαρά, ο συγκεκριμένος είχε πρακτικά περίγυρο αδιάφορο για εκείνον, τίποτα παραπάνω.hellegennes έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:58Αν ο πατέρας σου δεν ήθελε, θα τον καταπίεζες να το κάνει για να μην τον χάσεις εσύ; Άλλο προσπαθώ να πείσω κάποιον κι άλλο αυτό που λες.Cecily Anne έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:55Ναι, ίσως. Αν ήταν πατέρας μου θα τον είχα πάει σηκωτό με αλυσίδες για το 1% του ίσως.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Spooky.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Obi Wan Iakobi
Otto Weininger έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:57
Ακούγεται ότι είδαν την Μαρεβα να βγαίνει από το δωμάτιο της εντατικής ντυμένη γιατρός κρατώντας ύποπτη ένεση.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 520 Προβολές
-