nostromos έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:46
το φορουμ ειναι σημειο συζητησεων ...οτι θελει μπορει να γραψει ο καθενας αρκει να μη προσβαλλει γιατι η οποια αποψη αν ειναι λαθος θα γειωθει απο τα επιχειρηματα και τις γνωσεις των υπολοιπων ... αν δεν μπορουμε εδω μεσα να συζηταμε ακομη και τις πιο ακραιες θεωρειες ας το κλεισουμε καλυτερα
Define τι θεωρείς ακραίο, να σου πω.
ολες οι αποψεις ακραιες ειναι για καποιους αλλους ... αλλα οτι εχει γραψει ο Αριστος μπαινει στη κριτικη και την αποδομηση εφοσον υπαρχουν επιχειρηματα ... αν δεν μπει στη δοκιμασια αυτη τοτε μιλαμε για λογοκρισια ...
Κοίτα, μένα με ξέρεις, δώσαμε παρέα επικές "μάχες" στα νήματα για τον Τραμπ και στο μέλλον ίσως δώσουμε και άλλες ανάλογες. Το πρόβλημα εδώ, δεν είναι οι ακραίες απόψεις ή η βλακεία που δέρνει τον καθένα, αλλά αυτοί που κάνουν διασπορά ψεκοθεωριών, χωρίς καλά καλά να τις πιστεύουν καν. Γιατί αυτό είναι ο φίλος Αρίστος. Δεν είναι ψέκας. Δημιουργεί ψέκες. Και αυτό δεν είναι καλό, ειδικά σε μια κρίσιμη εποχή πρωτόγνωρης πανδημίας.
Γιαυτό και σήμερα πήρα το μέρος του Λεγεών, που έχει δίκιο, που λέει απλά τα πράγματα ως έχουν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ο Χάο είναι το αλατοπίπερο του φόρουμ.
Κι ο Γενιάς ήταν αλλά κάτι έπαθε στα μισά κι από ευφυέστατο τρολ έμεινε σκέτο τρολ. Ελπίζω σε επαναφορά καί των δύο.
ολες οι αποψεις ακραιες ειναι για καποιους αλλους ... αλλα οτι εχει γραψει ο Αριστος μπαινει στη κριτικη και την αποδομηση εφοσον υπαρχουν επιχειρηματα ... αν δεν μπει στη δοκιμασια αυτη τοτε μιλαμε για λογοκρισια ...
Κοίτα, μένα με ξέρεις, δώσαμε παρέα επικές "μάχες" στα νήματα για τον Τραμπ και στο μέλλον ίσως δώσουμε και άλλες ανάλογες. Το πρόβλημα εδώ, δεν είναι οι ακραίες απόψεις ή η βλακεία που δέρνει τον καθένα, αλλά αυτοί που κάνουν διασπορά ψεκοθεωριών, χωρίς καλά καλά να τις πιστεύουν καν. Γιατί αυτό είναι ο φίλος Αρίστος. Δεν είναι ψέκας. Δημιουργεί ψέκες. Και αυτό δεν είναι καλό, ειδικά σε μια κρίσιμη εποχή πρωτόγνωρης πανδημίας.
Γιαυτό και σήμερα πήρα το μέρος του Λεγεών, που έχει δίκιο, που λέει απλά τα πράγματα ως έχουν.
τωρα για τον Αριστο να πουμε οτι για τον κορονοιο δεν ειναι ατοφιος δημιουργος θεωρειων αλλα τις αναπαραγει εδω μεσα ... για εμενα ετσι υπαρχει η ευκαιρια να αποδομηθουνε με στοιχεια και επιχειρηματα ... σε διαφορετικη περιπτωση αυτες οι θεωρειες διαδιδονται αστραπιαια απο αλλα καναλια απο ατομο σε ατομο και ετσι κανεις δεν μπορει να τις αντικρουσει
Όχι. Γι'αυτό σου ζήτησα να διευκρινίσεις τι εστί ακραίο. Διότι όταν έχεις επί παραδείγματι μια κατάσταση στα κόκκινα όπως είναι αυτή η γαμημένη πανδημία και παίζεις τον μπακαλόγατο ή τον φιδέμπορα για θεάσεις στο τόπικ σου, ή για να διαφημίσεις τα κωλοσάιτ που βόσκεις, είναι ανήθικο, ανεπίτρεπτο και γενικότερα δεικνύει ασέβεια στον πόνο και την δυσκολία του διπλανού σου. Όπως επίσης στους νεκρούς, στους διασωληνωμένους και τις προσπάθειες κάποιων ανθρώπων να τις αντιμετωπίσουν.
Το define που ζήτησα, έχει να κάνει ( επιπροσθέτως..),και με κάθε λογής χυδαίες απόψεις, που βλέπουμε καθημερινά εδώ μέσα. Ας πούμε για τα ζώα. Φαντασιώσεις διαστροφικές, πεπραγμένα αισχρά, που γράφονται δίχως αιδώ.
Υπάρχουν δε, πλείστες ακόμη περιπτώσεις.
Άρα; Εσύ πού ακριβώς οριοθετείς την ελευθερία σε σχέση με την ασυδοσία; Για να ξέρω αδερφέ, σε ποιόν απευθύνομαι.
η ασυδοασια στον χρηστη Αριστο σταματαει ...? εδω αλλοι μιλανε για μπολια για δολοφονους γιατρους κτλ ... αλλα ας μην το περιοριζουμε
οι μισοι χρηστες εδω μεσα κανουνε προπαγανδα , γραφουνε ανιστορητα και συμφωνα με τις πολιτικες τους προτιμησεις ...οποτε οι μισοι τουλαχιστον πρεπει να διαγραφουνε ... που θα σταματησει αυτο ...?
stavmanr έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:17
Ο Χάο είναι το αλατοπίπερο του φόρουμ.
Ο Χάο, είναι ατόφιος, ντόμπρος. Να γυρίσει το ρεμάλι. Κλάιν για την κομματική του προσέγγιση. Υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα για να εκτιμήσεις σε έναν άνθρωπο.
Γύρνα πίσω ρε μινάρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Όχι. Γι'αυτό σου ζήτησα να διευκρινίσεις τι εστί ακραίο. Διότι όταν έχεις επί παραδείγματι μια κατάσταση στα κόκκινα όπως είναι αυτή η γαμημένη πανδημία και παίζεις τον μπακαλόγατο ή τον φιδέμπορα για θεάσεις στο τόπικ σου, ή για να διαφημίσεις τα κωλοσάιτ που βόσκεις, είναι ανήθικο, ανεπίτρεπτο και γενικότερα δεικνύει ασέβεια στον πόνο και την δυσκολία του διπλανού σου. Όπως επίσης στους νεκρούς, στους διασωληνωμένους και τις προσπάθειες κάποιων ανθρώπων να τις αντιμετωπίσουν.
Το define που ζήτησα, έχει να κάνει ( επιπροσθέτως..),και με κάθε λογής χυδαίες απόψεις, που βλέπουμε καθημερινά εδώ μέσα. Ας πούμε για τα ζώα. Φαντασιώσεις διαστροφικές, πεπραγμένα αισχρά, που γράφονται δίχως αιδώ.
Άρα; Εσύ πού ακριβώς οριοθετείς την ελευθερία σε σχέση με την ασυδοσία; Για να ξέρω αδερφέ, σε ποιόν απευθύνομαι.
η ασυδοασια στον χρηστη Αριστο σταματαει ...? εδω αλλοι μιλανε για μπολια για δολοφονους γιατρους κτλ ... αλλα ας μην το περιοριζουμε
οι μισοι χρηστες εδω μεσα κανουνε προπαγανδα , γραφουνε ανιστορητα και συμφωνα με τις πολιτικες τους προτιμησεις ...οποτε οι μισοι τουλαχιστον πρεπει να διαγραφουνε ... που θα σταματησει αυτο ...?
Προσπάθησε να αντιληφθείς όταν σου λέω περί ακραίων απόψεων. Δεν σε θεωρώ χαζό.
η ασυδοασια στον χρηστη Αριστο σταματαει ...?
αν μπεις στην Ιατρικη ενοτητα ποσοι χρηστες πρεπει να διαγραφουνε ...? εγω αυτο ρωταω ... εκτος αν μας ενοχλει ο Αριστος μονο
η ασυδοασια στον χρηστη Αριστο σταματαει ...?
αν μπεις στην Ιατρικη ενοτητα ποσοι χρηστες πρεπει να διαγραφουνε ...? εγω αυτο ρωταω ... εκτος αν μας ενοχλει ο Αριστος μονο
Ξέρω κι εγώ; Για πες;
Ξέρω κι εγώ; Για πες;
τι δεν ξερεις ...? μπες και διαβασε στην ενοτητα της Ιατρικης ...δεν ειναι δικη μου δουλεια ... αν ομως δεν υπαρχει αντιλογος δεν υπαρχει φορουμ
Με κόβεις για μαλάκα ρε Νοστρόμε; Ρητορική ήταν η ερώτηση. Εν τω μεταξύ, άλλο ο αντίλογος με υγιή διάλογο και άλλο τα Σαιξπηρικά μονόπρακτα του Αρίστου.
Niki έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:40
RIP θα μας λείψει αν και ήτανε πολύ πυροβολημένος.
Στην οικογένειά του, θα λείψει. Σαφέστατα.
Για τον Αρίστο συζητάτε ή για τον Τράγκα;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!