!!! DEVELOPMENT MODE !!!

σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:38

Μόνο εγώ τον θυμάμαι πριν 20 χρόνια σε μία εκπομπή που λεγόταν Εαρινές/Φθινοπωρινές Διαδρομές ή κάτι τέτοιο; Βιντεοκλίπ έπαιζε, κάτι Iced Earth, Motorhead κλπ.
Αυτο δεν το θυμαμαι που επαιζε?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Davidian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Davidian »

Null έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:26 Και ο Κανάκης τα ίδια σκατά είναι, βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Σίγουρα πάντως
με λιγότερα κόμπλεξ από τον μπούλη μεταλλά και πιο ξεθυμασμένος, για αυτό δεν
έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο. Είχε κάνει κάποτε την τότε κοπέλα του Χριστίνα Μουστάκα
να κλάψει live στο ράδιο αρβύλα. Επίσης είχε προσβάλει μουσικό στο τέλος
εκπομπής χωρίς κανένα προφανή λόγο, με τον τύπο να τον κοιτάζει με το στόμα ανοιχτό.
Ζήτησε συγνώμη στην επόμενη, πούστικα όμως, χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα στο γεγονός,
με αοριστίες του στυλ "είδατε κάτι δυσάρεστο, όσοι καταλάβατε καταλάβατε, άνθρωποι
είμαστε και εκνευριζόμαστε", και τέτοιες πίπες. Αλλά μάλλον δεν τα θυμάστε. :wink
Λιγδας 100% αλλά στις δόξες του με λιμανι, εηντζελσ κτλ έσπρωξε κάθε βράδυ 20χρονα δεκαριά. Δε νομίζω να είχε τα συμπλέγματα του Σκυλου.

Θεωρώ btw οτι οντως δεν ηξεραν οι άλλοι 3. Η ιστορία με τον Καλυβατση έδειξε ότι έχουν ισχυρό ένστικτο αυτοπροστασίας, αν μη τι αλλο
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Για την ιστορία: Ο Παναγιωτόπουλος ξεκίνησε από το μεταλλουργείο και από το ραδιόφωνο.

Μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2000 έκανε εκπομπές σε διαφορετικό ραδιοφωνικό σταθμό από τον Κανάκη. Οταν ο Κανάκης ανοιξε τον imagine, τον προσέλαβε κι αυτόν γιατί οι εκπομπές του έκαναν νούμερα.

Ετσι ξεκίνησε η συνεργασία και επεκτάθηκε στο ράδιο αρβύλα.

Οχι δηλαδή γιατί ο Παναγιωτόπουλος ήταν "μέταλ φιγούρα της πόλης", αλλά λόγω προϋπηρεσίας στο ραδιόφωνο. Τα αναφέρω γιατί πολλές φορές βλέπω να απορούνε "από πού ξεφύτρωσε ο ένας κι ο άλλος". Λογικό, εφόσον στην Αθήνα οι ραδιοφωνικοί σταθμοί είναι διαφορετικοί από δω πάνου...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Σέλευκας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:37
Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:10
Σέλευκας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:05 ο Στάθης Π. κυκλοφορούσε με μια 20-25 χρονη το καλοκαίρι και φιλιόταν στο δρόμο όπως κάναμε τη δεκαετία του 80 που δεν είχαμε αμάξια. Εξήντα χρονών ο άνθρωπος εντωμεταξύ.
αιώνιος έφηβος, οι μισοί ματσούρ κύριοι που τον κατακεραυνώνουν εν τω μεταξύ θα ήθελαν κατά βάθος να είναι στην θέση του, άτεκνοι επώνυμοι γόηδες δηλαδή, και να καμακώνουν γκομενάκια με τα μισά τους χρόνια
δεν ξέρω ποιοι θέλουν να είναι στη θέση του αλλά ποιες θα ήθελαν να είναι στη θέση της εικοσάρας να κυκλοφορεί με τύπο πέντε χρόνια μεγαλύτερο απο όσο ήταν ο Διονυσίου όταν πέθανε.
δεν υπαρχει το ερωτημα
εχει απαντηθει απο τη ζωη
πολλες

θυμηθηκα κ τα πειραγματα που καναμε στον ''πεθερο '' του ΒΓ ( ηταν αρκετα χρονια χρονια νεοτερος του Γαμβρου ) :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 14 Δεκ 2021, 02:43 Και ο μπουμπουκος τις ιδιες μαλακιες γραφει.

Δεν εχω καμια ορεξη να υπερασπιστω τον Κανακη αλλα ειναι επιεικως ηλιθιοι αν νομιζουν οτι κανουν πολιτικη με τετοια επιχειρηματα.
Τους ζαίους έχουν απέναντι. Ακόμα και μασχαλοκλανιές να κάνει ο Γεωργιάδης την ώρα που μιλάει κάποιος ζαίος, πολιτική με επιχειρήματα είναι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Davidian έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:42
Null έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:26 Και ο Κανάκης τα ίδια σκατά είναι, βάζω το χέρι μου στην φωτιά. Σίγουρα πάντως
έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο. Είχε κάνει κάποτε την τότε κοπέλα του Χριστίνα Μουστάκα
εκπομπής χωρίς κανένα προφανή λόγο, με τον τύπο να τον κοιτάζει με το στόμα ανοιχτό.
Ζήτησε συγνώμη στην επόμενη, πούστικα όμως, χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα στο γεγονός,
με αοριστίες του στυλ "είδατε κάτι δυσάρεστο, όσοι καταλάβατε καταλάβατε, άνθρωποι
είμαστε και εκνευριζόμαστε", και τέτοιες πίπες. Αλλά μάλλον δεν τα θυμάστε. :wink
Λιγδας 100% αλλά στις δόξες του με λιμανι, εηντζελσ κτλ έσπρωξε κάθε βράδυ 20χρονα δεκαριά. Δε νομίζω να είχε τα συμπλέγματα του Σκυλου.

Θεωρώ btw οτι οντως δεν ηξεραν οι άλλοι 3. Η ιστορία με τον Καλυβατση έδειξε ότι έχουν ισχυρό ένστικτο αυτοπροστασίας, αν μη τι αλλο
μα ποτέ δεν μάθαμε γιατί πλακώθηκαν με τον Καλιβάτση, τι σχέση έχει με τον σκύλο;
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Davidian έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:42 Θεωρώ btw οτι οντως δεν ηξεραν οι άλλοι 3. Η ιστορία με τον Καλυβατση έδειξε ότι έχουν ισχυρό ένστικτο αυτοπροστασίας, αν μη τι αλλο
Τι εννοεις? Δε ξερω καν γιατι τα εσπασαν.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Και ανήλικα κολλούσε το σπυριαρικο μεταλακι

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -to-ixere/
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Nαι μωρε τα καημενουλικα δεν βλεπανε τα ανηλικα που εφερνε μεσα στον σταθμο τους και τα παρενοχλουσε
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εν τω μεταξύ εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Το γκέυνταρ μου έχει χαλάσει τελευταία. :roll: Έπρεπε να μου κοψει ότι είναι πολύ χάλια, για να είναι γκέυ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Cecily Anne έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:05 Εν τω μεταξύ εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Το γκέυνταρ μου έχει χαλάσει τελευταία. :roll: Έπρεπε να μου κοψει ότι είναι πολύ χάλια, για να είναι γκέυ.
Ναι ρε συ, τι κακό είναι κι αυτό. Με το που παίρνει τα πάνω της μια κατηγορία που υφίσταται ασυστόλως μπούλινγκ, παγιώνονται οι εσωτερικές διακρίσεις που διαχωρίζουν την κατατρεγμένη -λέμε τώρα- ελίτ από την πλέμπα που αμαυρώνει το κοινωνικό/αισθητικό της στάτους. :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 14 Δεκ 2021, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Davidian

adon99 έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:03

Nαι μωρε τα καημενουλικα δεν βλεπανε τα ανηλικα που εφερνε μεσα στον σταθμο τους και τα παρενοχλουσε
Το να είσαι λιγδας που σπρωχνει πουτανακια δεν είναι ποινικα κλασιμο. Ο αρχηγός της εκπομπής είναι του ίδιου φυραματος, αλλωστε
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Cecily Anne έγραψε: 14 Δεκ 2021, 16:05 Εν τω μεταξύ εγώ τόσο καιρό νόμιζα ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Το γκέυνταρ μου έχει χαλάσει τελευταία. :roll: Έπρεπε να μου κοψει ότι είναι πολύ χάλια, για να είναι γκέυ.
Και εγώ έτσι νόμιζα, ότι είναι οπισθογεμής. Έχει αυτή την αύρα και τα κασκολάκια μαζί δένει το γλυκό.
Ίσως και να βγει για καταγγελία και κανένανς άντρας.
Davidian

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:51
Davidian έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:42 Θεωρώ btw οτι οντως δεν ηξεραν οι άλλοι 3. Η ιστορία με τον Καλυβατση έδειξε ότι έχουν ισχυρό ένστικτο αυτοπροστασίας, αν μη τι αλλο
Τι εννοεις? Δε ξερω καν γιατι τα εσπασαν.
Συλληψη αντερ δε ινφλουενς. Άμεσες αποστάσεις μετά απαυτο
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:41
Sid Vicious έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:38

Μα ο τυπος ουδεποτε ειχε ουδεμια σχεση με το ολο underground της πολης τι λεμε τοση ωρα
Παντως απο μεταλ σκαμπαζε,εκανε καθαρα μεταλ εκπομπη αρχες 90 με μπλουζακια Annihilator κτλ
:romance-hearteyes:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”