Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:02
Ο ανορθολογισμος η συνωμοσιολογία και ο ψεκασμός είναι αλήθεια πως διατρέχουν οριζόντια το πολιτικό φάσμα.
Τελεία.
Είτε κόψεις το ποστ είτε όχι, αντιεμβολιαστικα κόμματα μόνο ακροδεξιά υπάρχουν.
όσους ξέρω που είναι κατά των εμβολίων, είναι μοιρασμένοι
Μιλάω για ανθρώπους που ξέρω προσωπικά
Χαζομάρες. Όλοι οι πολιτικοί χώροι έχουν κάποιους ψεκασμενους, αλλά μόνο ένας αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από ψεκασμενους
Και δεν είναι καν θέμα "ακρων", αφού αρκεί να συγκρίνει κάποιος τις θέσεις πχ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των χρυσαυγογενων για τον εμβολιασμό.
Highlander έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:34
Χαζομάρες. Όλοι οι πολιτικοί χώροι έχουν κάποιους ψεκασμενους, αλλά μόνο ένας αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από ψεκασμενους
Και δεν είναι καν θέμα "ακρων", αφού αρκεί να συγκρίνει κάποιος τις θέσεις πχ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των χρυσαυγογενων για τον εμβολιασμό.
ναι ολοι θυμομαστε κατι πορειες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην καρδια της πανδημιας ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 14 Δεκ 2021, 15:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο «δικό μου βιβλίο» δεν υπάρχουν πολλές βεβαιότητες σ' αυτόν τον κόσμο. Στο δικό σου μπορεί να υπάρχουν. Το ότι αποδέχεσαι ότι δεν θα έπρεπε να είναι αυτό βεβαιότητα είναι -από την δική μου οπτική- νίκη· όχι δική μου, της κοινωνίας. Η κοινωνία κερδίζει έστω και ελάχιστα όταν ένα οποιοδήποτε άτομο μετατοπίζεται έστω και ελάχιστα προς την πλευρά της λογικής. Οποιαδήποτε δε νίκη της κοινωνίας την θεωρώ και δική μου νίκη, γιατί κερδίζω κι εγώ ως μέλος της κοινωνίας.
Κοίτα να δεις, έξυπνος άνθρωπος είσαι. Ισχυρογνώμων μέχρι σκασίματος γαϊδάρου, αλλά έξυπνος. Φόρα μάσκα, κάνε το εμβόλιο αν δεν είσαι θρομβοφιλικός, και όλα θα πάνε καλά. Δεν είναι καταβρώμικη η μάσκα μετά από μισή ώρα όπως μας έλεγες, δεν έχει χιμπατζή το εμβόλιο. Γνωρίζεις την ψεκ και αντιεμβολιαστική προπαγάνδα του τελευταίου αιώνα καλύτερα από εμένα, και σίγουρα βλέπεις πράγματα στις στατιστικές που κοιτάς που μπορεί να αγνοείς ή να μην τα παραδέχεσαι για να κερδίσεις μία από τις δεκάδες ομηρικές μάχες σου με τον Φοσίλη.
Στο εν λόγω σχόλιο μου ήθελα απλά να κουρδίσω τον Αρίστο, που δεν έχει κάνει καμία παραχώρηση από την αρχή της πανδημίας. Τίποτα από μόνο του δεν είναι 100% πανάκεια σε αυτό το στάδιο της πανδημίας, αλλά όλα τα μέτρα μαζί αθροιστικά πλησιάζουν το 100%. Αν ο κάθε Τράγκας είναι αντίθετος σε κάθε μέτρο και φτιάχνει κόμμα αντίθεσης σε κάθε μέτρο, τότε είναι ιδανικός αυτόχειρας και θα φάει την λέζα που του αναλογεί ακόμα και μετά θάνατον.
Lugozzi έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:41
ναι ολοι θυμομαστε κατι πορειες τους στην καρδια της πανδημιας ...
Τις πορείες τις κάνανε με μάσκες και αναγνωρίζοντας την ύπαρξη και την επικινδυνότητα του ιού, όλοι όσοι εχω φίλους σε κοινωνικά δίκτυα όταν βγήκαν τα εμβόλια έβγαζαν φωτό από τον εμβολιασμό τους και προέτρεπαν σε εμβολιασμό.
Oι πορείες για την άκρα αριστερά είναι ό,τι είναι η Θεία Κοινωνία για τους χριστιανούς· Μυστήριο
Δεν κολλάει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Highlander έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:34
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:02
Ο ανορθολογισμος η συνωμοσιολογία και ο ψεκασμός είναι αλήθεια πως διατρέχουν οριζόντια το πολιτικό φάσμα.
Τελεία.
Και ο κοτοΠολάκης σου!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:27
το μονο που θα καταφερουν ειναι να γιγαντωσουν τους αντιεμβολιαστες με τις παρανοικες και αντιφατικες τους πρακτικες και πολιτικες οπως γινοταν στην αμερικη επι δεκαετιες και πλεον εχουν μεταβληθει σε τσουναμι απο ρευμα
το φιδι που εξεθρεψαν,συντηρησαν και χρησιμοποιησαν οι δεξιοι ηρθε η ωρα να δαγκωσει και τους ιδιους (περα απο το δημοκρατικο τους πολιτευμα)
Από την αρχή της πανδημίας όχι μόνο συντηρούν τον αντιεμβολιασμο αλλά τον αβανταρουν κιόλας. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο ψάλτης ο Τσιοδρας, το "πρόσωπο κατά της πανδημίας" έχει πέσει σε τόσες αντιφάσεις που ήταν βούτυρο στο ψωμί όσων είναι κατά των εμβολιασμών. Καλά ο συγκεκριμένος πήγαινε μόνος στην εκκλησία και την άλλη μέρα γυρνούσε με τον Χαρδαλια σε καταυλισμούς αγκαλιασμενος με Ρομά εν μέσω lockdown.
Ναι ότι φταίει ο καπιταλισμός για την πανδημία
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι υπέρ του μαζικού εμβολιασμού, οι ακροδεξιοί λένε για τζιπακια και κοροιδοιο
Oι πορείες για την άκρα αριστερά είναι ό,τι είναι η Θεία Κοινωνία για τους χριστιανούς· Μυστήριο
Δεν κολλάει
ναι ολοι θυμομαστε κατι πορειες τους στην καρδια της πανδημιας ...
Τις πορείες τις κάνανε με μάσκες και αναγνωρίζοντας την ύπαρξη και την επικινδυνότητα του ιού, όλοι όσοι εχω φίλους σε κοινωνικά δίκτυα όταν βγήκαν τα εμβόλια έβγαζαν φωτό από τον εμβολιασμό τους και προέτρεπαν σε εμβολιασμό.
Στην πορεία δεν κολλάει!@11ς!
Όλοι το ξέρουν αυτό.
Υ.Γ απίστευτες μεγακαφρίλες από την πρώτη κιόλας σελίδα. "Πές πως είσαι πασόκος χωρις να πεις πως είσαι πασόκος" φάση.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»