Μέχρι στιγμής έχουμε δει εφαρμογή του νόμου περί "διασποράς ψευδών ειδήσεων" σε αμιγώς ψευδείς ειδήσεις. Μη σου πω ότι ακόμη κι εγώ θα ήθελα να γίνεται πολύ πιο εκτεταμένη εφαρμογή αυτού του νόμου.gassim έγραψε: 14 Δεκ 2021, 15:00Η εξωφρενική άποψη πάντα συνοδεύεται απο ψευδή στοιχεία που την τεκμηριώνουν.AlienWay έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:57Μα υπάρχει διαφορά μεταξύ εξωφρενικής άποψης -η οποία αποτελεί άποψη- και ψευδούς είδησης, που μου την έφερες ως αντιπαράδειγμα.gassim έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:55
Γιατί είπα εγω να πιάσουμε να δικάσουμε κάποιον εγω κι εσύ;
Εσυ έλεγες οτι στις δημοκρατίες μπορείς να λες οτι σου κατεβαίνει και οτι οι καμένες θεωρίες (που προφανώς εμπεριέχουν ψεύδη) δεν είναι και τόσο κακό να κυκλοφορούν γιατί επηρεάζουν μόνο τους βλάκες που δεν πειράζει να πάθουν και κάτι γιατί εμείς είμαστε έξυπνοι.
Ε ούτε το ένα ισχύει ούτε το άλλο.
Απο γιατρούς που είπαν κάτι αλλά τελικά το είχαν πει αλλιώς, απο έρευνες που δεν καταλαβαίνουμε τι λένε αλλά απομονώσαμε μια φράση ή ένα πινακάκι και απο ατόφια ψέματα που βγάλαμε απο το μυαλό μας για να στηρίξουμε την εξωφρενική μας άποψη.
Αλλά αυτό που λες, όχι, δεν είναι αμιγής ψευδής είδηση. Ας κλείσουν πρώτα τα ψεκο-κάναλα του youtube και μετά να εξετάσουμε τι επιτρέπεται να λέει ο Αρίστος και ο κάθε Αρίστος. Συμφωνείς με αυτό;