!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φαινόμενο 'Αρίστος'
Re: Φαινόμενο 'Αρίστος'
H πλάκα είναι οτι όσοι φωνάζουν για Αρίστους κλπ, δέχονται κάτι Παγώνες και Βασιλακόπουλους, νεοδημοκρατικα νούμερα τσίρκου δηλαδή, ως σοβαρούς ανθρώπους, και τους εμπιστεύονται και με τη ζωή τους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το φόρουμ δεν είναι τσιφλίκι σου προκειμένου να κάνεις εδώ μέσα ό,τι σου καπνίσει. Αυτό προσπαθώ να σας πω.Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:40Σίγουρα σε ευγνωμονούν για την διαφήμιση, αλλά τι ακριβώς προσπαθείς να μας πεις; Ότι επειδή αυτοί κάνουν περισσότερη ζημιά, πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με αυτούς, σε μία ξένη πλατφόρμα στην οποία δεν μπορούμε να ακουστούμε και η οποία δεν έχει καμία σχέση με το φόρουμ;AlienWay έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:29 Παραδείγματα του "φαινομένου αρίστος" που λειτουργούν ανενόχλητα στο youtube
https://www.youtube.com/channel/UCO-NNz ... Z_ysXS08gw
https://www.youtube.com/c/AMAZINGDIO
https://www.youtube.com/c/%CE%98%CE%AC% ... E%BF%CF%82
Και άλλα τόσα που δεν θυμάμαι το όνομά τους. Ο "Αρίστος" μας μάρανε.![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο όμως.Όταν ήλθε η τρόικα διεπίστωσε π.χ. ότι η φαρμακευτική δαπάνη του κράτους ήταν 6 δις ετησίως.Η αντίστοιχη δαπάνη στην Πορτογαλία ήταν 2 δις.Ρώτησαν οι τροικανοί έχετε τον ίδιο πληθυσμό και το ίδιο κλίμα.Πασιφάη έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:17 Την πας σε κομματικό επίπεδο την κουβέντα. Δεν νομίζω πως υπήρξε ποτέ σε τούτη την ταλαίπωρη χώρα, σωστή διαχείριση σε οικονομικό επίπεδο. Μάλλον κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, πολυεπίπεδη.
Άρα το να ''κλαίμε'' τώρα για την υγεία, είναι οξύμωρο.
Μήπως έχει πέσει κάποια επιδημία;
Ζήτησαν λοιπόν να μειωθεί η δαπάνη για τα φάρμακα στα 2 δις ετησιώς.Τον στόχο αυτό τον έφθασαν σε τρία χρόνια ο Λοβέρδος και μετά ο Άδωνις και φυσικά στοχοποιήθηκαν από τους ανελοσυριζαίους.Αλλά όταν ήλθε ο Πολάκης οι δαπάνες παρέμειναν στα 2 δις.Κανείς δεν τόλμησε να τις αυξήσει.
Δημαγωγία είναι και η εξαγγελία απεριόριστων δαπανών για την υγεία ή για οτιδήποτε άλλο.Μάλιστα αυτή είναι η πιο συχνή δημαγωγία στην Ελλάδα που οδήγησε στο μνημόνιο και φυσικά οι πάσης φύσεως κοινωνικά ευαίσθητοι την συνεχίζουν.
Από τότε που άρχισε η επιδημία οι δημαγωγοί δεν έχουν προτείνει ΕΝΑ δυσάρεστο μέτρο.Τα μόνα που λένε είναι χιλιάδες γιατροί,χιλιάδες εντατικές,χιλιάδες λεωφορεία και χιλιάδες σχολεία.
Σίγουρα, εγω απλά πιστεύω οτι οι εντελώς καμένες θεωρίες δεν επηρεάζουν μόνο τους εντελώς καμένους, σε κάποιο βαθμό επηρεάζουν τους πάντες, έμμεσα ή άμεσα.nyxtovios έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:00Το ποιοί δεν είναι μαλάκες και τι θεωρίες θέλει να πιστεύει το κρίνει ο καθένας όμως για τον εαυτό του.gassim έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:39Υπάρχει ενα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων που δεν είναι καθόλου μαλάκες, δεν ενστερνίζονται τις καμένες θεωρίες περί μη ύπαρξης του ιού ή ξερωγω περί σατανικού εμβολίου αλλά μέσα τους κουρνιάζει η αμφιβολία, το δουλεύουν στο μυαλό τους, βρίσκουν τους δικούς τους, πιο λογικούς, λόγους για να αποφύγουν να εμβολιαστούν, σου λένε δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά...klg έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:26 Όπως είχαμε συζητήσει και στο προηγούμενο νήμα με αυτό το θέμα, αν δεν υπάρχει νομικός κίνδυνος για τον Σπύρο, το να θέλουμε permaban είναι τουλάχιστον αστείο. Μην κοροϊδευόμαστε, αν είναι εφικτό να σε επηρρεάσει ο Αρίστος σε ιατρικά ζητήματα, ήσουν ήδη μαλάκας.
Και στο τέλος είναι εξίσου ανεμβολίαστοι με τον Πετράκο και τον τελευταίο παλαιοημερολογίτη.
Αυτά τα περί "επιρροής απόψεων" ακούγονταν στα 60s και στα 70s από τους συντηρητικούς, αλλά στην εποχή μας έχουν αντιστραφεί τα πράγματα. Μετά το φιάσκο του russiangate και τη δαιμονοποίηση της ελεύθερης έκφρασης, οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται σαν λοβοτομημένα πρόβατα που "επηρεάζονται" από απόψεις, τέχνη, ταινίες, video games, ποστ σε φόρουμς, τουιτς, ρωσικά μποτς, κλπ.gassim έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:49Σίγουρα, εγω απλά πιστεύω οτι οι εντελώς καμένες θεωρίες δεν επηρεάζουν μόνο τους εντελώς καμένους, σε κάποιο βαθμό επηρεάζουν τους πάντες, έμμεσα ή άμεσα.nyxtovios έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:00Το ποιοί δεν είναι μαλάκες και τι θεωρίες θέλει να πιστεύει το κρίνει ο καθένας όμως για τον εαυτό του.gassim έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:39
Υπάρχει ενα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων που δεν είναι καθόλου μαλάκες, δεν ενστερνίζονται τις καμένες θεωρίες περί μη ύπαρξης του ιού ή ξερωγω περί σατανικού εμβολίου αλλά μέσα τους κουρνιάζει η αμφιβολία, το δουλεύουν στο μυαλό τους, βρίσκουν τους δικούς τους, πιο λογικούς, λόγους για να αποφύγουν να εμβολιαστούν, σου λένε δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά...
Και στο τέλος είναι εξίσου ανεμβολίαστοι με τον Πετράκο και τον τελευταίο παλαιοημερολογίτη.
Η "επιρροή" όμως είναι ένας υπερεκτιμημένος παράγοντας. Αν κάποιος είναι τόσο εγκεφαλικά νεκρός που να έχει την τάση να επηρεάζεται από τον κάθε "Αρίστο", τότε καλά να πάθει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Το καλά να πάθει δεν αναιρεί το γεγονός οτι όντως όλοι επηρεαζόμαστε απο απόψεις, τέχνη, ταινίες video games ποστς σε φόρουμς, ρωσικά μπότς κτλ.AlienWay έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:56Αυτά τα περί "επιρροής απόψεων" ακούγονταν στα 60s και στα 70s από τους συντηρητικούς, αλλά στην εποχή μας έχουν αντιστραφεί τα πράγματα. Μετά το φιάσκο του russiangate και τη δαιμονοποίηση της ελεύθερης έκφρασης, οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται σαν λοβοτομημένα πρόβατα που "επηρεάζονται" από απόψεις, τέχνη, ταινίες, video games, ποστ σε φόρουμς, τουιτς, ρωσικά μποτς, κλπ.gassim έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:49Σίγουρα, εγω απλά πιστεύω οτι οι εντελώς καμένες θεωρίες δεν επηρεάζουν μόνο τους εντελώς καμένους, σε κάποιο βαθμό επηρεάζουν τους πάντες, έμμεσα ή άμεσα.nyxtovios έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:00
Το ποιοί δεν είναι μαλάκες και τι θεωρίες θέλει να πιστεύει το κρίνει ο καθένας όμως για τον εαυτό του.
Η "επιρροή" όμως είναι ένας υπερεκτιμημένος παράγοντας. Αν κάποιος είναι τόσο εγκεφαλικά νεκρός που να έχει την τάση να επηρεάζεται από τον κάθε "Αρίστο", τότε καλά να πάθει.
Δηλαδή εσένα απο που σου έρχονται οι ιδέες και οι γνώσεις; απο το διάστημα;
Ολοι οφείλουμε να ακούμε όλες τις απόψεις και να σχηματίζουμε τη δική μας προσωπική άποψη. Αυτό θα πει "δημοκρατία". Αν κάποιος αποδέχεται δουλικά τις απόψεις ενός δημοσιογράφου και απορρίπτει αυτές των επιστημόνων, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να σταθμίσει την αντικειμενικότητά των απόψεων.gassim έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:59Το καλά να πάθει δεν αναιρεί το γεγονός οτι όντως όλοι επηρεαζόμαστε απο απόψεις, τέχνη, ταινίες video games ποστς σε φόρουμς, ρωσικά μπότς κτλ.AlienWay έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:56Αυτά τα περί "επιρροής απόψεων" ακούγονταν στα 60s και στα 70s από τους συντηρητικούς, αλλά στην εποχή μας έχουν αντιστραφεί τα πράγματα. Μετά το φιάσκο του russiangate και τη δαιμονοποίηση της ελεύθερης έκφρασης, οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται σαν λοβοτομημένα πρόβατα που "επηρεάζονται" από απόψεις, τέχνη, ταινίες, video games, ποστ σε φόρουμς, τουιτς, ρωσικά μποτς, κλπ.gassim έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:49
Σίγουρα, εγω απλά πιστεύω οτι οι εντελώς καμένες θεωρίες δεν επηρεάζουν μόνο τους εντελώς καμένους, σε κάποιο βαθμό επηρεάζουν τους πάντες, έμμεσα ή άμεσα.
Εγώ λοιπόν, σταθμίζω πάντα τις προσλαμβάνουσες που έχω, ανάλογα με τον βαθμό αντικειμενικότητάς τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Νομίζω όποιος έχει τελειώσει το δημοτικό και επηρεάζεται από φλατ ερθερς και αρνητές ότι υπάρχει Αυστραλία ε τότε όλο και κάποιος φιδέμπορας πολιτικός θα τον μαντρώσει.gassim έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:49Σίγουρα, εγω απλά πιστεύω οτι οι εντελώς καμένες θεωρίες δεν επηρεάζουν μόνο τους εντελώς καμένους, σε κάποιο βαθμό επηρεάζουν τους πάντες, έμμεσα ή άμεσα.nyxtovios έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:00Το ποιοί δεν είναι μαλάκες και τι θεωρίες θέλει να πιστεύει το κρίνει ο καθένας όμως για τον εαυτό του.gassim έγραψε: 14 Δεκ 2021, 12:39
Υπάρχει ενα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων που δεν είναι καθόλου μαλάκες, δεν ενστερνίζονται τις καμένες θεωρίες περί μη ύπαρξης του ιού ή ξερωγω περί σατανικού εμβολίου αλλά μέσα τους κουρνιάζει η αμφιβολία, το δουλεύουν στο μυαλό τους, βρίσκουν τους δικούς τους, πιο λογικούς, λόγους για να αποφύγουν να εμβολιαστούν, σου λένε δεν είμαι αντιεμβολιαστής αλλά...
Χαμένη υπόθεση δηλαδή νομίζω έτσι και αλλιώς.
nyxtovios έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:09Νομίζω όποιος έχει τελειώσει το δημοτικό και επηρεάζεται από φλατ ερθερς και αρνητές ότι υπάρχει Αυστραλία ε τότε όλο και κάποιος φιδέμπορας πολιτικός θα τον μαντρώσει.gassim έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:49Σίγουρα, εγω απλά πιστεύω οτι οι εντελώς καμένες θεωρίες δεν επηρεάζουν μόνο τους εντελώς καμένους, σε κάποιο βαθμό επηρεάζουν τους πάντες, έμμεσα ή άμεσα.nyxtovios έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:00
Το ποιοί δεν είναι μαλάκες και τι θεωρίες θέλει να πιστεύει το κρίνει ο καθένας όμως για τον εαυτό του.
Χαμένη υπόθεση δηλαδή νομίζω έτσι και αλλιώς.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κάπου έχεις μπερδευτεί, και είναι λογικό. Ποτέ δεν περιέγραψα το φόρουμ ως "τσιφλίκι" μου. Αν το φόρουμ ήταν τσιφλίκι μου, ο Αρίστος θα είχε φάει περμαμπάν ήδη από το 2006, όταν με την συνωμοσιολογία του κατηγορούσε τους Εβραίους ακόμα και για την πτώση του μετεωρίτη που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους. Εν τούτοις, έγραφε μέχρι και σήμερα, άρα αποδεικνύεται ότι το φόρουμ δεν είναι τσιφλίκι μου και σίγουρα εγώ προσωπικά δεν κάνω ό,τι μου καπνίσει.AlienWay έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:43Το φόρουμ δεν είναι τσιφλίκι σου προκειμένου να κάνεις εδώ μέσα ό,τι σου καπνίσει. Αυτό προσπαθώ να σας πω.Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:40Σίγουρα σε ευγνωμονούν για την διαφήμιση, αλλά τι ακριβώς προσπαθείς να μας πεις; Ότι επειδή αυτοί κάνουν περισσότερη ζημιά, πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με αυτούς, σε μία ξένη πλατφόρμα στην οποία δεν μπορούμε να ακουστούμε και η οποία δεν έχει καμία σχέση με το φόρουμ;AlienWay έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:29 Παραδείγματα του "φαινομένου αρίστος" που λειτουργούν ανενόχλητα στο youtube
https://www.youtube.com/channel/UCO-NNz ... Z_ysXS08gw
https://www.youtube.com/c/AMAZINGDIO
https://www.youtube.com/c/%CE%98%CE%AC% ... E%BF%CF%82
Και άλλα τόσα που δεν θυμάμαι το όνομά τους. Ο "Αρίστος" μας μάρανε.![]()
Αν δεν μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα να διαμαρτυρηθώ δημόσια για την ανοχή που ο χώρος δείχνει για χρόνια σε συγκεκριμένο χρήστη, τότε ενημέρωσε με αν έχω το οποιοδήποτε δικαίωμα. Πρόσεξε μόνο να μην μπερδευτείς ξανά, θα είναι κρίμα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Καταρχάς δεν είπα να απαγορέψουμε σε κανέναν να μιλάει.AlienWay έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:05Ολοι οφείλουμε να ακούμε όλες τις απόψεις και να σχηματίζουμε τη δική μας προσωπική άποψη. Αυτό θα πει "δημοκρατία". Αν κάποιος αποδέχεται δουλικά τις απόψεις ενός δημοσιογράφου και απορρίπτει αυτές των επιστημόνων, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να σταθμίσει την αντικειμενικότητά των απόψεων.gassim έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:59Το καλά να πάθει δεν αναιρεί το γεγονός οτι όντως όλοι επηρεαζόμαστε απο απόψεις, τέχνη, ταινίες video games ποστς σε φόρουμς, ρωσικά μπότς κτλ.AlienWay έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:56
Αυτά τα περί "επιρροής απόψεων" ακούγονταν στα 60s και στα 70s από τους συντηρητικούς, αλλά στην εποχή μας έχουν αντιστραφεί τα πράγματα. Μετά το φιάσκο του russiangate και τη δαιμονοποίηση της ελεύθερης έκφρασης, οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται σαν λοβοτομημένα πρόβατα που "επηρεάζονται" από απόψεις, τέχνη, ταινίες, video games, ποστ σε φόρουμς, τουιτς, ρωσικά μποτς, κλπ.
Εγώ λοιπόν, σταθμίζω πάντα τις προσλαμβάνουσες που έχω, ανάλογα με τον βαθμό αντικειμενικότητάς τους.
Οι απόψεις δεν διαμορφώνονται πάντα με ορθολογικά κριτήρια. Δεν σκέφτονται όλοι α αυτός είναι επιστήμονας και λέει αυτό και ο άλλος είναι δημοσιογράφος και λέει το άλλο άρα εγω θα κάνω αυτό που λέει ο επιστήμονας. Ούτε αντίθετα θα πει κανείς α ο αγαπημένος μου δημοσιογράφος λέει οτι η γη είναι επίπεδη, άρα θα τον πιστέψω.
Υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις, αμφιβολίες, φόβοι, σκοτεινά σημεία και άλλα πολλά που μπορούν να επηρεάσουν τις απόψεις μας με τρόπους που συχνά ούτε οι ίδιοι αντιλαμβανόμαστε.
Όπως είπα και παραπάνω το να κυκλοφορούν καμένες θεωρίες σχετικά με τα εμβόλια μπορεί να μην επηρεάσει άμεσα έναν άνθρωπο που ξέρει πέντε πράγματα, αλλά μπορεί να δημιουργήσει μια περιρέουσα ατμόσφαιρα, να υπάρξει ένας φόβος, ο άνθρωπος αυτός να το δουλέψει στο μυαλό του εφευρίσκοντας δικαιολογίες πιο λογικές μεν αλλά εξίσου αποτρεπτικές, να επηρεάσει κι αυτός με την σειρά του άλλους ανθρώπους που ναι μεν δεν τσίμπάνε στις καμενιές αλλά αυτά που λέει τουτος εδώ μοιάζουν σωστά κοκ.
Εν πάση περιπτώσει υπάρχουν κάποια εκατομμύρια ανθρώπων που δεν πάνε να εμβολιαστούν απέναντι σε μια ασθένεια που μπορεί να τους στειλει στον τάφο. Δεν γίνεται όλοι αυτοί να είναι υπέρμαχοι των Δρακονιανών θεωριών και μαλάκες που τους αξίζει να πεθάνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 14 Δεκ 2021, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εννοείται ότι θα μοίραζες τα μπαν αβέρτα αν ήσουν στο συντονισμό και ότι θεωρείς ότι υπάρχουν εγκληματικές απόψεις, εγκληματικές φράσεις και εγκληματικές λέξεις που δεν θα έπρεπε καν να αρθρώνονται. Το έχουμε εμπεδώσει.Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:24Κάπου έχεις μπερδευτεί, και είναι λογικό. Ποτέ δεν περιέγραψα το φόρουμ ως "τσιφλίκι" μου. Αν το φόρουμ ήταν τσιφλίκι μου, ο Αρίστος θα είχε φάει περμαμπάν ήδη από το 2006, όταν με την συνωμοσιολογία του κατηγορούσε τους Εβραίους ακόμα και για την πτώση του μετεωρίτη που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους. Εν τούτοις, έγραφε μέχρι και σήμερα, άρα αποδεικνύεται ότι το φόρουμ δεν είναι τσιφλίκι μου και σίγουρα εγώ προσωπικά δεν κάνω ό,τι μου καπνίσει.AlienWay έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:43Το φόρουμ δεν είναι τσιφλίκι σου προκειμένου να κάνεις εδώ μέσα ό,τι σου καπνίσει. Αυτό προσπαθώ να σας πω.Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:40
Σίγουρα σε ευγνωμονούν για την διαφήμιση, αλλά τι ακριβώς προσπαθείς να μας πεις; Ότι επειδή αυτοί κάνουν περισσότερη ζημιά, πρέπει να ασχολούμαστε μόνο με αυτούς, σε μία ξένη πλατφόρμα στην οποία δεν μπορούμε να ακουστούμε και η οποία δεν έχει καμία σχέση με το φόρουμ;![]()
Αν δεν μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα να διαμαρτυρηθώ δημόσια για την ανοχή που ο χώρος δείχνει για χρόνια σε συγκεκριμένο χρήστη, τότε ενημέρωσε με αν έχω το οποιοδήποτε δικαίωμα. Πρόσεξε μόνο να μην μπερδευτείς ξανά, θα είναι κρίμα.
Αλλά δεν γεννήθηκες χθες, δεν είσαι 7 ετών και επομένως μπορείς να ανατρέξεις πριν το 2014, τότε που ήσουν κάπως πιο ανεκτικός στη μπαρουφολογία και που θεωρούσες όποιον επηρεαζόταν από αυτή, απλά βλαμμένο.
Σε μια δημοκρατία, το κάθε μυαλό είναι διαφορετικό και ΔΥΣΤΥΧΩΣ λέγονται ακόμη και τα πιο απαράδεκτα πράγματα. Αυτό είναι το τίμημα της δημοκρατίας. Αν δεν είσαι έτοιμος να ακούσεις οτιδήποτε εξωφρενικό, σκανδαλώδες και ανεγκέφαλο, τότε δεν είσαι πραγματικός δημοκράτης.
Ελεος πχια με τον cultural marxism.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Cecily Anne
Δεν είναι το πχόρουμ ο ιστότοπος απελευθέρωσής τους. Έχουν ελεύθερη γνώμη στο διαδίκτυο, όπως όλοι. Ο καθένας αποφασίζει ποιόν θα ακολουθεί και ποιόν θα εμπιστεύεται. Η πληροφορία υπάρχει από όλες τις πλευρές διαθέσιμη. Δεν μπορείς να πιάνεις ενήλικους ανθρώπους από το αυτί και να τους πιέζεις να αντιληφθούν καταστάσεις ή να συμμεριστούν απόψεις.Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 10:47Αν έτσι ήταν και είναι, τότε είναι ακόμα χειρότερο να παρατιέται το φόρουμ ως ξέμπαρκο ψεκ echo chamber όπου ακούγονται μόνο οι κωλοαπόψεις τους επειδή βαράνε τα νταούλια πιο δυνατά.Cecily Anne έγραψε: 14 Δεκ 2021, 10:39Δεν σου έγραψα ότι δεν επηρεάζονται, επειδή είναι παλιοί χρήστες, σου έγραψα ότι τους ξέρεις δέκα + χρόνια σαν νοοτροπία, συμπεριφορά κλπ. και θα μπορούσες να συνειδητοποιήσεις ότι όχι δεν επηρεάστηκαν, έτσι ήταν και είναι.Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 10:37
Δηλαδή εσύ την επιρροή την μετράς μόνο αν ο άλλος είναι νέος στο φόρουμ και δεν έχει άποψη;
Έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται εκεί έξω με τους θεματοφύλακες ή αμφιβάλλεις πως δεν έχουμε και τέτοιους εδώ μέσα να διαβάζουν;
Ο εν λόγω είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και κονομάει ως δημοσιογράφος και αρθρογράφος σε χαμηλής ποιότητας φυλλάδες εδώ και 10 χρόνια όπως είπες. Του ανήκει μήπως ο χώρος και του επιτρέπεται τόσο εξόφθαλμα αυτή η αυτοπροβολή; Υπάρχει κάποιο όριο (κοινωνικής υγείας εν προκειμένω) που μπορεί να υπερβεί ή επειδή κάποιοι τον συμπαθούν να του χαριστούμε για άλλη μια φορά;
Ο μόνος υπεύθυνος είναι ο ίδιος τους ο εαυτός και οι αποφάσεις τους. Κανείς άλλος. Ο κάθε Τράγκας με δημόσια γνώμη έχει αντίθετες άλλες 100 δημόσιες γνώμες. Επιλέγεται η άποψη του Τράγκα με ελεύθερη βούληση. Δεν μπορείς να πιέσεις κάποιον να συμφωνεί ή να διαφωνεί. Το μόνο που μπορείς να τους λες είναι RIP καλή ώρα.Πασιφάη έγραψε: 14 Δεκ 2021, 10:45Εγώ μιλάω για την ''πετριά'' εκείνη που είναι επικίνδυνη για το κοινωνικό σύνολο. Η μούρλα η δική σου ή η δική μου, είναι τελείως διαφορετικό πράγμα σε σχέση με αυτό που συζητάμε εδώ.Cecily Anne έγραψε: 14 Δεκ 2021, 10:41Ρε συ την "πετριά" την τρώμε όλοι κάπου ανεξαρτήτως και σε διάφορες εκφάνσεις. Δεν είναι δυνατόν να ρίχνουμε την ανευθυνότητα του καθένα στον άλλο. Είναι υπεύθυνοι για τη δική τους πετριά. Δεν μπορεί το κράτος να τους παίρνει από το χεράκι και να ξεκινάει απο το Λόλα να ένα μήλο. Δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια.Πασιφάη έγραψε: 14 Δεκ 2021, 10:38
Σύμφωνοι. Το γεγονός όμως πως επηρεάζονται κάποιοι για να δικαιολογήσουν τη δική τους ανασφάλεια συν το ότι επικροτούν σθεναρά απόψεις επικίνδυνες, δεν το λες και ότι καλλίτερο. Βλέπεις δα, τον χαμό που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με ιεροδηλωσίτες, αυτόχθονες, συνταγματοαποτέτοιους κλπ κλπ. Χάνεται η λογική, επικρατεί χάος. Και φαίνεται ξεκάθαρα η ''πετριά'' που κουβαλάει ένα κομμάτι του πληθυσμού.
Ακριβώς επειδή δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια, με 100 θανάτους σε καθημερινή βάση, τέτοιες πρακτικές είναι ανεπίτρεπτες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Από δημαγωγίες έχουμε χορτάσει σ'αυτόν τον τόπο. Και δουλειά δεν γίνεται. Ίσως κάποιος θα πρέπει να βάλει κωλοδάκτυλο. Ουπς. Μάλλον αράπικη πούτσα.πατησιωτης έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:46Είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο όμως.Όταν ήλθε η τρόικα διεπίστωσε π.χ. ότι η φαρμακευτική δαπάνη του κράτους ήταν 6 δις ετησίως.Η αντίστοιχη δαπάνη στην Πορτογαλία ήταν 2 δις.Ρώτησαν οι τροικανοί έχετε τον ίδιο πληθυσμό και το ίδιο κλίμα.Πασιφάη έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:17 Την πας σε κομματικό επίπεδο την κουβέντα. Δεν νομίζω πως υπήρξε ποτέ σε τούτη την ταλαίπωρη χώρα, σωστή διαχείριση σε οικονομικό επίπεδο. Μάλλον κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, πολυεπίπεδη.
Άρα το να ''κλαίμε'' τώρα για την υγεία, είναι οξύμωρο.
Μήπως έχει πέσει κάποια επιδημία;τότε δεν είχε πέσει.
Ζήτησαν λοιπόν να μειωθεί η δαπάνη για τα φάρμακα στα 2 δις ετησιώς.Τον στόχο αυτό τον έφθασαν σε τρία χρόνια ο Λοβέρδος και μετά ο Άδωνις και φυσικά στοχοποιήθηκαν από τους ανελοσυριζαίους.Αλλά όταν ήλθε ο Πολάκης οι δαπάνες παρέμειναν στα 2 δις.Κανείς δεν τόλμησε να τις αυξήσει.
Δημαγωγία είναι και η εξαγγελία απεριόριστων δαπανών για την υγεία ή για οτιδήποτε άλλο.Μάλιστα αυτή είναι η πιο συχνή δημαγωγία στην Ελλάδα που οδήγησε στο μνημόνιο και φυσικά οι πάσης φύσεως κοινωνικά ευαίσθητοι την συνεχίζουν.
Από τότε που άρχισε η επιδημία οι δημαγωγοί δεν έχουν προτείνει ΕΝΑ δυσάρεστο μέτρο.Τα μόνα που λένε είναι χιλιάδες γιατροί,χιλιάδες εντατικές,χιλιάδες λεωφορεία και χιλιάδες σχολεία.
Να δεις για πότε τα γκαφρά θα πηγαίνουν στους σκοπούς για τους οποίους προορίζονται.
Οι εκάστοτε κομματικοί ελιγμοί, με αφήνουν παγερά αδιάφορη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Φαντάζομαι έχεις υπόψη σου οτι υπάρχει νομοθεσία περί διασποράς ψευδών ειδήσεων και οτι σε μια δημοκρατία μπορείς κάλλιστα να φυλακιστείς για κάτι που είπες ε;AlienWay έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:33Εννοείται ότι θα μοίραζες τα μπαν αβέρτα αν ήσουν στο συντονισμό και ότι θεωρείς ότι υπάρχουν εγκληματικές απόψεις, εγκληματικές φράσεις και εγκληματικές λέξεις που δεν θα έπρεπε καν να αρθρώνονται. Το έχουμε εμπεδώσει.Λεγεών έγραψε: 14 Δεκ 2021, 14:24Κάπου έχεις μπερδευτεί, και είναι λογικό. Ποτέ δεν περιέγραψα το φόρουμ ως "τσιφλίκι" μου. Αν το φόρουμ ήταν τσιφλίκι μου, ο Αρίστος θα είχε φάει περμαμπάν ήδη από το 2006, όταν με την συνωμοσιολογία του κατηγορούσε τους Εβραίους ακόμα και για την πτώση του μετεωρίτη που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους. Εν τούτοις, έγραφε μέχρι και σήμερα, άρα αποδεικνύεται ότι το φόρουμ δεν είναι τσιφλίκι μου και σίγουρα εγώ προσωπικά δεν κάνω ό,τι μου καπνίσει.AlienWay έγραψε: 14 Δεκ 2021, 13:43
Το φόρουμ δεν είναι τσιφλίκι σου προκειμένου να κάνεις εδώ μέσα ό,τι σου καπνίσει. Αυτό προσπαθώ να σας πω.
Αλλά δεν γεννήθηκες χθες, δεν είσαι 7 ετών και επομένως μπορείς να ανατρέξεις πριν το 2014, τότε που ήσουν κάπως πιο ανεκτικός στη μπαρουφολογία και που θεωρούσες όποιον επηρεαζόταν από αυτή, απλά βλαμμένο.
Σε μια δημοκρατία, το κάθε μυαλό είναι διαφορετικό και ΔΥΣΤΥΧΩΣ λέγονται ακόμη και τα πιο απαράδεκτα πράγματα. Αυτό είναι το τίμημα της δημοκρατίας. Αν δεν είσαι έτοιμος να ακούσεις οτιδήποτε εξωφρενικό, σκανδαλώδες και ανεγκέφαλο, τότε δεν είσαι πραγματικός δημοκράτης.
Ελεος πχια με τον cultural marxism.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 147 Απαντήσεις
- 8927 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-