Καλώς τον Γατάκη μας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αγωνία του Κ. Μητσοτάκη μπροστά στην πολιτική ήττα
Re: Η αγωνία του Κ. Μητσοτάκη μπροστά στην πολιτική ήττα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο Μητσοτάκης θα κατεβάσει τον Νίκο Γεωργιάδη στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών. Eντάξει να υπάρχει ποικιλία. Μιζαδόρους, φασίστες και απατεώνες είχε. Παιδεραστή δεν είχε. Σωστή κίνηση.
https://thefaq.gr/sta-psifodeltia-tis-v ... eorgiadis/
https://thefaq.gr/sta-psifodeltia-tis-v ... eorgiadis/
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Γειά σου χελώνε.
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 06 Σεπ 2018, 18:53Δεν θέλω να σε τρομοκρατησω,, αλλά ο Μητσοτάκης σχεδιάζει την σύλληψη του ρουβικώνα. Δείξε χαρακτήρα.Highlander έγραψε: 06 Σεπ 2018, 18:43 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!
Τι διαβάζω!!!
105 ανθρωποκτονίες το 2014! 78 το 2017!
Ραγδαία η άνοδος της εγκληματικότητας επί ΣΥΡΙΖΑ!!! Ψηφίστε ΝΔ να σωθούμε!!! 11!

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εγώ έχω αγωνία που οι δύο υποψήφιοι για να αναλάβουν τις τύχες της χώρας είναι ο ένας πιο ακροδεξιός και νεοφιλελεύθερος από τον άλλο.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι ρε γαμώτο, τι είναι αυτό το πράγμα με την ΕλλάδαManolis έγραψε: 07 Σεπ 2018, 14:28 Εγώ έχω αγωνία που οι δύο υποψήφιοι για να αναλάβουν τις τύχες της χώρας είναι ο ένας πιο ακροδεξιός και νεοφιλελεύθερος από τον άλλο.
όλοι ακροδεξιοί και νεοφιλελέδες στην πολιτική, ούτε ένας αριστερός φίλος του λαού
γι'αυτό καταντήσαμε έτσι, η αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ σ'αυτό το τόπο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Ελβετός Τραπεζίτης
Της φυλακής τα σιδερα ειναι για τους ρουβικώνες.Χαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2018, 14:26Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 06 Σεπ 2018, 18:53Δεν θέλω να σε τρομοκρατησω,, αλλά ο Μητσοτάκης σχεδιάζει την σύλληψη του ρουβικώνα. Δείξε χαρακτήρα.Highlander έγραψε: 06 Σεπ 2018, 18:43 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!
Τι διαβάζω!!!
105 ανθρωποκτονίες το 2014! 78 το 2017!
Ραγδαία η άνοδος της εγκληματικότητας επί ΣΥΡΙΖΑ!!! Ψηφίστε ΝΔ να σωθούμε!!! 11!
![]()
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Ποιος εφάρμοσε αριστερή πολιτική δηλαδή; Ο Τσίπρας μήπως;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Σεπ 2018, 15:02ναι ρε γαμώτο, τι είναι αυτό το πράγμα με την ΕλλάδαManolis έγραψε: 07 Σεπ 2018, 14:28 Εγώ έχω αγωνία που οι δύο υποψήφιοι για να αναλάβουν τις τύχες της χώρας είναι ο ένας πιο ακροδεξιός και νεοφιλελεύθερος από τον άλλο.
όλοι ακροδεξιοί και νεοφιλελέδες στην πολιτική, ούτε ένας αριστερός φίλος του λαού
γι'αυτό καταντήσαμε έτσι, η αριστερά δεν κυβέρνησε ποτέ σ'αυτό το τόπο![]()
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Τσίπρας, Αντρέας, ΓΑΠ, γνωστοί νεοφιλελέδες ακροδεξιοίManolis έγραψε: 07 Σεπ 2018, 15:08Ποιος εφάρμοσε αριστερή πολιτική δηλαδή; Ο Τσίπρας μήπως;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Σεπ 2018, 15:02ναι ρε γαμώτο, τι είναι αυτό το πράγμα με την ΕλλάδαManolis έγραψε: 07 Σεπ 2018, 14:28 Εγώ έχω αγωνία που οι δύο υποψήφιοι για να αναλάβουν τις τύχες της χώρας είναι ο ένας πιο ακροδεξιός και νεοφιλελεύθερος από τον άλλο.
![]()
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Είναι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Σεπ 2018, 15:18Τσίπρας, Αντρέας, ΓΑΠ, γνωστοί νεοφιλελέδες ακροδεξιοίManolis έγραψε: 07 Σεπ 2018, 15:08Ποιος εφάρμοσε αριστερή πολιτική δηλαδή; Ο Τσίπρας μήπως;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Σεπ 2018, 15:02
ναι ρε γαμώτο, τι είναι αυτό το πράγμα με την Ελλάδα
![]()
Ειδικά ο Τσίπρας νομίζω είναι ο πιο νεοφιλελεύθερος πολιτικός που έχει ανέβει στην εξουσία.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
signature materialManolis έγραψε: 07 Σεπ 2018, 15:28
Ειδικά ο Τσίπρας νομίζω είναι ο πιο νεοφιλελεύθερος πολιτικός που έχει ανέβει στην εξουσία.
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Ελβετός Τραπεζίτης
η υπ' αριθμόν Νο. 587 περσόνα του ΣυριζαίουΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Σεπ 2018, 15:40signature materialManolis έγραψε: 07 Σεπ 2018, 15:28
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- wooded glade
Ο Τσίπρας είναι νεοφίλ που υποστηρίζει τις ναζο-εταιρείες του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, Όπελ, BMW, Porsche, Kodak και την Mitsubishi.
Ξέρετε ότι η Mitsubishi που μας φέρνει σήμερα τα κλιματιστικά και δροσιζόμαστε και γλυτώνουμε τη μπέμπελη ήταν αυτή που έφτιαχνε τα zeros στον πόλεμο και βάραγαν τα Αμερικάνικα ;
Ταυτόχρονα εξαντλεί τον σταλινισμό του στα κακόμοιρα τα γκασταρμπαϊτάκια που τους κλείνει τα μαγαζιά.
Ξέρετε ότι η Mitsubishi που μας φέρνει σήμερα τα κλιματιστικά και δροσιζόμαστε και γλυτώνουμε τη μπέμπελη ήταν αυτή που έφτιαχνε τα zeros στον πόλεμο και βάραγαν τα Αμερικάνικα ;
Ταυτόχρονα εξαντλεί τον σταλινισμό του στα κακόμοιρα τα γκασταρμπαϊτάκια που τους κλείνει τα μαγαζιά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Πριν 3 χρόνια έπαψα να είμαι συριζαίος.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 07 Σεπ 2018, 16:13η υπ' αριθμόν Νο. 587 περσόνα του ΣυριζαίουΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Σεπ 2018, 15:40signature materialManolis έγραψε: 07 Σεπ 2018, 15:28
Ειδικά ο Τσίπρας νομίζω είναι ο πιο νεοφιλελεύθερος πολιτικός που έχει ανέβει στην εξουσία.![]()
![]()
![]()
Είσαι ανεπίδεκτος μάθησης. Ακόμη δεν κατάλαβες την σημαντική διαφορά του πολιτικού αφηγήματος.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Σεπ 2018, 15:02ναι ρε γαμώτο, τι είναι αυτό το πράγμα με την ΕλλάδαManolis έγραψε: 07 Σεπ 2018, 14:28 Εγώ έχω αγωνία που οι δύο υποψήφιοι για να αναλάβουν τις τύχες της χώρας είναι ο ένας πιο ακροδεξιός και νεοφιλελεύθερος από τον άλλο.
Χρειάζεσαι επειγόντως σεμινάρια δημιουργικής γραφής.
Μην πας σε κανένα ιεκ του σύριζα εκεί ακόμα σκαλίζουν σε βράχο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 147 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-