Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
β) Καθε νεος που πεθαινει απο το εμβολιο ισοδυναμει με χιλιους θανατους ηλικιωμενων.
Αυτη ειναι η σταση ζωης των Δραβιδων που τρωγαν τους γερους γονεις τους.
Σε πληρη αντιθεση με την αρχαιοελληνικη σταση που την βλεπουμε στο γεγονος πως οταμ καιγοταν η Τροια το μονο που πηρε στα χερια του ο Αινειας ηταν ο κατακοιτος υπεργηρος πατερας του κανοντας τους Αχαιους να παραμερισουν απο σεβασμο και θαυμασμο.
Μηπως εισαι Δραβίδας;
Oι Σκύθες ρε συ, ποιοί Δραβίδες;
Οχι τι Σκυθες, για τους Μασσαγετες αναφερει αυτο ο Ηροδοτος καθως και για τους Ινδους
"Μετά ο Δαρείος κάλεσε μερικούς Ινδούς από τους ονομαζόμενους Καλλατίες, που τρώνε τους γονείς τους άμα πεθάνουν"
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
vatraxos έγραψε: 14 Δεκ 2021, 11:39
Μη γίνεσαι υπερβολικός. Ο εργαζόμενος που στοιβάζεται στο λεωφορείο για να πάει στη δουλειά του και κολλάει, δεν έχει ουσιαστικά επιλογή. Εκτός αν επιλογή είναι να μείνει άνεργος.
ή άνεργος ή ταξί ή μεταχειρισμένο αμάξι ή μεταχειρισμενη μηχανη. Πλάκα πλάκα το πρώτο στο οποιο θα έπρεπε να μπαίνουν αποκλειστικά εμπροθεσμα εμβολιασμενοι θα ήταν τα ΜΜΜ !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Δημοκράτης έγραψε: 14 Δεκ 2021, 11:42
Εδώ ένας δικός τους έχασε την ζωή του από χαζαμάρα και μυαλό δεν βάζουν
Έχει γίνει ζήτημα γοήτρου τώρα και κανείς δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει δημοσίως. Ας ελπίσουμε να το σκεφτούν καλύτερα κάποιοι άνθρωποι που τον ακολουθούσαν φανατικά και να πράξουν ό,τι πρέπει ακόμα και αν δεν το παραδεχθούν.
Όχι δα! Θα ήταν όπως λες αν δεν ήταν μεταδοτική ασθένεια.
Μα για αυτόν ακριβως τον λόγο είναι, επιλέγει ο καθένας πως θα προστατέψει την ζωή του, αν θα βρεθει σε συνωστισμο, αν θα μειωσει τις επαφες του, αν θα τηρει μετρα, αν θα εμβολιαστει κλπ. Προφανώς αν ξεκινας να βήχεις σε αγνώστους που πριν τους ακινητοποιησες με κλωτσιες εκει οντως χανεται η ελευθερη επιλογη.
Μη γίνεσαι υπερβολικός. Ο εργαζόμενος που στοιβάζεται στο λεωφορείο για να πάει στη δουλειά του και κολλάει, δεν έχει ουσιαστικά επιλογή. Εκτός αν επιλογή είναι να μείνει άνεργος.
γιατι κολλαει αφου τον προστατευει το εμβολιο?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Gewponos90 έγραψε: 14 Δεκ 2021, 11:44
Λέτε αν τελικά ήταν εμβολιασμενος, να βγει ο Πετράκος και να λέει ότι τον σκότωσε το εμβόλιο;
Πιθανό αλλά θα ήταν μεγάλη απρέπεια. Ό,τι κι αν ήταν ή δεν ήταν ας αφήσουν τώρα τους συγγενείς και φίλους του να τον θρηνήσουν. Πρέπει να υπάρξει λίγη συγκράτηση από όλες τις πλευρές.
Δεν είναι ωραίο για τους δικούς του να διαβάζουν τα διάφορα δεξιά αριστερά ακόμα και αν αυτά είναι δικαιολογημένη κριτική. Ας συγκρατηθούμε κι εδώ λίγο.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Αρίστος έγραψε: 14 Δεκ 2021, 08:27
Εγω ειμαι μπροστα οταν ολοι εξαφανιζονται. Το ωροσκοπιο μου μου ειχε πει καποτε μια γκομενα αστρολογα πως εχει τους πλανητες του ετσι ωστε να κανω παρτυ στις θυελες.
.
Και θαυμαζει τον Τραγκα και πιστευει στην αστρολογια.
Ρωτα και κανενα μεντιουμ τωρα αν εχει μετανιωσει που δεν εκανε το εμβολιο ρε συ.
Ποσο μεγαλο τελικα 915454454447 εισαι, θα μας πεις;
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
Δημοκράτης έγραψε: 14 Δεκ 2021, 11:42
Εδώ ένας δικός τους έχασε την ζωή του από χαζαμάρα και μυαλό δεν βάζουν
Έχει γίνει ζήτημα γοήτρου τώρα και κανείς δεν πρόκειται να υπαναχωρήσει δημοσίως. Ας ελπίσουμε να το σκεφτούν καλύτερα κάποιοι άνθρωποι που τον ακολουθούσαν φανατικά και να πράξουν ό,τι πρέπει ακόμα και αν δεν το παραδεχθούν.
φίλε τι δημοσίως; Όσοι έχουν κάνει καριέρες δεν θα βγάλουν άχνα οκ. αλλά εδώ ομέσος ψέκ συνεχίζει και γράφει. ακάθεκτα ότι καλώς έκανε και δεν εμβολιάστηκε και πέθανε. 70 χρονών με προβλήματα υγείας καλώς δεν εμβολιάστηκε λένε. Δεν έχουν σωτηρία αυτά τα νούμερα. Δες τις παπαριές που γράφει ο ψεκαρίστος και σε αυτό το νήμα.