!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κυνηγοί των airsoft.
Οι κυνηγοί των airsoft.
https://www.real.gr/koinonia/arthro/the ... ws-793362/
Να λοιπόν που ο Χατζιγλυκολάου, ένα απ' τα πιο γνωστά παπαγαλάκια του συστήματος, ανακάλυψε "στρατιωτικό οπλισμό" και στα airsoft των καραγκιόζηδων Θεματοφιδάκων του Ζυντάγμαντοζ.
Το ξεκίνησαν φυσικά απ' τη ΧΑ, όπου βρήκαν "οπλοστάσιο" στα airsoft Που είχαν ορισμένοι για να παίζουν τα γνωστά "παιχνίδια πολέμου", και να νομίζουν οι άσχετοι γέροι και γριές που κάθονται και βλέπουν τα κωλοδελτία τους, οτι πρόκειται για πραγματικά όπλα.
Στο γελοίο "άρθρο" απ' το Χατζηνικολάδικο, ουσιαστικά δηλώνουν οτι οι μπουνταλάδες Θεματοφίδακες έχουν πραγματικό οπλισμό.
Φυσικά επιλήφθηκε η Εισαγελοία, που όλα τ' άλλα σωστά τα βρίσκει, αλλά τραβάει τη γραμμή στους 3 μπουνταλάδες που παίζουν airsoft.
Να λοιπόν που ο Χατζιγλυκολάου, ένα απ' τα πιο γνωστά παπαγαλάκια του συστήματος, ανακάλυψε "στρατιωτικό οπλισμό" και στα airsoft των καραγκιόζηδων Θεματοφιδάκων του Ζυντάγμαντοζ.
Το ξεκίνησαν φυσικά απ' τη ΧΑ, όπου βρήκαν "οπλοστάσιο" στα airsoft Που είχαν ορισμένοι για να παίζουν τα γνωστά "παιχνίδια πολέμου", και να νομίζουν οι άσχετοι γέροι και γριές που κάθονται και βλέπουν τα κωλοδελτία τους, οτι πρόκειται για πραγματικά όπλα.
Στο γελοίο "άρθρο" απ' το Χατζηνικολάδικο, ουσιαστικά δηλώνουν οτι οι μπουνταλάδες Θεματοφίδακες έχουν πραγματικό οπλισμό.
Φυσικά επιλήφθηκε η Εισαγελοία, που όλα τ' άλλα σωστά τα βρίσκει, αλλά τραβάει τη γραμμή στους 3 μπουνταλάδες που παίζουν airsoft.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Οι κυνηγοί των airsoft.
τώρα που το ανέφερες, τι έγινε με εκείνο το οπλοστάσιο της ΧΑ; βρέθηκε ή ακόμα;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
.
Τι ρίχνουν τα αήρσόφτ ωρέ Κωλοκωλντρώνη ;;;
Με αμπούλες ή σκέτα δουλεύουνε ;;;
Η είναι σαν τα πέιντμπωλ ;;;
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Tώρα σε λίγο θα βρούν και τα πυρηνικά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Δεκ 2021, 15:51 τώρα που το ανέφερες, τι έγινε με εκείνο το οπλοστάσιο της ΧΑ; βρέθηκε ή ακόμα;
Γιατί δεν κάνεις μια έρευνα να το δείς και μόνος σου ρε Μη Σκεπτικέ?ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 13 Δεκ 2021, 16:00 .
.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τα 'λυσαν όλα τα προβλήματα της Ελλάδας οι δικαστικοί, και τους έμεινε να κυνηγάνε τους airsoftάδες.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ουτε ένας δεν ξέρει να κρατάει όπλο
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Kauldron έγραψε: 13 Δεκ 2021, 15:46 https://www.real.gr/koinonia/arthro/the ... ws-793362/
Μετά τα airsoft που τα βάφτισαν στρατιωτικά όπλα, έχουμε και τους "θεματοφύλακες" που δεν είναι θεματοφύλακες.
ΑΡΔάκια, για όποιον θέλουν βγάζουν ό,τι θέλουν.
ΑΡΔάκια, για όποιον θέλουν βγάζουν ό,τι θέλουν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αφού δεν είναι όπλα!!! Ακόμα και το βάρος τους είναι πολύ μικρότερο από το κανονικό!!!
ΥΓ
Καλέστε τους εισαγελείους γιατί ομολόγω: και εγώ πριν από 15 περίπου χρόνια έπαιζα paintbal!!!!
Χώρια τα όπλα, από περίστροφα μέχρι πολυβόλα που βρίσκονται στο σπίτι μου!!! Σε μινιατούρες στην 1/72...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Και αποκριάτικα να είναι αν έχεις περασει έστω και τη βασική εκπαίδευση ξερεις να κρατάς όπλο.OANNHSEA έγραψε: 13 Δεκ 2021, 20:36Αφού δεν είναι όπλα!!! Ακόμα και το βάρος τους είναι πολύ μικρότερο από το κανονικό!!!
ΥΓ
Καλέστε τους εισαγελείους γιατί ομολόγω: και εγώ πριν από 15 περίπου χρόνια έπαιζα paintbal!!!!![]()
Χώρια τα όπλα, από περίστροφα μέχρι πολυβόλα που βρίσκονται στο σπίτι μου!!! Σε μινιατούρες στην 1/72...
.
Οι μισοί πατριωταραδες το κρατάν σαν τσάπα και οι άλλοι σαν πηρουνι με μπάμιες
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Ιίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, καλά σε κατάλαβα εγώ οτι είσαι επικίνδυνας.OANNHSEA έγραψε: 13 Δεκ 2021, 20:36Αφού δεν είναι όπλα!!! Ακόμα και το βάρος τους είναι πολύ μικρότερο από το κανονικό!!!
ΥΓ
Καλέστε τους εισαγελείους γιατί ομολόγω: και εγώ πριν από 15 περίπου χρόνια έπαιζα paintbal!!!!![]()
.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στη βασική εκπαίδευση στο Πεζικό δε νομίζω να τους μαθαίνουν τίποτα.τεν τεν έγραψε: 13 Δεκ 2021, 20:41Και αποκριάτικα να είναι αν έχεις περασει έστω και τη βασική εκπαίδευση ξερεις να κρατάς όπλο.OANNHSEA έγραψε: 13 Δεκ 2021, 20:36Αφού δεν είναι όπλα!!! Ακόμα και το βάρος τους είναι πολύ μικρότερο από το κανονικό!!!
ΥΓ
.
Οι μισοί πατριωταραδες το κρατάν σαν τσάπα και οι άλλοι σαν πηρουνι με μπάμιες
Το πιο χαρακτηριστικό ασχετοσύνης είναι να έχουν το δάχτυλο "τυλιγμένο" γύρω απ' τη σκανδάλη, πράγμα που κάνουν κάποιοι (μια είναι η τύπισσα).
Επιπλέον, φαίνεται απ' το οτι ο τύπος δεξιά μιλάει στο κινητό του
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στο παλιό phorum, είχα ανεβάσει μια φώτο μου, με στολή παραλλαγής και marker paintball ak-47, από σενάριο σε βουνό. Ελπίζω να έχουν καταστραφεί τα αρχεία του παλιού.... 
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Αμα την ανακτήσει ο Χατζηγλυκολάου, ετοιμάσου να σε καλέσει η Εισαγελοία.Σέρπικο έγραψε: 13 Δεκ 2021, 22:33 Στο παλιό phorum, είχα ανεβάσει μια φώτο μου, με στολή παραλλαγής και marker paintball ak-47, από σενάριο σε βουνό. Ελπίζω να έχουν καταστραφεί τα αρχεία του παλιού....![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 144 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης