!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άδωνις «Με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος και μου λέει, τέτοια κυβερνησάρα που έχουμε στην Ελλάδα… ούτε στον ύπνο μας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Άδωνις «Με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος και μου λέει, τέτοια κυβερνησάρα που έχουμε στην Ελλάδα… ούτε στον ύπνο μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

https://www.trikalavoice.gr/ελλάδα/άδων ... ηλέφωνο-έ/
Με πήρε χθες τηλέφωνο ένας φίλος μου και μου λέει, καλά τέτοια κυβερνησάρα που έχουμε στην Ελλάδα… ούτε στον ύπνο μας. Είμαι στο Άμστερνταμ, ξέρεις τι γίνεται εδω; Στις 5 το απόγευμα κλείνουν όλα, τα πάντα! Νεκροταφείο! Και στις 8 το βράδυ κλείνει και το take away. Στις 20:01 αν δεν έχεις πάρει να φας, μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί πεθαίνεις της πείνας. Καταχνιά, σκοτεινιά, κλειστά φώτα, όλοι στα σπίτια τους», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Και πρόσθεσε: «Εμείς εδώ δόξα τω Θεώ και της κυβέρνησης που έχει παίξει κι αυτή το ρόλο της, είχαμε χθες ανοιχτά τα μαγαζιά, σε μια καταπληκτική μέρα, με την Ερμού να είναι γεμάτη. Ανοίγουνε τα μαγαζιά μας, δουλεύει η αγορά μας, γίνεται τζίρος, διατηρούνται θέσεις εργασίας, καμία σχέση οι φετινές γιορτές με τις περυσινές…
Aυτό το σίχαμα τα λεει αυτά ενώ πεθαίνουν κάθε μέρα 100 συμπολίτες μας. Μαζέψτε τον
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Άδωνις «Με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος και μου λέει, τέτοια κυβερνησάρα που έχουμε στην Ελλάδα… ούτε στον ύπνο μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Άδωνις «Με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος και μου λέει, τέτοια κυβερνησάρα που έχουμε στην Ελλάδα… ούτε στον ύπνο μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Arisvilla έγραψε: 13 Δεκ 2021, 20:09 Και στις 8 το βράδυ κλείνει και το take away. Στις 20:01 αν δεν έχεις πάρει να φας, μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί πεθαίνεις της πείνας.
:lol:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

gassim έγραψε: 13 Δεκ 2021, 20:18 Στην Ολλανδία δεν έχουν περισσότερους νεκρούς;
Οχι βέβαια. Το 1/4 με 1/5 αναλογικά των νεκρών μας έχουν.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Και μετά τις 11 βγαίνουν και οι βουρκόλακες.
Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται μαλάκας ο Μπουμπούκος, και ακόμα πιο καραμαλάκες όσοι τον ψηφίζουν.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γκουερινο 4
Phorum.gr user: Gouerino

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο 4 »

gassim έγραψε: 13 Δεκ 2021, 20:18 Στην Ολλανδία δεν έχουν περισσότερους νεκρούς;
Κάποτε είχαν υπερδιπλασιους
Τώρα νιώθουν την καυτή μας ανασα
Μέχρι τέλους του έτους θα τρώνε την σκόνη μας
Βασικοί μας αντίπαλοι για την πρωτιά είναι η Βουλγαρία και το Βέλγιο
Άβαταρ μέλους
Kolovrat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kolovrat »

Από περίγελος της υφηλίου που ήμασταν με σρζ σε λίγο θα δεχόμαστε πρόσφυγες από Ολλανδία και Δανία.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Γκουερινο 4
Phorum.gr user: Gouerino

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γκουερινο 4 »

Kolovrat έγραψε: 13 Δεκ 2021, 20:24 Από περίγελος της υφηλίου που ήμασταν με σρζ σε λίγο θα δεχόμαστε πρόσφυγες από Ολλανδία και Δανία.
Της πουτανας γίνεται από δανους και ολλανδους που παρακαλάνε να περάσουν τα συνορα
Τι σε λίγο;
Το είπε στον γεωργιαδη ένας φίλος του
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Γκουερινο 4 έγραψε: 13 Δεκ 2021, 20:26
Kolovrat έγραψε: 13 Δεκ 2021, 20:24 Από περίγελος της υφηλίου που ήμασταν με σρζ σε λίγο θα δεχόμαστε πρόσφυγες από Ολλανδία και Δανία.
Της πουτανας γίνεται από δανους και ολλανδους που παρακαλάνε να περάσουν τα συνορα
Τι σε λίγο;
Το είπε στον γεωργιαδη ένας φίλος του
:lol:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Kolovrat έγραψε: 13 Δεκ 2021, 20:24 Από περίγελος της υφηλίου που ήμασταν με σρζ σε λίγο θα δεχόμαστε πρόσφυγες από Ολλανδία και Δανία ηταν τον κανατε αντιπροεδρο και υπουργο .
Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim »

Arisvilla έγραψε: 13 Δεκ 2021, 20:18
Οχι βέβαια. Το 1/4 με 1/5 αναλογικά των νεκρών μας έχουν.
Καλά ας μην υπερβάλουμε, είναι 17 εκατομμύρια και έχουν 20000 νεκρούς κι εμείς 10 εκατομμύρια με 19000 νεκρούς.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

https://www.government.nl/topics/corona ... s-in-brief

Εδώ τα μέτρα που επιβάλλουν "νέκρα" στην Ολλανδία.
Πάλι παραμύθια είπε ο Μπουμπούκος, και τα δεξιά κατσίκια μασάνε σανό.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος »

Kauldron έγραψε: 13 Δεκ 2021, 20:30 https://www.government.nl/topics/corona ... s-in-brief

Εδώ τα μέτρα που επιβάλλουν "νέκρα" στην Ολλανδία.
Πάλι παραμύθια είπε ο Μπουμπούκος, και τα δεξιά κατσίκια μασάνε σανό.
Ο μπουμπούκος λέει ψέματα;Ένα συννεφάκι να πέσω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Άμστερνταμ, στη γνωστή γειτονιά, πριν 8 μέρες.
Αυτά για κάτι αμόρφωτα κομματόσκυλα της νουδού, που δεν ξέρουν καν τα στοιχειώδη για να κάνουν ένα search "Amsterdam Nightlife" με παράμετρο πρώτα τα πιο πρόσφτα.
Ονόματα δε λέμε, αγέλες δε θίγουμε. :003:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”