!!! DEVELOPMENT MODE !!!
σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Re: σαρώνει το Ράδιο Αρβύλα
Ρε ρε το wannabe rocker φλωρακι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Τι έγινε ρε παιδιά; 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τον εφαγαν τον Σταθη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Απολυθηκε 
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τώρα είπαν στο Ράδιο Αρβύλα ότι δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό ο Στάθης με μια πρώην του χωρίς την συγκατάθεσή της. 
Κατι τέτοιο κατάλαβα δηλαδή από τα μισόλογά τους.
Κατι τέτοιο κατάλαβα δηλαδή από τα μισόλογά τους.
Occasio facit furem
Κολλητοι του ειναι εδω και δεκαετιες και "πεσανε απο τα συννεφα"

Τον Στάθη τον θυμάμαι από παλιά από συναυλίες που είμασταν μαζί και φυσικά τον έβλεπα στη Τηλεόραση από τη θρυλική εκπομπή Μεταλλουργίο το 1990. Τελευταία φορά που τον πέτυχα ήταν πριν από μια δεκαετία σε μια συναυλία του Michael Shencker. Ηταν με μια κοπέλα μικρότερη του. Με το ράδιο Αρβύλα δεν τα πήγαινα ποτέ καλά. Τους θεωρώ γελοίους και πιόνια του συστήματος. Αυτό που έκανε όμως ήταν ανεπίτρεπτο και εγκληματικό. Μακάρι να δικαιωθεί η κοπέλα δικαστικά.
χαχα ναι ελα ντε, ο αλλος ειχε δικαστικες περιπετειες και οι αλλοι καθε μερα μαζι του δεν ηξεραν τιποτα
απλως εσκασε το θεμα ενω ηλπιζαν να μην εβγαινε και αναγκαστηκαν να τον σουταρουν
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
αυτός εδώ πάλι, κολλητός του Παναγιωτόπουλου, θα βγει πάλι να ξεπλένει όπως με τον άλλο κολλητό του το Σπυρόπουλο;

με Κανάκη που πήρε εντολή από το κανάλι να κάνει τον δήθεν ξαφνισμένο και εξοργισμένο, γελάμε.

με Κανάκη που πήρε εντολή από το κανάλι να κάνει τον δήθεν ξαφνισμένο και εξοργισμένο, γελάμε.
Και λίγο γκαίυς εδώ που τα λέμεvantono έγραψε: 13 Δεκ 2021, 17:03Στο συγκεκριμενο πρόσωπο. Για μένα, ήταν ο τελευταίος για τον οποίο θα περίμενα ποτέ να ακούσω κάτι τέτοιο. Φαίνεται τόσο καλοκαγαθος ανθρωπάκος, στα όρια του χαζουλη.adon99 έγραψε: 13 Δεκ 2021, 16:23Το περιεργο που ειναι?vantono έγραψε: 13 Δεκ 2021, 16:07wtf
![]()
https://mobile.twitter.com/George_G_Gee ... 5315368967
Χαμός και στα σχόλια από κάτω.
Λες να πάρει την θέση του Στάθη;Jolly Roger έγραψε: 13 Δεκ 2021, 20:24 αυτός εδώ πάλι, κολλητός του Παναγιωτόπουλου, θα βγει πάλι να ξεπλένει όπως με τον άλλο κολλητό του το Σπυρόπουλο;
![]()
Occasio facit furem
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Είναι ψιλοβελτιωμένο σε σχέση με παλιότερα. Βέβαια αυτό μάλλον οφείλεται στο ότι έχει άπειρο υλικό με το οποίο μπορεί να δουλέψει.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
χαχα παντως τωρα που βλεπω κανακη μοιαζει λετζιτ εκτος τοπου και χρονου
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση