Το αν θα ψηφίσω ξανά τον Μητσοτάκη θα εξαρτηθεί από τη διαχείριση της χώρας στο υπόλοιπο της θητείας του και τη διαχείριση προβληματικών τάσεων στο κόμμα του.mao mao έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:42Mα για αυτό είπα να ψηφίσετε το Μητσοτάκη και όχι τον Ανδρουλάκη. Δεν το είπα ειρωνικά. Τον θεωρώ καλύτερη επιλογή από τον Ανδρουλάκη, ο οποίος δεν έχει να προσφέρει τίποτα.Philip Mortimer έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:39Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι διαφορετικό, παλαιοκομματικος μέχρι εκεί που δεν πάει φαίνεται να είναι και εκτός αυτού δε φαίνεται να έχει και καποια ιδιαίτερη μόρφωση ή πολιτικό χάρισμα. Ωστόσο για τα δεδομένα όσων έχω δει στην Ελλάδα την περίοδο των μνημονίων, ο παλαιοκομματισμος ή η οικογενειοκρατία τύπου Μητσοτάκη για εμένα φαίνεται να είναι η καλύτερη από τις προσφερόμενες επιλογές.mao mao έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:34 Από οτι βλέπω πολύ ψήνεστε να ψηφίσετε Ανδρουλάκη επειδή δεν τον ξέρετε , είναι νέος, και ελπίζετε οτι ίσως είναι κάτι διαφορετικό. Ψηφίστε καλύτερα Μητσοτάκη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσωκομματικες εκλογες ΚΙΝΑΛ
- Philip Mortimer
Re: Εσωκομματικες εκλογες ΚΙΝΑΛ
Κατι τετοια βλεπω και θα το ριξω τελικα Τζημερο/Κρανιδιωτη
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Cecily Anne
Πετυχεσά
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Philip Mortimer
Δεν τον πρόσεξα ιδιαίτερα. Πάντως γενικά συνολικά οι υποψήφιοι στο ντιμπέιτ μου άφησαν την αίσθηση μετριοτητων έως προβληματικών ατόμων.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:43Εγώ θα εξαιρούσα και τον Χρηστίδη. Ήταν ανέκαθεν από τα καλά παιδιά του χώρου αυτού.Philip Mortimer έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:49 Τα ποσοστά ανά ηλικιακή ομάδα που πήγαν να ψηφίσουν είναι καμπανάκι για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, οι μισοί ήταν άνω των 60.
Επίσης οι υποψήφιοι που παρουσίασαν θεωρώ ότι δείχνουν ένδεια προσώπων, ο ένας χειρότερος από τον άλλο με εξαίρεση μάλλον τον Γερουλάνο.
Εν πάση περιπτώσει δεν αποκλείω να ψηφίσω τον Ανδρουλάκη, αν και ιδιαίτερα ικανοποιημένο δε με άφησε από την παρουσία του γενικά. Βέβαια για Ελλάδα μιλάμε, οπότε δε ζητάω πολλά.
Άμα είναι καλό παιδί να του δώσουμε μια ξαδέρφη που έχω.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:43Εγώ θα εξαιρούσα και τον Χρηστίδη. Ήταν ανέκαθεν από τα καλά παιδιά του χώρου αυτού.Philip Mortimer έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:49 Τα ποσοστά ανά ηλικιακή ομάδα που πήγαν να ψηφίσουν είναι καμπανάκι για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, οι μισοί ήταν άνω των 60.
Επίσης οι υποψήφιοι που παρουσίασαν θεωρώ ότι δείχνουν ένδεια προσώπων, ο ένας χειρότερος από τον άλλο με εξαίρεση μάλλον τον Γερουλάνο.
Εν πάση περιπτώσει δεν αποκλείω να ψηφίσω τον Ανδρουλάκη, αν και ιδιαίτερα ικανοποιημένο δε με άφησε από την παρουσία του γενικά. Βέβαια για Ελλάδα μιλάμε, οπότε δε ζητάω πολλά.
Φιλόλογος και με προίκα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ετσι λεω. Που να πας να μπλεξεις τωρα με αυτες τις πρασινομπλε ακριδες.
Ριχτο στον παλαβο μη-πτυχιουχο, μπας και βγει άκρη.
- taxalata xalasa
και γυναίκα και με προίκα και φιλολογού....να βάλεις και ωτοασπίδες στο πακέτο για να γίνει πιο προσιτό για το παληκάρι...Beria έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:49Άμα είναι καλό παιδί να του δώσουμε μια ξαδέρφη που έχω.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:43Εγώ θα εξαιρούσα και τον Χρηστίδη. Ήταν ανέκαθεν από τα καλά παιδιά του χώρου αυτού.Philip Mortimer έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:49 Τα ποσοστά ανά ηλικιακή ομάδα που πήγαν να ψηφίσουν είναι καμπανάκι για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, οι μισοί ήταν άνω των 60.
Φιλόλογος και με προίκα.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Cecily Anne
Ο Χρηστίδης και ο Γερουλάνος δεν είναι προβληματικοί. Απλά δεν έπαιζε ποτέ να ηγηθούν. Προσωπικά τους αφαιρώ από τον κατιμά τον υπόλοιπο, αλλά εννοείται, ναι, δεν είχαν καμία ελπίδα.Philip Mortimer έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:48Δεν τον πρόσεξα ιδιαίτερα. Πάντως γενικά συνολικά οι υποψήφιοι στο ντιμπέιτ μου άφησαν την αίσθηση μετριοτητων έως προβληματικών ατόμων.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:43Εγώ θα εξαιρούσα και τον Χρηστίδη. Ήταν ανέκαθεν από τα καλά παιδιά του χώρου αυτού.Philip Mortimer έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:49 Τα ποσοστά ανά ηλικιακή ομάδα που πήγαν να ψηφίσουν είναι καμπανάκι για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, οι μισοί ήταν άνω των 60.
Πέραν τούτου η ανυπαρξία στελεχών είναι βασικό πρόβλημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν τα ποσοστά τους. Πιθανολογώ ότι ο μηχανισμός έβγαλε τον Ανδρουλάκη, για να τον κάψει στις επόμενες εκλογές, πιστεύοντας ότι με το που πάρει πόδι ο Τσίπρας, θα γυρίσουν οι ψήφοι και μετά να πάνε με κάνα πιο σοβαρό όνομα στις μεθεπόμενες. Παπάρια μάντολες. Ο Μητσοτάκης για πλάκα θα μπορούσε να είναι πάνω 2 τετραετίες ακόμα, παίζει χωρίς αντίπαλο. Το ότι χάνει ποσοστά στην όλη φάση δείχνει την κουλαμάρα του και τίποτα παραπάνω.
Είμαστε άξιοι αυτών που μας κυβερνούν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Δεν εχει ανάγκη. Επειδή τον θυμάμαι από φοιτητή, είχε τρελή πέραση στις γυναίκες. Τεσπα.Beria έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:49Άμα είναι καλό παιδί να του δώσουμε μια ξαδέρφη που έχω.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:43Εγώ θα εξαιρούσα και τον Χρηστίδη. Ήταν ανέκαθεν από τα καλά παιδιά του χώρου αυτού.Philip Mortimer έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:49 Τα ποσοστά ανά ηλικιακή ομάδα που πήγαν να ψηφίσουν είναι καμπανάκι για το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, οι μισοί ήταν άνω των 60.
Φιλόλογος και με προίκα.
- Philip Mortimer
Tα ευτράπελα της περιόδου των μνημονίων που λέγαμε που μπροστά τους ο παλαιοκομματισμος είναι προφανώς προτιμητέος. Ευτυχώς το '12-15 πέρασε και οι περισσότεροι σοβαρευτηκαν, οπότε μας μειώθηκαν οι παλαβοί μη-πτυχιουχοι.lafkiotis έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:50Ετσι λεω. Που να πας να μπλεξεις τωρα με αυτες τις πρασινομπλε ακριδες.
- Philip Mortimer
Σωστά αυτά που γράφεις. Ναι, γενικά, απογοήτευση, αλλά δεν είχαμε εδώ που τα λέμε και ποτέ καμιά τρομερή πολιτική σκηνή. Απλά επιστρέψαμε σε μια πιο φυσιολογική κατάσταση σε σχέση πχ με το 2012, κάτι που είναι παρηγορητικό αν δει κανείς πού έχει καταντήσει η πολιτική σκηνή και κάποιων σοβαρότερων χωρών.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:53Ο Χρηστίδης και ο Γερουλάνος δεν είναι προβληματικοί. Απλά δεν έπαιζε ποτέ να ηγηθούν. Προσωπικά τους αφαιρώ από τον κατιμά τον υπόλοιπο, αλλά εννοείται, ναι, δεν είχαν καμία ελπίδα.Philip Mortimer έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:48Δεν τον πρόσεξα ιδιαίτερα. Πάντως γενικά συνολικά οι υποψήφιοι στο ντιμπέιτ μου άφησαν την αίσθηση μετριοτητων έως προβληματικών ατόμων.Cecily Anne έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:43
Εγώ θα εξαιρούσα και τον Χρηστίδη. Ήταν ανέκαθεν από τα καλά παιδιά του χώρου αυτού.
Πέραν τούτου η ανυπαρξία στελεχών είναι βασικό πρόβλημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν τα ποσοστά τους. Πιθανολογώ ότι ο μηχανισμός έβγαλε τον Ανδρουλάκη, για να τον κάψει στις επόμενες εκλογές, πιστεύοντας ότι με το που πάρει πόδι ο Τσίπρας, θα γυρίσουν οι ψήφοι και μετά να πάνε με κάνα πιο σοβαρό όνομα στις μεθεπόμενες. Παπάρια μάντολες. Ο Μητσοτάκης για πλάκα θα μπορούσε να είναι πάνω 2 τετραετίες ακόμα, παίζει χωρίς αντίπαλο. Το ότι χάνει ποσοστά στην όλη φάση δείχνει την κουλαμάρα του και τίποτα παραπάνω.
Είμαστε άξιοι αυτών που μας κυβερνούν.
Οταν λες σοβαρευτηκαν, εννοεις οτι κατα βαθος εισαι ενταξει με το να κυβερνανε πρεζεμπορες και παιδοφιλοι?Philip Mortimer έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:57Tα ευτράπελα της περιόδου των μνημονίων που λέγαμε που μπροστά τους ο παλαιοκομματισμος είναι προφανώς προτιμητέος. Ευτυχώς το '12-15 πέρασε και οι περισσότεροι σοβαρευτηκαν, οπότε μας μειώθηκαν οι παλαβοί μη-πτυχιουχοι.lafkiotis έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:50Ετσι λεω. Που να πας να μπλεξεις τωρα με αυτες τις πρασινομπλε ακριδες.
Συγχαρητηρια
- Philip Mortimer
Για αρχή είμαι εντάξει χωρίς τις διαφορές παραλλαγές ψεκαυριανισμου και αυτοκλητων ουαγκαμπο υμπου σωτήρων στην εξουσία.lafkiotis έγραψε: 13 Δεκ 2021, 02:06Οταν λες σοβαρευτηκαν, εννοεις οτι κατα βαθος εισαι ενταξει με το να κυβερνανε πρεζεμπορες και παιδοφιλοι?Philip Mortimer έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:57Tα ευτράπελα της περιόδου των μνημονίων που λέγαμε που μπροστά τους ο παλαιοκομματισμος είναι προφανώς προτιμητέος. Ευτυχώς το '12-15 πέρασε και οι περισσότεροι σοβαρευτηκαν, οπότε μας μειώθηκαν οι παλαβοί μη-πτυχιουχοι.lafkiotis έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:50
Ετσι λεω. Που να πας να μπλεξεις τωρα με αυτες τις πρασινομπλε ακριδες.
Συγχαρητηρια![]()
![]()
![]()
Και διαλέγεις την σιγουριά και θαλπωρή που παρέχουν διάφοροι πρεζεμποροι, παιδεραστές και χρεοκοπημένα πολιτικα απολιθώματα.Philip Mortimer έγραψε: 13 Δεκ 2021, 02:09Για αρχή είμαι εντάξει χωρίς τις διαφορές παραλλαγές ψεκαυριανισμου και αυτοκλητων ουαγκαμπο υμπου σωτήρων στην εξουσία.lafkiotis έγραψε: 13 Δεκ 2021, 02:06Οταν λες σοβαρευτηκαν, εννοεις οτι κατα βαθος εισαι ενταξει με το να κυβερνανε πρεζεμπορες και παιδοφιλοι?Philip Mortimer έγραψε: 13 Δεκ 2021, 01:57
Tα ευτράπελα της περιόδου των μνημονίων που λέγαμε που μπροστά τους ο παλαιοκομματισμος είναι προφανώς προτιμητέος. Ευτυχώς το '12-15 πέρασε και οι περισσότεροι σοβαρευτηκαν, οπότε μας μειώθηκαν οι παλαβοί μη-πτυχιουχοι.
Συγχαρητηρια![]()
![]()
![]()
Συγχαρητήρια και πάλι. Συνέχισε έτσι και όλα θα πάνε καλά.
Δεν ειμαι ΠΑΣΟΚ αλλα μακάρι να αλλάξει την κατάσταση ο Ανδρουλάκης αν και δεν πρόκειται να ψηφισω ΠΑΣΟΚ διότι ακόμη δεν παραδέχονται τα λάθη τους!!!Δεν ξέρω αν θα πείσει αλλα δύσκολα κάποιος θα ψηφίσει Ανδρουλάκη, δηλαδή αν έβγαινε πχ ο Λοβέρδος ίσως να έκοβε ψήφους απο δεξιά που και αριστερά!!!Τώρα με Ανδρουλάκη δεν ξέρω ίδωμεν...πάντως δεν έχει το δυναμισμό που έχει πχ ο λαοπλάνος Τσιπρας η ακόμη και ο Ψεκασμένος Βελόπουλος!!!
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
h. p. lovecraft
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 740 Απαντήσεις
- 16187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age