Μάλιστα. Και τότε εδώ που είμαστε με το σύστημα αρκετά πιο κορεσμένο και αναλογικά πολύ περισσότερους νεκρούς, θα έπρεπε τουλάχιστον να τα κλείσουμε όλα και να εμβολιάσουμε υποχρεωτικά πολύ περισσότερους. Δεν βλέπω να ιδρώνει το αυτί κανενός πάντως από την ανακοίνωση του κατοστάρικου κι έπειτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ 3Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ 3Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ?
- hellegennes
Βασικά όσοι εμβολιαστήκατε περισσότερο από 3 μήνες πριν, πείτε ότι δεν είστε καθόλου εμβολιασμένοι.ST48410 έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:04Καλά κρασιά...hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:01 A 60-year-old's birthday party in the UK turned into a potential Omicron superspreader event, even though everyone was vaccinated (and some were boosted too).
https://www.businessinsider.com/omicron ... ed-2021-12
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η Αγγλία σήμερα καθιέρωσε την τρίτη δόση για όλους πάνω από 18.Στην Ελλάδα έχει καθιερωθεί εδώ και καιρό και μάλιστα έχει μικρύνει ο χρόνος απόστασης από την δεύτερη δόση στους 3 μήνες.ST48410 έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:14Μάλιστα. Και τότε εδώ που είμαστε με το σύστημα αρκετά πιο κορεσμένο και αναλογικά πολύ περισσότερους νεκρούς, θα έπρεπε τουλάχιστον να τα κλείσουμε όλα και να εμβολιάσουμε υποχρεωτικά πολύ περισσότερους. Δεν βλέπω να ιδρώνει το αυτί κανενός πάντως από την ανακοίνωση του κατοστάρικου κι έπειτα.
Το λέω ήδη αλλά με αν η μεταδοτικότητα είναι τόσες φορές μεγαλύτερη δεν νομίζω να βοηθήσει και πολύ η διπλή μάσκα και το αντισηπτικό. Εκ των πραγμάτων στις μετακινήσεις γίνεται ο χαμός και η εξ' αποστάσεως εργασία δεν είναι δυνατή πλέον.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:14 Βασικά όσοι εμβολιαστήκατε περισσότερο από 3 μήνες πριν, πείτε ότι δεν είστε καθόλου εμβολιασμένοι.
- Bill Hicks
σίγουρα θα υπάρχουν και κρούσματα Ο αλλά δεν ακούγεται τίποτα. ο ΕΟΔΥ υποτίθεται κάνει κάποιο υποτυπώδες serosurveillance.ST48410 έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:14Μάλιστα. Και τότε εδώ που είμαστε με το σύστημα αρκετά πιο κορεσμένο και αναλογικά πολύ περισσότερους νεκρούς, θα έπρεπε τουλάχιστον να τα κλείσουμε όλα και να εμβολιάσουμε υποχρεωτικά πολύ περισσότερους. Δεν βλέπω να ιδρώνει το αυτί κανενός πάντως από την ανακοίνωση του κατοστάρικου κι έπειτα.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Στην πράξη όχι. Με το ραντεβού που έχω κλείσει από τους πρώτους μόλις άνοιξε για μένα το σύστημα είμαι στους 6 μήνες και 3 εβδομάδες. Και οι γνωστοί μου εδώ τριγύρω τα ίδια. 6-7 μήνες. Οπότε έχεις πολύ κόσμο σχεδόν απροστάτευτο αυτή τη στιγμή.πατησιωτης έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:16 Η Αγγλία σήμερα καθιέρωσε την τρίτη δόση για όλους πάνω από 18.Στην Ελλάδα έχει καθιερωθεί εδώ και καιρό και μάλιστα έχει μικρύνει ο χρόνος απόστασης από την δεύτερη δόση στους 3 μήνες.
Και να μην υπάρχουν σήμερα, θα υπάρξουν στις γιορτές. Ο κόσμος κλείνει μαζικά διακοπές στους χειμερινούς προορισμούς. Αν τυχόν δεν επιβεβαιωθεί η χαμηλότερη θνησιμότητα θα ζήσουμε άσκημες μέρες σε ένα-ενάμιση μήνα.Bill Hicks έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:19 σίγουρα θα υπάρχουν και κρούσματα Ο αλλά δεν ακούγεται τίποτα. ο ΕΟΔΥ υποτίθεται κάνει κάποιο υποτυπώδες serosurveillance.
- hellegennes
Τρίτη δόση στους άνω των 60 και ετοιμασία για τέταρτη δόση στους πολύ πρώτους που έκαναν την τρίτη δόση. Life is a bitch. Οι κυβερνήσεις μπορεί να σχεδίαζαν ανοσία αγέλης στοχεύοντας να εμβολιάσουν το σύνολο του πληθυσμού αντί να εμβολιάζουν τακτικά τις ευπαθείς ομάδες μόνο, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Δαρβίνο. Darwinism is a cruel bitch.ST48410 έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:17Το λέω ήδη αλλά με αν η μεταδοτικότητα είναι τόσες φορές μεγαλύτερη δεν νομίζω να βοηθήσει και πολύ η διπλή μάσκα και το αντισηπτικό. Εκ των πραγμάτων στις μετακινήσεις γίνεται ο χαμός και η εξ' αποστάσεως εργασία δεν είναι δυνατή πλέον.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:14 Βασικά όσοι εμβολιαστήκατε περισσότερο από 3 μήνες πριν, πείτε ότι δεν είστε καθόλου εμβολιασμένοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
έχουν επιστρατεύσει και τα φαρμακεία. Εγώ στο φαρμακείο της γειτονιάς θα το κάνω αύριο. Νομίζω τους δίνουν 20 λίρες για κάθε εμβολιασμό.πατησιωτης έγραψε: 12 Δεκ 2021, 22:23 Συναγερμός στην Αγγλία όπου σήμερα είχε 3.000 κρούσματα Όμικρον.Ο Τζόνσον έβγαλε διάγγελμα στο ΒΒC και ζητάει να κάνουν όλοι τρίτη δόση μέχρι τη λήξη του χρόνου.
Θα χρειασθεί να γίνονται 1 εκατομμύριο εμβόλια την ημέρα.Συμφωνεί απολύτως το Εργατικό Κόμμα και η Σκωτσέζα υπουργός.Συμφωνούν επίσης να μη κλείσει η χώρα για τα Χριστούγεννα.
Ακόμα κι έτσι μοιάζει σαν να ακολουθεί σωστότερη τακτική η Αγγλία από της υπόλοιπη Ευρώπη εδώ και ένα χρόνο. Και δεν είναι οι πιο εύκολοι, συνεργάσιμοι και συγκρατημένοι πολίτες οι Άγγλοι.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:24Τρίτη δόση στους άνω των 60 και ετοιμασία για τέταρτη δόση στους πολύ πρώτους που έκαναν την τρίτη δόση. Life is a bitch. Οι κυβερνήσεις μπορεί να σχεδίαζαν ανοσία αγέλης στοχεύοντας να εμβολιάσουν το σύνολο του πληθυσμού αντί να εμβολιάζουν τακτικά τις ευπαθείς ομάδες μόνο, αλλά λογάριαζαν χωρίς τον Δαρβίνο. Darwinism is a cruel bitch.ST48410 έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:17Το λέω ήδη αλλά με αν η μεταδοτικότητα είναι τόσες φορές μεγαλύτερη δεν νομίζω να βοηθήσει και πολύ η διπλή μάσκα και το αντισηπτικό. Εκ των πραγμάτων στις μετακινήσεις γίνεται ο χαμός και η εξ' αποστάσεως εργασία δεν είναι δυνατή πλέον.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:14 Βασικά όσοι εμβολιαστήκατε περισσότερο από 3 μήνες πριν, πείτε ότι δεν είστε καθόλου εμβολιασμένοι.
Στην όμικρον θα εκτεθούν όλοι οτι και να κάνουν. Τη γλυτώνεις μόνο αν πας σε κανένα ερημονήσι.ST48410 έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:17Το λέω ήδη αλλά με αν η μεταδοτικότητα είναι τόσες φορές μεγαλύτερη δεν νομίζω να βοηθήσει και πολύ η διπλή μάσκα και το αντισηπτικό. Εκ των πραγμάτων στις μετακινήσεις γίνεται ο χαμός και η εξ' αποστάσεως εργασία δεν είναι δυνατή πλέον.hellegennes έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:14 Βασικά όσοι εμβολιαστήκατε περισσότερο από 3 μήνες πριν, πείτε ότι δεν είστε καθόλου εμβολιασμένοι.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Όταν λήξει το πιστοποιητικό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Καλά, ας αφήσουμε κατά μέρος το πόσο αποδεδειγμένα άχρηστο είναι να εμβολιάζονται οι ήδη νοσήσαντες και μάλιστα...3 μήνες αφού νόσησαν.
Θα μας εξηγήσει κανείς εμβολιαστής πως εξηγείται επιστημονικά η μεγαλύτερη διάρκεια των πιστοποιητικών εμβολιασμού, σε σχέση με αυτών της νόσησης;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- nik_killthemall
Αδιαφορο ο,τι και να επιβεβαιωθει, ακομα κι αν πολλοι πεθανουν στο δυσαρεστο σεναριο το σημαντικό είναι πως πριν θα εχουν καταναλωσει. Ο εμβολιασμός εξ αρχής δεν σκοπεύει στο να σώσει ζωες, αλλα στο να σωσει την καταναλωση.ST48410 έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:21Και να μην υπάρχουν σήμερα, θα υπάρξουν στις γιορτές. Ο κόσμος κλείνει μαζικά διακοπές στους χειμερινούς προορισμούς. Αν τυχόν δεν επιβεβαιωθεί η χαμηλότερη θνησιμότητα θα ζήσουμε άσκημες μέρες σε ένα-ενάμιση μήνα.Bill Hicks έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:19 σίγουρα θα υπάρχουν και κρούσματα Ο αλλά δεν ακούγεται τίποτα. ο ΕΟΔΥ υποτίθεται κάνει κάποιο υποτυπώδες serosurveillance.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- hellegennes
Δεν εξηγείται καθόλου αλλά πώς θα πουλήσουν έξτρα εμβόλια;Scouser έγραψε: 13 Δεκ 2021, 00:30 Καλά, ας αφήσουμε κατά μέρος το πόσο αποδεδειγμένα άχρηστο είναι να εμβολιάζονται οι ήδη νοσήσαντες και μάλιστα...3 μήνες αφού νόσησαν.Θα μας εξηγήσει κανείς εμβολιαστής πως εξηγείται επιστημονικά η μεγαλύτερη διάρκεια των πιστοποιητικών εμβολιασμού, σε σχέση με αυτών της νόσησης;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 257 Απαντήσεις
- 4558 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 1 Απαντήσεις