εχει ακομη. με πιο τρανταχτο τα ηλικιακα ορια συνταξιοδοτησης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανδροκτονια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανδροκτονια
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ακριβως το ιδιο με την ανδροκτονια.Naida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:32Η γυναικοκτονία δεν είναι ειδχθες;Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:24ανθρωπος ειναι. η αναφορα γινεται για να δειξει οτι το εγκλημα ειναι πιο ειδεχθες, οπως η παιδοκτονια, αδελφοκτονια κλπNaida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:08
Το δεν θα εμφανιστεί κανείς δεν μου αρκεί σαν αιτία. Θέλω να μου πεις γιατί να υπάρχει η διάκριση μιας δολοφονίας σε συζυγοκτονια και όχι σε ανθρωποκτονία. Δεν είναι άνθρωπος ο/η σύζυγος;
η ανδροκτονια με τη γυναικοκτονια ομως ειναι ιδιες, δε εχουμε λογο να τις ξεχωρισουμε, εκτος αν πιστευουμε οτι ειναι χειροτερο εγκλημα το ενα απο το αλλο, η εχει λιγοτερη η περισσοτερη αξια η μια ζωη απο την αλλη. ας πουμε πως θα σου φαινοταν το αραποκτονια, κινεζοκτονια, γυφτοκτονια κλπ. δοκιμος ορος που καλο ειναι να τον χρησιμοποιουμε, αφου ολοι ανθρωποι ειναι;
τι, οχι;
Δικέ μου, εγώ που εξαφάνισα κάτι κεφτέδες, λες να κατηγορηθώ για κεφτεδοκτονία;Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:24ανθρωπος ειναι. η αναφορα γινεται για να δειξει οτι το εγκλημα ειναι πιο ειδεχθες, οπως η παιδοκτονια, αδελφοκτονια κλπNaida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:08Το δεν θα εμφανιστεί κανείς δεν μου αρκεί σαν αιτία. Θέλω να μου πεις γιατί να υπάρχει η διάκριση μιας δολοφονίας σε συζυγοκτονια και όχι σε ανθρωποκτονία. Δεν είναι άνθρωπος ο/η σύζυγος;Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:05
δεν θα εμφανιστει κανεις να δηλωσει οτι "συζυγος" ειναι κατι λιγοτερο η περισσοτερο απο ανθρωπος. (οχι τουλαχιστον στα σοβαρα)
με το γυναικοκτονια ομως, πολλοι, και πολλες, θα δηλωσουν οτι γυναικα ειναι κατι περισσοτερο, η λιγοτερο, απο ανθρωπος, και πρεπει να εχει διαφορετικη αντιμετωπιση απο τη δικαιοσυνη τετοιος φονος. και αυτο προαγει το ρατσισμο, την ανισοτητα.
η ανδροκτονια με τη γυναικοκτονια ομως ειναι ιδιες, δε εχουμε λογο να τις ξεχωρισουμε, εκτος αν πιστευουμε οτι ειναι χειροτερο εγκλημα το ενα απο το αλλο, η εχει λιγοτερη η περισσοτερη αξια η μια ζωη απο την αλλη. ας πουμε πως θα σου φαινοταν το αραποκτονια, κινεζοκτονια, γυφτοκτονια κλπ. δοκιμος ορος που καλο ειναι να τον χρησιμοποιουμε, αφου ολοι ανθρωποι ειναι;
Η αλήθεια είναι ότι είχα σχέδιο και τους τάραξα γιατί ήταν κεφτέδες. Αν ήταν μπάμιες, δεν θα γινόταν κάτι τέτοιο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Φυσικά και είναι και η ανδροκτονία ειδεχθες. Δεν ονομάζεται γυναικοκτονία μόνο επειδή είναι γυναίκα όμως. Έχει και άλλα χαρακτηριστικά η γυναικοκτονία.Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:34ακριβως το ιδιο με την ανδροκτονια.Naida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:32Η γυναικοκτονία δεν είναι ειδχθες;Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:24
ανθρωπος ειναι. η αναφορα γινεται για να δειξει οτι το εγκλημα ειναι πιο ειδεχθες, οπως η παιδοκτονια, αδελφοκτονια κλπ
τι, οχι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
για πες, τι χαρακτηριστικα εχει διαφορετικα απο την ανδροκτονια, η μαλλον τη συζυγοκτονια, που ειναι ο σωστος ορος.Naida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:38
Φυσικά και είναι και η ανδροκτονία ειδεχθες. Δεν ονομάζεται γυναικοκτονία μόνο επειδή είναι γυναίκα όμως. Έχει και άλλα χαρακτηριστικά η γυναικοκτονία.
Η ίδια συζήτηση σε δυο διαφορετικά νήματα ταυτόχρονα.. 
Από την ανθρωποκτονία εννοείς. Τις διαφορές τις έχω πει άπειρες φορές. Δεν θα αλλάξει κάτι να στις πω ακόμα μια.Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:42για πες, τι χαρακτηριστικα εχει διαφορετικα απο την ανδροκτονια, η μαλλον τη συζυγοκτονια, που ειναι ο σωστος ορος.Naida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:38
Φυσικά και είναι και η ανδροκτονία ειδεχθες. Δεν ονομάζεται γυναικοκτονία μόνο επειδή είναι γυναίκα όμως. Έχει και άλλα χαρακτηριστικά η γυναικοκτονία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τη συζυγοκτονια εννοω. δηλαδη δεν την εννοω, ξεκαθαρα τη λεω. η συζυγοκτονια ειναι υποσυνολο της ανθρωποκτονιας, οποτε χρησιμοποιησε οποια λεξη θες, και οι 2 σωστες ειναι.Naida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:45Από την ανθρωποκτονία εννοείς. Τις διαφορές τις έχω πει άπειρες φορές. Δεν θα αλλάξει κάτι να στις πω ακόμα μια.Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:42για πες, τι χαρακτηριστικα εχει διαφορετικα απο την ανδροκτονια, η μαλλον τη συζυγοκτονια, που ειναι ο σωστος ορος.Naida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:38
διαφορες δεν εχεις πει ποτε, επειδη δεν υπαρχουν. εκτος απο το φυλο του θυματος.
Ελα τώρα, αδικείς τον εαυτό σου χρησιμοποιώντας τέτοιες τακτικές. Το ξέρεις ότι έχω αναφερθεί πάρα πολλές φορές τι σημαίνει γυναικοκτονία.Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2021, 14:07τη συζυγοκτονια εννοω. δηλαδη δεν την εννοω, ξεκαθαρα τη λεω. η συζυγοκτονια ειναι υποσυνολο της ανθρωποκτονιας, οποτε χρησιμοποιησε οποια λεξη θες, και οι 2 σωστες ειναι.
διαφορες δεν εχεις πει ποτε, επειδη δεν υπαρχουν. εκτος απο το φυλο του θυματος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι πως μιλάς παράλογα τώρα εδώ. Επίσης, το θέμα της αντρικής βίας αλλά και κάθε βίας είναι πολύπλοκο μπλεγμένο μέσα σε ένα μείγμα βιολογικών και περιβαλλοντικών παραγόντων αξεδιάλυτης σχέσης μεταξύ τους. Σου ξαναείπα ότι η πιθανότητα να πεθάνει ένας άντρας από άλλον άντρα είναι 77% και μια γυναίκα από άλλον άντρα 25% σύμφωνα με στατιστικές 30 χρόνων στις ΗΠΑ. Ωστόσο, δεν κάνω θέμα το φαινόμενο αυτό, ούτε και πολιτικό κίνημα με σκοπό την προβολή της ανδροκτονίας, ιδιαίτερα εγώ που είμαι άνδρας και θα έπρεπε να φοβάμαι περισσότερο. Το έντιμο λοιπόν, είναι να μιλήσουμε γενικά για την βία στο ανθρώπινο είδος και στην σύγχρονη κοινωνία.Naida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 07:38Να λαμβάνετε κάποια ορμονολογικη θεραπεια να μειώνεται η βία στον οργανισμό σας. Εφόσον το πρόβλημα είναι ορμονολογικό.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
στην βια του ανθρωπινου ειδους να συμπεριλαβουμε κ τις στατιστικες για παιδοκτονιες - βρεφοκτονιες ;paul25 έγραψε: 11 Δεκ 2021, 14:41Νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι πως μιλάς παράλογα τώρα εδώ. Επίσης, το θέμα της αντρικής βίας αλλά και κάθε βίας είναι πολύπλοκο μπλεγμένο μέσα σε ένα μείγμα βιολογικών και περιβαλλοντικών παραγόντων αξεδιάλυτης σχέσης μεταξύ τους. Σου ξαναείπα ότι η πιθανότητα να πεθάνει ένας άντρας από άλλον άντρα είναι 77% και μια γυναίκα από άλλον άντρα 25% σύμφωνα με στατιστικές 30 χρόνων στις ΗΠΑ. Ωστόσο, δεν κάνω θέμα το φαινόμενο αυτό, ούτε και πολιτικό κίνημα με σκοπό την προβολή της ανδροκτονίας, ιδιαίτερα εγώ που είμαι άνδρας και θα έπρεπε να φοβάμαι περισσότερο. Το έντιμο λοιπόν, είναι να μιλήσουμε γενικά για την βία στο ανθρώπινο είδος και στην σύγχρονη κοινωνία.Naida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 07:38Να λαμβάνετε κάποια ορμονολογικη θεραπεια να μειώνεται η βία στον οργανισμό σας. Εφόσον το πρόβλημα είναι ορμονολογικό.paul25 έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:50
Πως δηλαδή? Εγώ πάντως που είμαι άντρας, έχω μεγαλύτερη πιθανότητα να με σκοτώσει άλλος άντρας σε σχέση με την πιθανότητα που έχεις εσύ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ε ναι! Όλα!Αγις έγραψε: 11 Δεκ 2021, 14:45στην βια του ανθρωπινου ειδους να συμπεριλαβουμε κ τις στατιστικες για παιδοκτονιες - βρεφοκτονιες ;paul25 έγραψε: 11 Δεκ 2021, 14:41Νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι πως μιλάς παράλογα τώρα εδώ. Επίσης, το θέμα της αντρικής βίας αλλά και κάθε βίας είναι πολύπλοκο μπλεγμένο μέσα σε ένα μείγμα βιολογικών και περιβαλλοντικών παραγόντων αξεδιάλυτης σχέσης μεταξύ τους. Σου ξαναείπα ότι η πιθανότητα να πεθάνει ένας άντρας από άλλον άντρα είναι 77% και μια γυναίκα από άλλον άντρα 25% σύμφωνα με στατιστικές 30 χρόνων στις ΗΠΑ. Ωστόσο, δεν κάνω θέμα το φαινόμενο αυτό, ούτε και πολιτικό κίνημα με σκοπό την προβολή της ανδροκτονίας, ιδιαίτερα εγώ που είμαι άνδρας και θα έπρεπε να φοβάμαι περισσότερο. Το έντιμο λοιπόν, είναι να μιλήσουμε γενικά για την βία στο ανθρώπινο είδος και στην σύγχρονη κοινωνία.Naida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 07:38
Να λαμβάνετε κάποια ορμονολογικη θεραπεια να μειώνεται η βία στον οργανισμό σας. Εφόσον το πρόβλημα είναι ορμονολογικό.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Ενώ εσύ που αποδίδεις την βία στο ορμονολογικό των ανδρών μιλάς λογικά.paul25 έγραψε: 11 Δεκ 2021, 14:41Νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι πως μιλάς παράλογα τώρα εδώ. Επίσης, το θέμα της αντρικής βίας αλλά και κάθε βίας είναι πολύπλοκο μπλεγμένο μέσα σε ένα μείγμα βιολογικών και περιβαλλοντικών παραγόντων αξεδιάλυτης σχέσης μεταξύ τους. Σου ξαναείπα ότι η πιθανότητα να πεθάνει ένας άντρας από άλλον άντρα είναι 77% και μια γυναίκα από άλλον άντρα 25% σύμφωνα με στατιστικές 30 χρόνων στις ΗΠΑ. Ωστόσο, δεν κάνω θέμα το φαινόμενο αυτό, ούτε και πολιτικό κίνημα με σκοπό την προβολή της ανδροκτονίας, ιδιαίτερα εγώ που είμαι άνδρας και θα έπρεπε να φοβάμαι περισσότερο. Το έντιμο λοιπόν, είναι να μιλήσουμε γενικά για την βία στο ανθρώπινο είδος και στην σύγχρονη κοινωνία.Naida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 07:38Να λαμβάνετε κάποια ορμονολογικη θεραπεια να μειώνεται η βία στον οργανισμό σας. Εφόσον το πρόβλημα είναι ορμονολογικό.paul25 έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:50
Πως δηλαδή? Εγώ πάντως που είμαι άντρας, έχω μεγαλύτερη πιθανότητα να με σκοτώσει άλλος άντρας σε σχέση με την πιθανότητα που έχεις εσύ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
με πολυ μεγαλη ασαφεια.Naida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 14:25Ελα τώρα, αδικείς τον εαυτό σου χρησιμοποιώντας τέτοιες τακτικές. Το ξέρεις ότι έχω αναφερθεί πάρα πολλές φορές τι σημαίνει γυναικοκτονία.Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2021, 14:07τη συζυγοκτονια εννοω. δηλαδη δεν την εννοω, ξεκαθαρα τη λεω. η συζυγοκτονια ειναι υποσυνολο της ανθρωποκτονιας, οποτε χρησιμοποιησε οποια λεξη θες, και οι 2 σωστες ειναι.Naida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 13:45
Από την ανθρωποκτονία εννοείς. Τις διαφορές τις έχω πει άπειρες φορές. Δεν θα αλλάξει κάτι να στις πω ακόμα μια.
και δεν εχεις πει εσυ, η οποιοσδηποτε, κατι που να μην ειναι ιδιο με την ανδροκτονια, απλα με αλλο φυλο. διαφορες, δεν υπαρχουν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 10 Απαντήσεις