Πως δηλαδή? Εγώ πάντως που είμαι άντρας, έχω μεγαλύτερη πιθανότητα να με σκοτώσει άλλος άντρας σε σχέση με την πιθανότητα που έχεις εσύ.Naida έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:43Αν είναι θέμα ορμονών η βία τότε πολύ εύκολα μπορεί να ρυθμιστεί.paul25 έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:41Νομίζω Naida το είχαμε ξανασυζητήσει σε άλλο νήμα, οι άντρες έχουν την τάση να εξωτερικεύουν την βία, μάλιστα στατιστικά η βία αντρών εναντίων αντρών είναι πολύ μεγαλύτερη από άντρα προς γυναίκα.Ενδεχομένως ως ένα βαθμό να επηρεάζει και η ορμονολογική σύσταση του φύλου, δηλαδή να έχει βιολογικό υπόβαθρο.Naida έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:11
Όχι, έχει να κάνει με την νοοτροπία που σας διακατέχει. Όταν ακούτε για καμιά ψευδή καταγγελία βιασμού κάνετε σαν θιγμενες πριμαντονες που βάλλεται το φύλο σας και καλά λόγω του κινήματος metoo.
Εδώ έχουμε 16 γυναίκες νεκρές και πετάτε χαρταετό. Ότι δήθεν μου τάχα είναι ανθρωποκτονίας. Όμως για όλες τις άλλες διακρίσεις στις δολοφονίες όταν σας ρωτάμε κάνετε μόκο.
Αλλά σου ξαναείπα είναι αναμενόμενο ποιοι έχετε πρόβλημα με τον όρο γυναικοκτονία. Οι ίδιοι που θεωρείτε πως το θύμα βιασμού φέρει ευθύνη για το ότι τελικά βιάστηκε. Ε τι άλλο να πούμε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανδροκτονια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανδροκτονια
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Η διάκριση που κάνει ο νόμος, και έχει και κάποια λογική, είναι πως βασικά ξεχωρίζεις τον κατά συρροή δολοφόνο από τον απλό φονιά. Τα όποια έξτρα ατομικά δικαιώματα εξισώνονται για χάρη της προστασίας του συνόλου, μιας και από τη στιγμή που θα βάλεις τον νόμο να λειτουργεί σαν προστάτης των ατομικών δικαιωμάτων και όχι του κοινωνικού συνόλου, θα έχεις τέτοια μπερδέματα που θα τον κάνουν στο τέλος ανίκανο να λειτουργήσει, λόγω πολυπλοκότητας. Για να λειτουργήσει κάτι, πρέπει να έχει και μια απλότητα τουλάχιστον στον βασικό του μηχανισμό. Και μιας και αναφέρθηκε και το θέμα της διάκρισης των 7⁸ φύλων, σκέψου (στο μέλλον που ονειρεύεσαι) να πάει κάποιος στο δικαστήριο με την κατηγορία της γυναικοκτονίας και η υπεράσπιση να αποδείξει πως η γυναίκα, δεν ήταν και τόσο φανατική, μιας και θα βγει κάποια παλιά της φίλη να εκμυστηρευτει πως κάποτε, μετά από ένα μεθύσι, το είχαν τρίψει το πιπέρι, οπότε θα καταρριφθεί η κατηγορία της γυναικοκτονίας και θα πρέπει να ξαναματαγίνει δίκη με την κατηγορία της αμφιφυλοφιλοκτονίας. Ή να το τραβήξουν σε έφεση με αυτήν την δικαιολογία. Και έτσι θα επικρατεί στο τέλος ένα χάος δυσλειτουργικής ασάφειας, όπου θα είναι η χαρά του δικηγόρου και όποιου θα έχει τα χρήματα να τους πληρώνει.Naida έγραψε: 10 Δεκ 2021, 20:39Ο ληστής δολοφόνος είναι το ίδιο κακούργος με τον σύζυγοκτόνο; ο μητροκτόνος με τον αδερφοκτονο;Ζενίθεδρος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 20:25Δεν είναι θέμα ενόχλησης, αλλά διάκρισης των εννοιών. Π.χ. ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης ήταν γυναικοκτόνος ή συζυγοκτόνος; Είναι ο κάθε συζυγοκτόνος εξίσου κακούργος με κάποιον σαν τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη;Naida έγραψε: 10 Δεκ 2021, 20:16
Δεν ξέρω, ρωτα αυτούς που τους ενοχλεί ο όρος γυναικοκτονία γιατί παθαίνουν αναφυλαξια με το γυναικοκτονία αλλά είναι κομπλέ με το συζυγοκτονία.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Και όσες γυναίκες έλεγαν στις κόρες τους ότι
Όλοι οι άνδρες είναι "γουρούνια";
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μια χαρά ζώα είναι τα γουρούνια. Και όπως λέει η παροιμία, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και το γουρούν' τ' αρχίδια.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 11 Δεκ 2021, 00:26Και όσες γυναίκες έλεγαν στις κόρες τους ότι
Όλοι οι άνδρες είναι "γουρούνια";
☦𓀢
☦𓀢
Πυρ, γυνή και θάλασσα.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Να λαμβάνετε κάποια ορμονολογικη θεραπεια να μειώνεται η βία στον οργανισμό σας. Εφόσον το πρόβλημα είναι ορμονολογικό.paul25 έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:50Πως δηλαδή? Εγώ πάντως που είμαι άντρας, έχω μεγαλύτερη πιθανότητα να με σκοτώσει άλλος άντρας σε σχέση με την πιθανότητα που έχεις εσύ.Naida έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:43Αν είναι θέμα ορμονών η βία τότε πολύ εύκολα μπορεί να ρυθμιστεί.paul25 έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:41
Νομίζω Naida το είχαμε ξανασυζητήσει σε άλλο νήμα, οι άντρες έχουν την τάση να εξωτερικεύουν την βία, μάλιστα στατιστικά η βία αντρών εναντίων αντρών είναι πολύ μεγαλύτερη από άντρα προς γυναίκα.Ενδεχομένως ως ένα βαθμό να επηρεάζει και η ορμονολογική σύσταση του φύλου, δηλαδή να έχει βιολογικό υπόβαθρο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
εγω, ναι.Naida έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:04
Αν νιώθεις δικαίωση να δολοφονείται ένας άνθρωπος σε αυτές τις περιπτώσεις τότε θα έπρεπε να έχουμε πόσους άντρες νεκρούς και να νιώθεις δικαιωση
Να πούμε για αυτούς που δέρνουν την γυναίκα τους;
Να πούμε για αυτούς που εχουν την γκόμενα και γυρνάνε και δέρνουν τις γυναίκες τους;
Να πούμε για αυτούς που έχουν την γκόμενα να τους τα τρώει και δεν περισσεύει για τα παιδιά τους και τρέχει η γυναίκα να συντηρεί μόνη της την οικογένεια;
Να πούμε για αυτούς που μια ζωή ήθελαν την γυναίκα νοικοκυρα στο σπίτι να μεγαλώνει τα παιδιά και στα 50 τους θυμήθηκαν να ζήσουν την ζωή τους και τις πέταξαν έξω από την ζωή τους;
Να πούμε για αυτούς που χωρίζουν και βλέπουν τα παιδιά μια φορά δύο φορές τον μήνα και αν; ή αυτούς που κάνουν την ζωάρα τους και δεν μπορούν να δίνουν διατροφή γιατί και καλά δεν έχουν εισοδήματα γιατί δουλεύουν μαύρα;
Αυτους που κάνουν νέα οικογένεια και ξεχνάνε τα παιδιά τους τα πρώτα;
Άραγε θα ένιωθες δικαιωμένος να τους σκοτώσουν;
Κάτι μου λέει πως όχι.
εκτος απο το κοκκινο, που εκει μαλλον θελει σκοτωμα ο δικαστης.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
για ποια διακριση με ρωτησες και εκανα μοκο;Naida έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:11Όχι, έχει να κάνει με την νοοτροπία που σας διακατέχει. Όταν ακούτε για καμιά ψευδή καταγγελία βιασμού κάνετε σαν θιγμενες πριμαντονες που βάλλεται το φύλο σας και καλά λόγω του κινήματος metoo.Ασέβαστος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 20:54το αν ειναι ηλιθιος η οχι ενας ορος, εχει να κανει με την ποσοτητα που περιγραφει;Naida έγραψε: 10 Δεκ 2021, 20:50
Φυσικά το λέτε ηλίθιο σαν όρο. Μιας και οι δολοφονίες ανδρών από τις συντρόφους τους είναι ελάχιστες. Αν είχαμε 16 άντρες νεκρούς από την σύντροφό τους θα είχατε λυσσάξει.
Εδώ έχουμε 16 γυναίκες νεκρές και πετάτε χαρταετό. Ότι δήθεν μου τάχα είναι ανθρωποκτονίας. Όμως για όλες τις άλλες διακρίσεις στις δολοφονίες όταν σας ρωτάμε κάνετε μόκο.
Αλλά σου ξαναείπα είναι αναμενόμενο ποιοι έχετε πρόβλημα με τον όρο γυναικοκτονία. Οι ίδιοι που θεωρείτε πως το θύμα βιασμού φέρει ευθύνη για το ότι τελικά βιάστηκε. Ε τι άλλο να πούμε
το κινημα μιτου δεν βαλλει το φυλο μου, και βασικα και να το κανει χεσμενο τοχω το φυλο μου
αυτο που κοροιδευω, και θα θιγομουν αν ημουν μπροστα, ειναι οι αγαμητες που δειχνουν με το δαχτυλο και λενε ο βιαστης εισαι εσυ.
Είσαι υπέρ να δολοφονείται ένας άνθρωπος όταν δεν δίνει διατροφή για τα παιδιά του και τα τρώει με τις γκόμενες;Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2021, 07:43εγω, ναι.Naida έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:04
Αν νιώθεις δικαίωση να δολοφονείται ένας άνθρωπος σε αυτές τις περιπτώσεις τότε θα έπρεπε να έχουμε πόσους άντρες νεκρούς και να νιώθεις δικαιωση
Να πούμε για αυτούς που δέρνουν την γυναίκα τους;
Να πούμε για αυτούς που εχουν την γκόμενα και γυρνάνε και δέρνουν τις γυναίκες τους;
Να πούμε για αυτούς που έχουν την γκόμενα να τους τα τρώει και δεν περισσεύει για τα παιδιά τους και τρέχει η γυναίκα να συντηρεί μόνη της την οικογένεια;
Να πούμε για αυτούς που μια ζωή ήθελαν την γυναίκα νοικοκυρα στο σπίτι να μεγαλώνει τα παιδιά και στα 50 τους θυμήθηκαν να ζήσουν την ζωή τους και τις πέταξαν έξω από την ζωή τους;
Να πούμε για αυτούς που χωρίζουν και βλέπουν τα παιδιά μια φορά δύο φορές τον μήνα και αν; ή αυτούς που κάνουν την ζωάρα τους και δεν μπορούν να δίνουν διατροφή γιατί και καλά δεν έχουν εισοδήματα γιατί δουλεύουν μαύρα;
Αυτους που κάνουν νέα οικογένεια και ξεχνάνε τα παιδιά τους τα πρώτα;
Άραγε θα ένιωθες δικαιωμένος να τους σκοτώσουν;
Κάτι μου λέει πως όχι.
εκτος απο το κοκκινο, που εκει μαλλον θελει σκοτωμα ο δικαστης.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
μαναδες δεν ειχαν αυτοι οι γιοι;
Naida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 07:38
Να λαμβάνετε κάποια ορμονολογικη θεραπεια να μειώνεται η βία στον οργανισμό σας. Εφόσον το πρόβλημα είναι ορμονολογικό.
ταυτοχρονα να λαμβανουν ολες οι γυναικες θεραπεις για να μην εχουν περιοδο, εφοσον με την περιοδο ειναι γκρινιαρες και αλλοπροσαλες.
καλα θα παει αυτο.
Η συζυγοκτονία. Διαχωρισμός. Γιατί με αυτόν τον διαχωρισμό δεν έχεις πρόβλημα;Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2021, 07:48για ποια διακριση με ρωτησες και εκανα μοκο;Naida έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:11Όχι, έχει να κάνει με την νοοτροπία που σας διακατέχει. Όταν ακούτε για καμιά ψευδή καταγγελία βιασμού κάνετε σαν θιγμενες πριμαντονες που βάλλεται το φύλο σας και καλά λόγω του κινήματος metoo.Ασέβαστος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 20:54
το αν ειναι ηλιθιος η οχι ενας ορος, εχει να κανει με την ποσοτητα που περιγραφει;
Αλλά σου ξαναείπα είναι αναμενόμενο ποιοι έχετε πρόβλημα με τον όρο γυναικοκτονία. Οι ίδιοι που θεωρείτε πως το θύμα βιασμού φέρει ευθύνη για το ότι τελικά βιάστηκε. Ε τι άλλο να πούμε![]()
το κινημα μιτου δεν βαλλει το φυλο μου, και βασικα και να το κανει χεσμενο τοχω το φυλο μουοπως και το δικο σου. οι ανθρωποι ειναι μουνοπανα, ασχετως φυλου.
αυτο που κοροιδευω, και θα θιγομουν αν ημουν μπροστα, ειναι οι αγαμητες που δειχνουν με το δαχτυλο και λενε ο βιαστης εισαι εσυ.
Μωρέ το metoo σας έβγαλε στη σέντρα ξεκάθαρα. Ανθρώπους με την νοοτροπία σας, νοοτροπία που ενισχύουν την αίσθηση του δικαιώματος του βιαστή, γυναικοκτονου κτλ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Λυπάμαι αλλά εσείς ισχυριζεστε ότι σκοτώνετε γιατί έχετε θέμα ορμονολογικό.Ασέβαστος έγραψε: 11 Δεκ 2021, 07:55Naida έγραψε: 11 Δεκ 2021, 07:38
Να λαμβάνετε κάποια ορμονολογικη θεραπεια να μειώνεται η βία στον οργανισμό σας. Εφόσον το πρόβλημα είναι ορμονολογικό.
ταυτοχρονα να λαμβανουν ολες οι γυναικες θεραπεις για να μην εχουν περιοδο, εφοσον με την περιοδο ειναι γκρινιαρες και αλλοπροσαλες.
καλα θα παει αυτο.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-