!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ 3Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ?

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ 3Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ?

Ναι
92
77%
Οχι
27
23%

Σύνολο ψήφων: 119

Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Re: ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ 3Η ΔΟΣΗ ΕΜΒΟΛΙΟΥ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Μεγαλύτερος κίνδυνος κι από τους ανεμβολίαστους είναι η ανηθικότητα.
Δεν κάνω εμβόλιο - να κάνουν οι γέροι που έρχονται και μας παίρνουν τα νοσοκομειακά κρεβάτια, δε φοράω μάσκα - να φορέσουν οι άρρωστοι, θέλω να πάω για καφέ ο ένας πάνω στον άλλο επειδή μου είπαν πως με το εμβόλιο είμαι ανώτερη ψεκασμένη φυλή, κτλπ.

Τα πράγματα είναι απλά. Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλους τους ενήλικες αλλιώς απαγόρευση εργασίας και απαγόρευση πρόσβασης στο αίμα που δίνει ο Στύγιος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

The Age of Aquarius έγραψε: 10 Δεκ 2021, 18:31 απαγόρευση πρόσβασης στο αίμα που δίνει ο Στύγιος.
Σε αυτό θα ήθελα να δηλώσω εθελοντικά απαγόρευση της πρόσβασής μου. Φοβούμαι γαρ πως θα αλλοιώσει το DNA μου και θα αρχίσω να αναλύω πόσους μήνες έχω άδεια και πόσα στελέχη του ιού εφόνευσα με την ρομφαία υπό μάλης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

:smt005:
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

The Age of Aquarius έγραψε: 10 Δεκ 2021, 18:31 Μεγαλύτερος κίνδυνος κι από τους ανεμβολίαστους είναι η ανηθικότητα.
Δεν κάνω εμβόλιο - να κάνουν οι γέροι που έρχονται και μας παίρνουν τα νοσοκομειακά κρεβάτια, δε φοράω μάσκα - να φορέσουν οι άρρωστοι, θέλω να πάω για καφέ ο ένας πάνω στον άλλο επειδή μου είπαν πως με το εμβόλιο είμαι ανώτερη ψεκασμένη φυλή, κτλπ.

Τα πράγματα είναι απλά. Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλους τους ενήλικες
Απλα τα πράγματα. -
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Ναι πατησιωτη με 52% στην δευτερη δοση το πφαιζερ κανει ρεστορ στο 75 με την τριτη
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

In other news:

Εικόνα

Από όσους έχουν βρεθεί με όμικρον στις ΗΠΑ, το 20% είναι ανεμβολίαστο, το 47% εμβολιασμένο και το 33% τριπλοδοσίτες. :lol:

Αλλά αφού το λέει η ράντομ περσόνα του τουίτερ, έτσι θα 'ναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2021, 03:31
The Age of Aquarius έγραψε: 10 Δεκ 2021, 18:31 απαγόρευση πρόσβασης στο αίμα που δίνει ο Στύγιος.
Σε αυτό θα ήθελα να δηλώσω εθελοντικά απαγόρευση της πρόσβασής μου. Φοβούμαι γαρ πως θα αλλοιώσει το DNA μου και θα αρχίσω να αναλύω πόσους μήνες έχω άδεια και πόσα στελέχη του ιού εφόνευσα με την ρομφαία υπό μάλης.
:lol: :lol:
Στύγιος

Δεν πρόκειται να κάνω καμία δόση εμβολίου , ρητά, κατηγορηματικά και απερίφραστα.
Στύγιος

Επίσης αρνούμαι ως εθελοντής αιμοδότης να ξαναδώσω αίμα , μέχρι να αρθούν τα απαράδεκτα μέτρα της επιτροπής των πετσωμένων "ειδικών".
xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni »

Καλό είναι να ζητήσεις ψυχιατρική βοήθεια. Τα ψυχικά νοσήματα δεν είναι ταμπού πλέον.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

The Age of Aquarius έγραψε: 10 Δεκ 2021, 18:31 Μεγαλύτερος κίνδυνος κι από τους ανεμβολίαστους είναι η ανηθικότητα.

Τα πράγματα είναι απλά. Υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλους τους ενήλικες αλλιώς απαγόρευση εργασίας και απαγόρευση πρόσβασης στο αίμα που δίνει ο Στύγιος.
Πίπες αποδεδειγμένες με γεωμετρικής βαρύτητας απόδειξη. Μεγαλύτερη ανηθικότητα από το να παρακάμπτεις την λοιμωξιολογία και τους κανόνες που θέτει ο ίδιος ο κορονοϊος και το ίδιο το εμβόλιο (του οποίου μάλιστα τα χαρακτηριστικά για λόγους πολιτικής εξαπάτησης αρχικα αποσιωπήθηκαν), ώστε να υποτάξεις κορονοϊο και εμβόλια στην ψευτοδημοκρατία της πούτσας και στην υποτιθέμενη ισοτιμία απέναντι σε κάποια σύνταγματική δημοκρατία που ανα πάσα στιγμή ο μέσος υπήκοος της, την χειρίζεται πότε σαν σκατωμένη λινάτσα και πότε σαν κορώνα στο κεφάλι του ανάλογα με το πολύ δικό του συμφέρον, δεν υπάρχει.

Η πανδημία απέδειξε αυτό που όλοι υποπτευόμασταν, πως κάθε επιστημονικό επίτευγμα της ανθρωπότητας, είναι τιποτένιο μπροστά στην πολιτική της υποκρισία και τη ψευτο-ηθική της.
Κακά τα ψέματα αυτό που ζούμε είναι η απόλυτη νίκη του κουμουνισμού : δεν υπάρχουν ψηλοί - κοντοι, γέροι - νέοι, χοντροί - λεπτοί, εργατικοί - τεμπέληδες, καράφλες - μαλλιαροί κλπ είμαστε όλοι ίδιοι, απέναντι στο χ, όπου χ = από κορονοϊο μέχρι κάρφωμα στα μούτρα του σακιλ.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2021, 23:21
Αλλά αφού το λέει η ράντομ περσόνα του τουίτερ, έτσι θα 'ναι.
Δε διάβασε καν το άρθρο που οι ίδιοι που το έγραψαν λένε ότι τα δεδομένα για το άστρα είναι πιθανότατα μη αξιόπιστα γιατί βασίζονται σε ελάχιστους συμμετέχοντες, ηλικιωμενους με πολλές συννοσηροτητες, μόνη της απασφαλιζει
Στύγιος

xioni έγραψε: 11 Δεκ 2021, 23:46 Καλό είναι να ζητήσεις ψυχιατρική βοήθεια. Τα ψυχικά νοσήματα δεν είναι ταμπού πλέον.
Καλώς τ' αρχίδια μας :lol:
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Στυγιε παιχταρά μου πάω για αιμοδοσία μέσα στη βδομάδα, για δώσε τιπ. Θα ζαλίζομαι μετα;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”