Χωρίς τους Καραμανλικούς, ξέρεις, τα ορφανά του Σημίτη και οι νεοφίλ φλώροι που κουβάλησε ο Μητσοτάκης, δε γεμίζετε ούτε λεωφορείο των ΚΤΕΛ.Leporello έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:00Μα δεν κατηγορώ εσένα. Την ΝΔ κατηγορώ που ήταν τέτοιο κόμμα ώστε προσέλκυε τύπους σαν εσάς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εμβόλια Mrna: επιδράσεις στην υγεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: εμβόλια Mrna: επιδράσεις στην υγεία
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ψηφισα Νδ για να φυγει η βρωμα του πασοκ και να τους βαλει φυλακη και ο μητσοτακουλας τα εκανε πλακακια μαζι τους .Leporello έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:00Μα δεν κατηγορώ εσένα. Την ΝΔ κατηγορώ που ήταν τέτοιο κόμμα ώστε προσέλκυε τύπους σαν εσάς.
- hellegennes
Αρχίδια φυλάγεσαι. Είναι πολύ αστείο να λες εσύ, ένας ακροδεξιός, που πιστεύει μαλακίες για την οικονομία, που πιστεύει μαλακίες για την κοινωνία, ό,τι πιο ψεκασμένο υπάρχει σ' αυτό το σύμπαν, να λες εμένα ψεκασμένο, που και 25.000 φορές περισσότερες γνώσεις έχω από σένα και ξέρω πολύ περισσότερο από σένα τι μου γίνεται.Nandros έγραψε: 10 Δεκ 2021, 16:30ΜΑΛΑΚΙΕΣ των ψεκασμένων!hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2021, 16:16Λιγότερους από όσους θα το μεταδώσεις εσύ, γιατί η κύρια διασπορά του 4ου κύματος έγινε και γίνεται από εμβολιασμένους.Nandros έγραψε: 06 Δεκ 2021, 14:10
Ως ανεμβολίαστος ασχολήσου με το σε πόσους θα μεταφέρεις τον ιό και θα απλώσεις την πανδημία.
.
Εγώ ψέκα φυλάγομαι και φροντίζω και για τους γύρω μου. Εσύ ψέκα κάνεις αντιβάξ εκστρατεία.
Αντιβάξ εκστρατεία κάνεις εσύ με τις μαλακίες που εκτοξεύεις. Τα διαβάζουν μετριοπαθείς άνθρωποι και λένε ότι δεν θέλουν να καταλήξουν έτσι και αποφεύγουν να εμβολιαστούν ενώ ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Εγώ προς το παρόν πάντως δεν έχω κολλήσει κανέναν ούτε έχω κολλήσει από κανέναν, παρότι γύρω μου οι εμβολιασμένοι κολλάνε σαν τις μύγες στο μέλι και είναι η κύρια οδός διασποράς, αποδεδειγμένα, με αληθινά στοιχεία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Και τώρα έχει πρώην πασόκους. Τρελή αναβάθμιση.Leporello έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:49 Να σκεφτεί κανείς ότι κάποτε η ΝΔ είχε γιά ψηφοφόρους τον Αρίστο, τον Περσέα και τον Χελώνο.![]()
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Σταμάτησα να διαβάζω στπ μπολνταρισμένο. Άλλη μια από τις άπειρες κ;αι μεγάλες μαλακίες που έχεις γράψει, ψέκα!hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:57Αρχίδια φυλάγεσαι. Είναι πολύ αστείο να λες εσύ, ένας ακροδεξιός, που πιστεύει μαλακίες για την οικονομία, που πιστεύει μαλακίες για την κοινωνία, ό,τι πιο ψεκασμένο υπάρχει σ' αυτό το σύμπαν, να λες εμένα ψεκασμένο, που και 25.000 φορές περισσότερες γνώσεις έχω από σένα και ξέρω πολύ περισσότερο από σένα τι μου γίνεται.Nandros έγραψε: 10 Δεκ 2021, 16:30ΜΑΛΑΚΙΕΣ των ψεκασμένων!hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2021, 16:16
Λιγότερους από όσους θα το μεταδώσεις εσύ, γιατί η κύρια διασπορά του 4ου κύματος έγινε και γίνεται από εμβολιασμένους.
Εγώ ψέκα φυλάγομαι και φροντίζω και για τους γύρω μου. Εσύ ψέκα κάνεις αντιβάξ εκστρατεία.
Αντιβάξ εκστρατεία κάνεις εσύ με τις μαλακίες που εκτοξεύεις. Τα διαβάζουν μετριοπαθείς άνθρωποι και λένε ότι δεν θέλουν να καταλήξουν έτσι και αποφεύγουν να εμβολιαστούν ενώ ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Εγώ προς το παρόν πάντως δεν έχω κολλήσει κανέναν ούτε έχω κολλήσει από κανέναν, παρότι γύρω μου οι εμβολιασμένοι κολλάνε σαν τις μύγες στο μέλι και είναι η κύρια οδός διασποράς, αποδεδειγμένα, με αληθινά στοιχεία.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Δεν εκπλήσσομαι που δεν έχεις ικανότητες ανάγνωσης περισσότερων από 10 λέξεων στην σειρά.Nandros έγραψε: 11 Δεκ 2021, 12:14Σταμάτησα να διαβάζω στο μπολνταρισμένο.hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:57Αρχίδια φυλάγεσαι. Είναι πολύ αστείο να λες εσύ, ένας ακροδεξιός, που πιστεύει μαλακίες για την οικονομία, που πιστεύει μαλακίες για την κοινωνία, ό,τι πιο ψεκασμένο υπάρχει σ' αυτό το σύμπαν, να λες εμένα ψεκασμένο, που και 25.000 φορές περισσότερες γνώσεις έχω από σένα και ξέρω πολύ περισσότερο από σένα τι μου γίνεται.Nandros έγραψε: 10 Δεκ 2021, 16:30 ΜΑΛΑΚΙΕΣ των ψεκασμένων!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Κούρασες το ζαρωμένο όσχεο μου.hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2021, 14:24Δεν εκπλήσσομαι που δεν έχεις ικανότητες ανάγνωσης περισσότερων από 10 λέξεων στην σειρά.Nandros έγραψε: 11 Δεκ 2021, 12:14Σταμάτησα να διαβάζω στο μπολνταρισμένο.hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:57
Αρχίδια φυλάγεσαι. Είναι πολύ αστείο να λες εσύ, ένας ακροδεξιός, που πιστεύει μαλακίες για την οικονομία, που πιστεύει μαλακίες για την κοινωνία, ό,τι πιο ψεκασμένο υπάρχει σ' αυτό το σύμπαν, να λες εμένα ψεκασμένο, που και 25.000 φορές περισσότερες γνώσεις έχω από σένα και ξέρω πολύ περισσότερο από σένα τι μου γίνεται.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- hellegennes
Το «ζαρωμένο» περιττεύει. Ξέρουμε ότι είσαι μπάρμπας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
foscilis έγραψε
viewtopic.php?f=13&t=36112
"Όπως ήταν αναμενόμενο η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι είναι συνταγματικός και σύμφωνος με τις υπερνομοθετικές διατάξεις, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του covid-19. Μάλιστα, ειδικώς ως προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κρίθηκε από την Ολομέλεια του ΣτΕ, ότι ο εμβολιασμός αποτελεί συνταγματική υποχρέωση για επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... prosopiko/
όχι απλά επιτρέπει το Σύνταγμα, αλλά ειδικά για τους ψεκ υγειονομικούς το επιβάλλει."
https://drive.google.com/file/d/1awkbaM ... bMo79/view
το ειδε ό θείος μου,που ειναι δικηγορος παρ'Αρειω παγω και ξεραθηκε....δικο του το γελιο
μα ρε μαν πας κι'εσυ σε μια χωρα "μπανανια χρεους-γερμανικο προτεκτορατο" που ανωτατοι δικαστικοι
του ΣτΕ σνιφαρουν κοκα με νεαρους και στις πρώτες θεσεις σε διαφθορα και καθεσε να γραψεις...τι ακριβώς
δεν εχει καμμια αξία
viewtopic.php?f=13&t=36112
"Όπως ήταν αναμενόμενο η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι είναι συνταγματικός και σύμφωνος με τις υπερνομοθετικές διατάξεις, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του covid-19. Μάλιστα, ειδικώς ως προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κρίθηκε από την Ολομέλεια του ΣτΕ, ότι ο εμβολιασμός αποτελεί συνταγματική υποχρέωση για επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... prosopiko/
όχι απλά επιτρέπει το Σύνταγμα, αλλά ειδικά για τους ψεκ υγειονομικούς το επιβάλλει."
https://drive.google.com/file/d/1awkbaM ... bMo79/view
το ειδε ό θείος μου,που ειναι δικηγορος παρ'Αρειω παγω και ξεραθηκε....δικο του το γελιο
μα ρε μαν πας κι'εσυ σε μια χωρα "μπανανια χρεους-γερμανικο προτεκτορατο" που ανωτατοι δικαστικοι
του ΣτΕ σνιφαρουν κοκα με νεαρους και στις πρώτες θεσεις σε διαφθορα και καθεσε να γραψεις...τι ακριβώς
δεν εχει καμμια αξία
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Αφου τα mRNA εμβολια μπορουν να προκαλεσουν διαφορα, γιατι δεν κανετε το ΑστραΖενεκα; ερωτημα προς τους ανεμβολιαστους.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ηταν σε ελευθερη πτωση η μετοχη και εβγαλαν τον κτηνιατρο στα καναλια να σωσει την παρτιδα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
hellegennes έγραψε: 11 Δεκ 2021, 14:24Δεν εκπλήσσομαι που δεν έχεις ικανότητες ανάγνωσης περισσότερων από 10 λέξεων στην σειρά.Nandros έγραψε: 11 Δεκ 2021, 12:14Σταμάτησα να διαβάζω στο μπολνταρισμένο.hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:57
Αρχίδια φυλάγεσαι. Είναι πολύ αστείο να λες εσύ, ένας ακροδεξιός, που πιστεύει μαλακίες για την οικονομία, που πιστεύει μαλακίες για την κοινωνία, ό,τι πιο ψεκασμένο υπάρχει σ' αυτό το σύμπαν, να λες εμένα ψεκασμένο, που και 25.000 φορές περισσότερες γνώσεις έχω από σένα και ξέρω πολύ περισσότερο από σένα τι μου γίνεται.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αυτό που καταργήθηκε?axilmar έγραψε: 15 Δεκ 2021, 11:10 Αφου τα mRNA εμβολια μπορουν να προκαλεσουν διαφορα, γιατι δεν κανετε το ΑστραΖενεκα; ερωτημα προς τους ανεμβολιαστους.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 2226 Προβολές
-