Λοιπόν αυτά είναι τα τελευταία νέα από τον ΟΗΕ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών
Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών
Παρατήρησα πως δεν έχουμε νήμα για αυτόν τον άχρηστο οργανισμό που δεν έχει πετύχει τίποτα από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, παρά μόνον στέλνει εδώ και εκεί τους κυανόκρανους για να εδραιώσουν το νέο καθεστώς που έχει προκύψει μετά από εισβολή και σφαγές αυτοχθόνων.

How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Υδράργυρος
Re: Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών
ΕξαιρετικόJuno έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:42 Παρατήρησα πως δεν έχουμε νήμα για αυτόν τον άχρηστο οργανισμό που δεν έχει πετύχει τίποτα από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, παρά μόνον στέλνει εδώ και εκεί τους κυανόκρανους για να εδραιώσουν το νέο καθεστώς που έχει προκύψει μετά από εισβολή και σφαγές αυτοχθόνων.
Κάποιο σχόλιο για την οδηγία να μαθαίνουν τα πεντάχρονα για την αυτοϊκανοποίηση και τις εκτρώσεις;
Τι, όχι;
Εντωμεταξύ πώς να αποκαλώ εσένα που μου ρίχνεις σε χρόνια;
Θείτσο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 10 Δεκ 2021, 23:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Εντωμεταξύ, εαν εγώ είχα παιδιά (για να ησυχάσει και η Γαλή, δηλώνω εμφατικώς την παράμετρο "εαν") θα μου έλεγε η Κυβέρνηση πως άμα δεν στείλω τα παιδιά μου σχολείο θα μου επιβάλει κυρώσεις και ποινή φυλάκισης
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Δε βρίσκω κάτι το μεμπτό.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Στην Ελλάδα είμαστε. Αν τολμήσει εκπαιδευτικός να κάνει τέτοιο μάθημα, την άλλη μέρα θα του λένε "κύριε, ο μπαμπάς μου είπε να σας πω πως είστε μεγάλος μαλ...."SUV έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:50 Εντωμεταξύ, εαν εγώ είχα παιδιά (για να ησυχάσει και η Γαλή, δηλώνω εμφατικώς την παράμετρο "εαν") θα μου έλεγε η Κυβέρνηση πως άμα δεν στείλω τα παιδιά μου σχολείο θα μου επιβάλει κυρώσεις και ποινή φυλάκισης
Αντιστοίχως και για τις γυναίκες εκπαιδευτικούς.
Εσένα ποιό είναι το σχόλιο σου για το συγκεκριμένο guideline;Juno έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:50Κάποιο σχόλιο για την οδηγία να μαθαίνουν τα πεντάχρονα για την αυτοϊκανοποίηση και τις εκτρώσεις;
Τι, όχι;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Καλά, μην είσαι τόσο σίγουρη. Δυστυχώς.Juno έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:54Στην Ελλάδα είμαστε. Αν τολμήσει εκπαιδευτικός να κάνει τέτοιο μάθημα, την άλλη μέρα θα του λένε "κύριε, ο μπαμπάς μου είπε να σας πω πως είστε μεγάλος μαλ...."SUV έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:50 Εντωμεταξύ, εαν εγώ είχα παιδιά (για να ησυχάσει και η Γαλή, δηλώνω εμφατικώς την παράμετρο "εαν") θα μου έλεγε η Κυβέρνηση πως άμα δεν στείλω τα παιδιά μου σχολείο θα μου επιβάλει κυρώσεις και ποινή φυλάκισης![]()
Αντιστοίχως και για τις γυναίκες εκπαιδευτικούς.
Κι έτσι κι αλλιώς, αυτά τα πράγματα περνάνε λάου λάου, μεθοδικά
Καμία έκπληξη. Εσύ είσαι μεμπτός από πάνω μέχρι κάτω.
Pedo-agenda by UN!!!
Τα παιδιά από φτωχές, υποβαθμισμένες περιοχές θα είναι πιο εξοικειωμένα με το σεξ σε απαγορευτικά μικρές ηλικίες και θα το δουν πιο εύκολα και νωρίτερα ως πηγή εσόδων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 10 Δεκ 2021, 23:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
Φυσικα και πρεπει να μαθουν για την αυτοικανοποιηση γιατι αυτο ειναι το πρωτο που θα συναντησουν στη ζωη τους. Τι θα τους πουνε; για την εγκυμοσυνη που αν ερθει θα ειναι σε 30 χρονια; ή για την κλιμκτηριο;Juno έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:50Κάποιο σχόλιο για την οδηγία να μαθαίνουν τα πεντάχρονα για την αυτοϊκανοποίηση και τις εκτρώσεις;
Τι, όχι;
Και φυσικα να τους πουνε και για την εκτρωση. Γιατι αλλιως θα το μαθουν στον προθαλαμο καποιου ιατρειου που θα τους πανε απο το χερακι με τον καθησυχασμο "ολα θα τακτοποιηθουν"
Εισαι θειτσα
Μιλάμε για ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ!!!Υδράργυρος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 23:00Φυσικα και πρεπει να μαθουν για την αυτοικανοποιηση γιατι αυτο ειναι το πρωτο που θα συναντησουν στη ζωη τους. Τι θα τους πουνε; για την εγκυμοσυνη που αν ερθει θα ειναι σε 30 χρονια; ή για την κλιμκτηριο;Juno έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:50Κάποιο σχόλιο για την οδηγία να μαθαίνουν τα πεντάχρονα για την αυτοϊκανοποίηση και τις εκτρώσεις;
Τι, όχι;
Και φυσικα να τους πουνε και για την εκτρωση. Γιατι αλλιως θα το μαθουν στον προθαλαμο καποιου ιατρειου που θα τους πανε απο το χερακι με τον καθησυχασμο "ολα θα τακτοποιηθουν"
Εισαι θειτσα
- Υδράργυρος
Συνηθως γινονται αντικειμενο εκμεταλλευσης ακριβως επειδη δεν ξερουν.Juno έγραψε: 10 Δεκ 2021, 22:59Pedo-agenta by UN!!!
Τα παιδιά από φτωχές, υποβαθμισμένες περιοχές θα είναι πιο εξοικειωμένα με το σεξ σε απαγορευτικά μικρές ηλικίες και θα το δουν πιο εύκολα και νωρίτερα ως πηγή εσόδων.
Οι υποψηφιοι εκμεταλλευτες ειναι εναντιον της ενημερωσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
-