!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην ΜΕΘ του "Σωτηρια" και ο Γιωργος Τραγκας
Re: Στην ΜΕΘ του "Σωτηρια" και ο Γιωργος Τραγκας
Οσο για τα lockdowns η θεση μου ειναι καταγεγραμμενη σε αρθρα απο περυσι: μεσα μονο οι συνταξιουχοι και οι ευπαθεις στα κυματα του ιου. Εξισου μπορω να δεχτω ομως πλεον τοσο το σουηδικο μοντελο (που φαινεται οτι πηγε καλα) η ακομη και ενα πολυ αυστηρο lockdown μαξιμουμ ομως 15 ημερων αντε μηνα (κι αυτο μονο για να γλυτωσει η αγορα απο ηλιθιους πειραματισμους σαν το 6μηνο περυσινο lockdown, δηλαδη αν θελουν ντε και καλα καραντινα ας κανουν σουπερ αυστηρη για λιγες μερες να ξεμπερδευουμε).
.
.
- Philip Mortimer
Το σουηδικό μοντέλο πήγε χάλια, μέχρι να εμβολιαστουν και τα δέντρα.Αρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:11 Οσο για τα lockdowns η θεση μου ειναι καταγεγραμμενη σε αρθρα απο περυσι: μεσα μονο οι συνταξιουχοι και οι ευπαθεις στα κυματα του ιου. Εξισου μπορω να δεχτω ομως πλεον τοσο το σουηδικο μοντελο (που φαινεται οτι πηγε καλα) η ακομη και ενα πολυ αυστηρο lockdown μαξιμουμ ομως 15 ημερων αντε μηνα (κι αυτο μονο για να γλυτωσει η αγορα απο ηλιθιους πειραματισμους σαν το 6μηνο περυσινο lockdown, δηλαδη αν θελουν ντε και καλα καραντινα ας κανουν σουπερ αυστηρη για λιγες μερες να ξεμπερδευουμε).
.
- Philip Mortimer
Έχεις χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα, αφού είσαι πιο ακραιος κι από τον Τράγκα.Αρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:00Feindflug έγραψε: 05 Δεκ 2021, 17:31Ρε δικέ μου, πώς ξεγλυστράς έτσι συνέχεια;Αρίστος έγραψε: 05 Δεκ 2021, 16:05
Νομιζω οτι οι θεσεις του κομματος του στο θεμα των εμβολιων ηταν αυτες που ελεγε ο Κουβελας.
Ο οποιος ηταν ΝΑΙ στον εμβολιασμο των ηλικιωμενων, ΟΧΙ στον εμβολιασμο των νεων και σκεπτικισμος για την τριτη δοση.
Πανω κατω δηλαδη οι θεση του Νικ-τους πιστολιασες ολους.
.
Την μια φωνάζεις για απαράδεκτα λοκντάουν, για χούντες και μετά φωνάζεις που δεν μας κλείνουν μέσα.
Την μια φωνάζεις για υποχρεωτικό εμβολιασμό στους ηλικιωμένους, την άλλη εσύ εξαιρείσαι γιατί είσαι σούπερ υγιής, παρόλη την ηλικία σου.
Τι χέλι είσαι συ;
Ακόμα και αν βγει ο Κούβελας και σου πει να εμβολιαστείς, θα βρεις μια δικαιολογία για να μην το κάνεις.
Πες ότι δεν γουστάρεις με την όλη φάση και τέλος. Τίμια και αντρίκια.
Ποτε υποστηριξα υποχρεωτικους εμβολιασμους σε ηλικιωμενους ρε ψευταρα;
Εκτος κι αν εχεις προβλημα κατανοησης ελληνικων, το οτι παραθετω τις αποψεις του Κουβελα για να ξεκαθαριστει τι χοντρικα πιστευει το κομμα Τραγκα δεν σημαινει οτι τις υιοθετω κιολας.
Σεβομαι τον Κουβελα, τον θεωρω πολυ πιο προοοδευτικο απο τους μεσαιωνικους καραντινιερηδες και τους πλασιε εμβολιων...
αλλα εγω εξαρχης ημουν κατα των εμβολιων σε ολες τις ηλικιες για λογους πρωτα απο ολα αρχων.
.
Philip Mortimer έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:13Το σουηδικό μοντέλο πήγε χάλια, μέχρι να εμβολιαστουν και τα δέντρα.Αρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:11 Οσο για τα lockdowns η θεση μου ειναι καταγεγραμμενη σε αρθρα απο περυσι: μεσα μονο οι συνταξιουχοι και οι ευπαθεις στα κυματα του ιου. Εξισου μπορω να δεχτω ομως πλεον τοσο το σουηδικο μοντελο (που φαινεται οτι πηγε καλα) η ακομη και ενα πολυ αυστηρο lockdown μαξιμουμ ομως 15 ημερων αντε μηνα (κι αυτο μονο για να γλυτωσει η αγορα απο ηλιθιους πειραματισμους σαν το 6μηνο περυσινο lockdown, δηλαδη αν θελουν ντε και καλα καραντινα ας κανουν σουπερ αυστηρη για λιγες μερες να ξεμπερδευουμε).
.
Μην επαναλαμβανομαστε, η Σουηδια εχει παει πολυ καλυτερα απο χωρες πολυ πιο εμβολιασμενες, συνεπως κατι αλλο παιζει εκει.
.
- Philip Mortimer
Η Σουηδία έχει 15000 νεκρούς (λόγω της άθλιας διαχείρισης πριν εμβολιασουν τους πάντες), ενώ η Νορβηγία μόλις 1000.Αρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:14Philip Mortimer έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:13Το σουηδικό μοντέλο πήγε χάλια, μέχρι να εμβολιαστουν και τα δέντρα.Αρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:11 Οσο για τα lockdowns η θεση μου ειναι καταγεγραμμενη σε αρθρα απο περυσι: μεσα μονο οι συνταξιουχοι και οι ευπαθεις στα κυματα του ιου. Εξισου μπορω να δεχτω ομως πλεον τοσο το σουηδικο μοντελο (που φαινεται οτι πηγε καλα) η ακομη και ενα πολυ αυστηρο lockdown μαξιμουμ ομως 15 ημερων αντε μηνα (κι αυτο μονο για να γλυτωσει η αγορα απο ηλιθιους πειραματισμους σαν το 6μηνο περυσινο lockdown, δηλαδη αν θελουν ντε και καλα καραντινα ας κανουν σουπερ αυστηρη για λιγες μερες να ξεμπερδευουμε).
.
Μην επαναλαμβανομαστε, η Σουηδια εχει παει πολυ καλυτερα απο χωρες πολυ πιο εμβολιασμενες, συνεπως κατι αλλο παιζει εκει.
.
Philip Mortimer έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:14
Έχεις χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα, αφού είσαι πιο ακραιος κι από τον Τράγκα.
Ακραιοι εισαστε εσεις που υποστηριζετε νεα κανονικοτητα-ταξη, εγω ειμαι μετριοπαθης αστος της παλιας κανονικοτητας-ταξης που σεβοταν ακομη τις προσωπικες ελευθεριες, το συνταγμα, την ατομικη ιδιοκτησια, τα συνορα και την παραδοσιακη βιομηχανια.
.
- Philip Mortimer
Δεν είναι ακραίο να στηρίζεις νέα κανονικότητα ακραίο είναι να στηρίζεις χάος (που χάος θα προκαλούνταν κι από πιο "μετριοπαθεις" προσεγγίσεις από τις τελείως εκτός πραγματικότητας που εκφράζεις εσύΑρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:16Philip Mortimer έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:14
Έχεις χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα, αφού είσαι πιο ακραιος κι από τον Τράγκα.
Ακραιοι εισαστε εσεις που υποστηριζετε νεα κανονικοτητα-ταξη, εγω ειμαι μετριοπαθης αστος της παλιας κανονικοτητας-ταξης που σεβοταν ακομη τις προσωπικες ελευθεριες, το συνταγμα, την ατομικη ιδιοκτησια, τα συνορα και την παραδοσιακη βιομηχανια.
.
Philip Mortimer έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:16Η Σουηδία έχει 15000 νεκρούς (λόγω της άθλιας διαχείρισης πριν εμβολιασουν τους πάντες), ενώ η Νορβηγία μόλις 1000.Αρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:14Philip Mortimer έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:13
Το σουηδικό μοντέλο πήγε χάλια, μέχρι να εμβολιαστουν και τα δέντρα.
.
Ναι αλλα απο την αλλη η Σουηδια πηγε καλυτερα απο ΗΠΑ, Γαλλια, Ιταλια, Ισπανια και πολλες ακομη δυτικες χωρες. Να μην ξεχασω και την Ελλαδα. Κι ολα αυτα χωρις lockdown και χωρις να καταστρεψει οικονομια-παιδεια-πολιτισμο-ψυχαγωγια.
.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ναι. Ότι είναι η Σουηδία ρε βλαξ. Θυμίζω ότι στην αρχή της πανδημίας, ειμασταν προτελευταίοι σε μέσο όρο ΜΕΘ αναλογικά με τον πληθυσμό. Θυμάσαι ποια χώρα ήταν τελευταία;Αρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:16Philip Mortimer έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:14
.
Επίσης τώρα έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το σύστημα που θες. Και έχουμε 100 νεκρούς την ημερα
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Philip Mortimer έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:18Δεν είναι ακραίο να στηρίζεις νέα κανονικότητα ακραίο είναι να στηρίζεις χάος (που χάος θα προκαλούνταν κι από πιο "μετριοπαθεις" προσεγγίσεις από τις τελείως εκτός πραγματικότητας που εκφράζεις εσύΑρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:16Philip Mortimer έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:14
.
Εσεις εισαστε οι πρακτορες του χαους: Με τα ανοιχτα συνορα και την αποβιομηχανοποιηση εχετε προκαλεσει διαλυση οικονομιων και κοινωνιων ενω με τη μεσαιωνικη τρομοκρατια που επιβαλετε για τον κορωνοιο καταργειτε τις βασικες ελευθεριες και τα συνταγματα των λαων.
.
- Philip Mortimer
Οι ΗΠΑ δεν έχουν υψηλό εμβολιασμό όπως η Σουηδία, έχουν τους τραμπικους που δεν εμβολιαζονται.Αρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:18Philip Mortimer έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:16Η Σουηδία έχει 15000 νεκρούς (λόγω της άθλιας διαχείρισης πριν εμβολιασουν τους πάντες), ενώ η Νορβηγία μόλις 1000.Αρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:14
.
Ναι αλλα απο την αλλη η Σουηδια πηγε καλυτερα απο ΗΠΑ, Γαλλια, Ιταλια, Ισπανια και πολλες ακομη δυτικες χωρες. Να μην ξεχασω και την Ελλαδα. Κι ολα αυτα χωρις lockdown και χωρις να καταστρεψει οικονομια-παιδεια-πολιτισμο-ψυχαγωγια.
.
Η Σουηδία αν συγκριθεί με τις γειτονικές της χώρες που δεν ακολούθησαν παρανοϊκή τακτική είναι προφανές ότι τα πήγε χάλια και την έσωσε ο μαζικός εμβολιασμός.
Ναι, 2 χρονια τους εχουν κλεισμενους μέσα τους Νορβηγους, σαν την Βορεια Κορεα τους καταντησαν. Η χαρα του προβληματικου.Philip Mortimer έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:16Η Σουηδία έχει 15000 νεκρούς (λόγω της άθλιας διαχείρισης πριν εμβολιασουν τους πάντες), ενώ η Νορβηγία μόλις 1000.Αρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:14Philip Mortimer έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:13
Το σουηδικό μοντέλο πήγε χάλια, μέχρι να εμβολιαστουν και τα δέντρα.
.
Βεβαια η Νορβηγία εχει αποθεματικο να μην δουλευουν 20 χρόνια, και θελετε λυσεις Νορβηγίας εδω
Gewponos90 έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:18
Επίσης τώρα έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ το σύστημα που θες. Και έχουμε 100 νεκρούς την ημερα
Εχουμε το ακριβως αντιθετο απο αυτο που θελω σε ολους τους τομεις.
.
- Philip Mortimer
Στην πραγματικότητα ο κόσμος βρίσκεται σε συνεχή ανάπτυξη και πανδημία ακόμα που προεκυψε την αντιμετωπίζουμε με την λογική και την επιστήμη και όχι με ψεκασμενιες.Αρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:19Philip Mortimer έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:18Δεν είναι ακραίο να στηρίζεις νέα κανονικότητα ακραίο είναι να στηρίζεις χάος (που χάος θα προκαλούνταν κι από πιο "μετριοπαθεις" προσεγγίσεις από τις τελείως εκτός πραγματικότητας που εκφράζεις εσύΑρίστος έγραψε: 10 Δεκ 2021, 21:16
.
Εσεις εισαστε οι πρακτορες του χαους: Με τα ανοιχτα συνορα και την αποβιομηχανοποιηση εχετε προκαλεσει διαλυση οικονομιων και κοινωνιων ενω με τη μεσαιωνικη τρομοκρατια που επιβαλετε για τον κορωνοιο καταργειτε τις βασικες ελευθεριες και τα συνταγματα των λαων.
.
Αυτά που γράφεις έχουν δεκάδες αντιφάσεις και είσαι αρνητής των πάντων απο τότε που ξεκίνησε η πανδημία σε σημείο άτομα σαν τον Τράγκα ή τον Τραμπ να φαίνονται σώφρονες. Αυτά όλα είναι από την ασφάλεια της κριτικής και του ότι δεν έχεις κάποια κυβερνητική θέση ή άλλη ευθυνη
Η νεα κανονικοτητα που πρεσβευετε ειναι να γινει ισλαμικη η μιση χωρα, να κλεισουν ολα τα εργοστασια που εχουν φουγαρα, να μαθαινουν τα παιδακια απο μικρα να γινονται πουστηδες και να παθαινουν ψυχολογικα προβληματα απο τα συνεχη μετρα για τον κορωνοιο.
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 82 Απαντήσεις
- 2260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic