Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αλιόσα έγραψε: 10 Δεκ 2021, 12:03
Aν ήμασταν Αμερική και επιτρέπονταν η οπλοφορία πιθανότητα θα είχαμε τραγωδία τώρα. Φαντασθείτε να ερχονται κατά πάνω σας τέσσερις άγνωστοι απο το πουθενά με απειλητικές διαθέσεις.
Στη Φλόριντα, νομίζω, θεσμοθετήθηκε η προαιρετική οπλοφορία των εκπαιδευτικών.
Αλιόσα έγραψε: 10 Δεκ 2021, 12:03
Aν ήμασταν Αμερική και επιτρέπονταν η οπλοφορία πιθανότητα θα είχαμε τραγωδία τώρα. Φαντασθείτε να ερχονται κατά πάνω σας τέσσερις άγνωστοι απο το πουθενά με απειλητικές διαθέσεις.
Στη Φλόριντα, νομίζω, θεσμοθετήθηκε η προαιρετική οπλοφορία των εκπαιδευτικών.
Γω,ο μη γένοιτο, θέλω μια ταπεινή Μπερέτα.
O Στυγιος πηγαινοντας στο σχολειο του με το αυτοκινητο του μια μερα μετα την ψηφιση του νεου νομου για την οπλοφορια των εκπαιδευτικων.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Beria έγραψε: 10 Δεκ 2021, 11:32
Αυτα τα λουλούδια, αυτός ο ταχαμ ακτιβισμός είναι η κληρονομιά της καταστροφικής τραμπικης περιόδου.
Θέλει ξερίζωμα γιατί εκτός από ανόητοι είναι και επικίνδυνοι
τι σχέση έχει ο τραμπ με τους ψυχοπαθείς ρε beria; ήμαρτον με την αντιτραμπική ρητορική, έχετε καταντήσει αηδία, ό,τι γίνεται φταίει ο τραμπ, μέχρι και για τους τρελούς στη ψωροκώσταινα
Έλα ντε, τι σχέση να έχει;
Μαιμουδίζουν την ορολογία, την εμφάνιση, τον ακτιβισμό των Αμερικανών ακροδεξιων sovereign citizens,
μέχρι και τα παραληρηματικα τους μανιφέστα είναι κακομεταφρασμενα κείμενα των τραμπικων ψεκ
Αλλά δεν έχουν σχέση.
Beria, μην παρασύρεσαι από τις μαλακίες που γράφουν οι άλλοι. Είναι γνωστή η σιχασιά μου για τον Τραμπ και ό,τι έχει φέρει στο πολιτικό προσκήνιο, αλλά αφενός το κίνημα των sovereign citizens δεν έχει απολύτως καμμιά σχέση με τον Τραμπ, αφετέρου δεν έχει καμμιά απολύτως σχέση με τους δικούς μας «αυτόχθονες».
Είναι στ' αλήθεια τρία διαφορετικά, τελείως άσχετα μεταξύ τους, πράγματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
nyxtovios έγραψε: 10 Δεκ 2021, 12:05
Η κυβέρνηση κυνηγά ψεκασμένους γονείς λέει επειδή δεν παν τα παιδιά τους σχολείο. Την ίδια στιγμή για δεκαετίες οι Ρομά έχουν 4χρονα στα φανάρια. Δημοκρατικότατα.
αυτο ειναι καλο νταντεμα
Καλό θα είναι να αποφεύγονται οι συγκρίσεις αντιμετώπισης των ρομά με την αντίστοιχη για τους αντιεμβολιαστές γιατί μπορεί να προκύψουν ανεπιθύμητοι συνειρμοί μεταξύ των δύο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Η κυβέρνηση κυνηγά ψεκασμένους γονείς λέει επειδή δεν παν τα παιδιά τους σχολείο. Την ίδια στιγμή για δεκαετίες οι Ρομά έχουν 4χρονα στα φανάρια. Δημοκρατικότατα.
αυτο ειναι καλο νταντεμα
Καλό θα είναι να αποφεύγονται οι συγκρίσεις αντιμετώπισης των ρομά με την αντίστοιχη για τους αντιεμβολιαστές γιατί μπορεί να προκύψουν ανεπιθύμητοι συνειρμοί μεταξύ των δύο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Δηλαδη;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δηλαδη;
Εξανίσταται στην διεκδίκηση του δικαιώματος να ταυτίζονται κι άλλοι με την συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα. Φοβάται μην χάσει την πρωτοκαθεδρία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αυτο ειναι καλο νταντεμα
καλυτερο ειναι να ανοιξει ο κυκλος κ να συμπεριληφθουν κ αλλα νταντεματα
μετα θα τοποθετηθουμε νηφαλια (οπως παντα ) ποια ειναι θετικα κ ποια αρνητικα
Μια άλλη απάντηση στην ερώτησή σου, Bazoomba, λιγότερο χιουμοριστική και περισσότερο ακριβής, είναι: κεκαλυμμένο ρατσιστικό σχόλιο, απ' αυτά που συνηθίζει η ακροδεξιά Γαλη.
Είμαι ικανοποιημένος και με τις δυο απαντήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Chainis έγραψε: 10 Δεκ 2021, 13:41
Φυλακή για ένα χρόνο.
Να τους κάνουν την σούφρα σαμπρέλα οι βαρυποινήτες κι αυτοί να τους λένε για τα συνταγματικά τους δικαιώματα.
Καντα 3 τα χρονια καλυτερα μπας και γλιτώσουμε...
.
Πολύ λάρτζη σε βρίσκω δικιέ μου..... .....3πλασιάζεις την απόφαση τού πρώτου Δικαστή.....
Είναι κι αυτός ενας απ τους λόγους που στήν Αρχαία Αθήνα δεν είχαν 1 Δικαστή αλλά 1.000 πολίτες.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
hellegennes έγραψε: 10 Δεκ 2021, 15:57
Μια άλλη απάντηση στην ερώτησή σου, Bazoomba, λιγότερο χιουμοριστική και περισσότερο ακριβής, είναι: κεκαλυμμένο ρατσιστικό σχόλιο, απ' αυτά που συνηθίζει η ακροδεξιά Γαλη.
Beria έγραψε: 10 Δεκ 2021, 11:32
Αυτα τα λουλούδια, αυτός ο ταχαμ ακτιβισμός είναι η κληρονομιά της καταστροφικής τραμπικης περιόδου.
Θέλει ξερίζωμα γιατί εκτός από ανόητοι είναι και επικίνδυνοι
τι σχέση έχει ο τραμπ με τους ψυχοπαθείς ρε beria; ήμαρτον με την αντιτραμπική ρητορική, έχετε καταντήσει αηδία, ό,τι γίνεται φταίει ο τραμπ, μέχρι και για τους τρελούς στη ψωροκώσταινα
Πολλή σκορδοκαΐλα για τον πιο μαλάκα πρόεδρο στην ιστορία του κόσμου βλέπω!
Φαντάσου και να είχες δικαίωμα ψήφου στις ΗΠΑ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!