Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η γιαγιά του αγοριού στο δικαστήριο του Ντανφέρμλιμ, η 59χρονη φέρεται να πολιορκούσε ερωτικά τον 14χρονο. «Την άκουσα να του λέει ότι έχει "πολύ ωραίο πακέτο". Θεωρώ ότι αναφερόταν στα προσόντα του, και άρα θεωρώ ότι το σχόλιο ήταν εκτός ορίων.»
Η γιαγιά του παιδιού κατέθεσε ότι χρειάστηκε να χωρίσει την Dickinson από τον εγγονό της, όταν τους "τσάκωσε" στο σαλόνι να φλερτάρουν. Του ζήτησε να πάει στο δωμάτιό του και ο 14χρονος υπάκουσε αρχικά, στη συνέχεια ωστόσο η γιαγιά άκουσε ψιθύρους από το μπαλκόνι του διαμερίσματος. Μέσα από τις κουρτίνες του σαλονιού είδε την 59χρονη και τον 14χρονο να συνευρίσκονται ερωτικά. Η Dickinson μάλιστα φαίνεται να του έδινε οδηγίες, τις οποίες ο ανήλικος ακολουθούσε σχεδόν μηχανικά "σαν ρομπότ". Κάποια στιγμή μάλιστα φέρεται να του είπε: «Η μητέρα σου νομίζει ότι είσαι παιδί, εγώ όμως ξέρω ότι είσαι άντρας».
«Ήταν μια φρικτή κατάσταση. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήμουν πολύ σοκαρισμένη για να επέμβω. Δεν ήθελα να γίνει σαματάς» είπε η γιαγιά και αποκάλυψε ότι συγκρούστηκε με την 59χρονη λίγη ώρα αργότερα. «Μου είπε ότι "ήταν σαν να έβλεπα όνειρο. Είμαι απαίσια, πρέπει να με μισείς" συνέχισε». Η μάρτυρας είπε στην κόρη της και μητέρα του αγοριού τι συνέβη, η οποία ζήτησε από την Dickinson να φύγει από το σπίτι. Κατά την επιστροφή της οικογένειας στο σπίτι της, η μητέρα κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.
Ο 14χρονος είπε στο δικαστήριο ότι ήταν μεθυσμένος εκείνο το βράδυ και αρχικά προσπάθησε να κοιμηθεί αλλά στη συνέχεια πήγε στην Dickinson, η οποία τον οδήγησε στο μπαλκόνι για να συνευρεθούν ερωτικά. «Ήμουν έκπληκτος που συνέβη. Το επόμενο πρωί ξύπνησα και αισθανόμουν χάλια. Το είχα μετανιώσει. Δεν θα συνέβαινε ποτέ αν ήμουν νηφάλιος.»
Η 59χρονη από πλευράς της αρνείται ότι είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο, παραδέχεται όμως ότι τον φίλησε, τον θώπευσε και προχώρησε σε στοματικό έρωτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
14χρονος βίασε 59χρονη στην Ίμπιζα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: 14χρονος βίασε 59χρονη στην Ίμπιζα
αυτη την ειδηση την ειχα διαβασει και χτες με καποιες διαφορετικες λεπτομερειες
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτό είναι άξιο απορίας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Οργισμένος
Την καημενη...Highlander έγραψε: 06 Σεπ 2018, 19:45 Ο 14χρονος παραδέχτηκε ότι είχε πιει και ότι πήγε στο δωμάτιο της 59χρονης
«Καθαρή» από κάθε κατηγορία είναι πλέον η 59χρονη Gail Dickinson, η οποία κατηγορήθηκε ότι αποπλάνησε τον 14χρονο γιο μιας φίλης της στην Ίμπιζα της Ισπανίας.
Η γιαγιά του ανηλίκου είδε την 59χρονη να συνευρίσκεται ερωτικά με τον εγγονό της στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου διέμεναν όλοι μαζί.
Κατά τη δεύτερη μέρα της δίκης της, η Dickinson ισχυρίστηκε πως η σεξουαλική επαφή δεν ήταν συναινετική και ότι ο 14χρονος ήταν αυτός που την βίασε με αποτέλεσμα το δικαστήριο να την απαλλάξει από κάθε κατηγορία.
Πιο συγκεκριμένα, οι δικαστές αποφάσισαν ότι οι κατηγορίες «δεν ήταν βάσιμες» με αποτέλεσμα να την αθωώσουν.
Η 59χρονη ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι όλα «συνέβησαν ξαφνικά, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα έγιναν όλα», ενώ αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες του συμβάντος.
«Σοκαρίστηκα. Τον έσπρωξα και του είπα "όχι, σταμάτα". Έτρεξα στο μπαλκόνι και με ακολούθησε», είπε, σύμφωνα με την Daily Mail.
Η 59χρονη υποστήριξε πως ο ανήλικος είχε πάθει «εμμονή» μαζί της, κάτι που την είχε τρομοκρατήσει.
Παρά τις κατηγορίες της γιαγιάς του 14χρονου, ο ίδιος παραδέχτηκε στο δικαστήριο πως πριν το περιστατικό είχε βγει για ποτό με την μητέρα του και την Dickinson και ήταν πολύ μεθυσμένος κατά τη διάρκεια των γεγονότων.
Αποκάλυψε πως η 59χρονη ήταν αυτή που τον πλησίασε με ερωτικές διαθέσεις, όμως αυτός πήγε στο δωμάτιό της.
«Είμαι έκπληκτος με το ότι συνέβη. Όταν ξύπνησαν το πρωί αισθανόμουν απαίσια. Το μετανιώνω. Δεν θα συνέβαινε αν ήμουν νηφάλιος», παραδέχτηκε ο 14χρονος.
Η 59χρονη Gail Dickinson δικαιωμένη από την απόφαση του δικαστηρίου, έφυγε χαμογελώντας από την αίθουσα, τονίζοντας στους δημοσιογράφους ότι «αποδόθηκε δικαιοσύνη», τη στιγμή που οι συγγενείς του αγοριού ήταν εμφανώς απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα της δίκης.
https://www.protothema.gr/world/article ... tin-ibiza/
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Δεν έπαθε και τίποτα. Ο μικρός θα έχει δυσκολίες και θα χρειαστεί σίγουρα υποστήριξη. Είναι κρίμα γατί είναι παιδί.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μια χαρα στηριξη θα εχει. Θα τον παει η μανουλα σε κανα μπαρ να πιει να ξεχασει.Χαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2018, 01:19 Δεν έπαθε και τίποτα. Ο μικρός θα έχει δυσκολίες και θα χρειαστεί σίγουρα υποστήριξη. Είναι κρίμα γατί είναι παιδί.
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Aς παραδεχτεί ότι απ' τα 18 της πήγαινε στην Ίμπιζα ελπίζοντας σε κάτι τέτοιο..
Μη λέμε μαλακίες. Δεν ξέρεις πως θα νιώθει και μόνος του και με τον κόσμο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σωστο. Η αληθεια βεβαια ειναι οτι δε με νοιαζει κιολας.Χαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2018, 02:06 Μη λέμε μαλακίες. Δεν ξέρεις πως θα νιώθει και μόνος του και με τον κόσμο.
- hellegennes
Πώς ακριβώς την βίασε;alekhine έγραψε: 06 Σεπ 2018, 22:17 αυτη την ειδηση την ειχα διαβασει και χτες με καποιες διαφορετικες λεπτομερειες
Η 59χρονη από πλευράς της αρνείται ότι είχε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο, παραδέχεται όμως ότι τον φίλησε, τον θώπευσε και προχώρησε σε στοματικό έρωτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Βινόσαυρος
τουλαχιστον αθωωθηκε το κορίτσι, και δεν σπιλώθηκε η τιμή της.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
hellegennes έγραψε: 07 Σεπ 2018, 02:42Πώς ακριβώς την βίασε;alekhine έγραψε: 06 Σεπ 2018, 22:17 αυτη την ειδηση την ειχα διαβασει και χτες με καποιες διαφορετικες λεπτομερειες
για αυτο εβαλα κι εγω αυτο που ειδα επειδη ακρη δεν βγαινει
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
ευτυχώς οι δικές μας γριές πάνε ακόμη σε μοναστήρια και στην αιδηψό...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
...και ποιος ξερει τι οργια κανουν εκει...Naranjita έγραψε: 07 Σεπ 2018, 09:53 ευτυχώς οι δικές μας γριές πάνε ακόμη σε μοναστήρια και στην αιδηψό...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
fixedCustom_F έγραψε: 07 Σεπ 2018, 01:28Μια χαρα στηριξη θα εχει. Θα τον παει η μανουλα σε κανα μπαρ ΚΑΠΗ να πιει γνωρίσει καμιά καινούργια γκόμενα να ξεχασει.Χαοτικός έγραψε: 07 Σεπ 2018, 01:19 Δεν έπαθε και τίποτα. Ο μικρός θα έχει δυσκολίες και θα χρειαστεί σίγουρα υποστήριξη. Είναι κρίμα γατί είναι παιδί.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Να συγχωνευτει το νημα με εκεινο του τσοπανη με τα οργια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 336 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
-
- 9 Απαντήσεις